Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Minivacanta pentru monoparentali si copiii lor: Cisnadioara 14 - 18 iulie 2013
admin:
Au fost multe momente placute, multe clucruri care s-au intamplat in cele 4 zile. Eu am surprins in imagini doar cateva. Dar sunt convins ca toti cei care au fost acolo le vor pastra in minte pe toate....
Ne vedem la anul! :)
Ana Maria:
Felicitari, Gigi! :applause: M-am bucurat sa citesc si sa vad pozele si cred ca a fost foaaaarte frumos! Mai ca imi pare rau ca nu mai sunt eu copil sa pot participa la toate jocurile si actiunile organizate de tine si de Feli acolo, in tabara, sau ca nu am copiii mei cu care sa vin. ;D La anul ma gandesc ca as putea sa vin cu fina mea, dar cred ca e prea micuta, acum are doar 4 anisori - dar daca am veni, cred ca ne-am bucura amandoua in egala masura! :) :giggle:
Felicitari inca o data! Se simte toata dragostea si pasiunea pe care o pui in organizarea tuturor actiunilor! :flori:
Mimi:
Gigi,ce parere ai de o tabara asemanatoare si pt.copiii mari din Singlescamp? Te rugaaaaaam ! :worthy:
admin:
Mimi sa stii ca ma gandeam la un moment dat sa fac o tabara efectiva de pregatire montana in Muntii Cibiunului. Cu Feli impreuna am putea experimenta si invata lucruri foarte interesante ce tin de ascensiune, de asigurare. Si langa, mountain bike, caiac, adica ceea ce am oferit ca program copiilor si a placut mult parintilor! :)
La anul am sa mai schimb cate ceva in program, am sa scot si o sa inlocuiesc cu noi actiuni. Cindrelul era printre noile optiuni.
Ana Maria:
--- Citat din: admin din Marți, 23 Iulie 2013, 13:16 ---Mimi sa stii ca ma gandeam la un moment dat sa fac o tabara efectiva de pregatire montana in Muntii Cibiunului. Cu Feli impreuna am putea experimenta si invata lucruri foarte interesante ce tin de ascensiune, de asigurare. Si langa, mountain bike, caiac, adica ceea ce am oferit ca program copiilor si a placut mult parintilor! :)
--- Terminare citat ---
Imi place cum suna! :thumbup:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă