Autor Subiect: Tabara pentru cei nou intrati - Cisnadioara 26 - 28 aprilie 2013  (Citit de 43804 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Pana atunci fug sa fac o baie in Ungaria!  :yeah: Abia astept sa ne revedem! Si cu Iuliana la fel! Pana sa schimb cateva vorbe cu ea, am vazut-o tusti pe usa si dusa a fost! Dupa aia am avut noi un program full si imprevizibil seara, asa ca nu ne-am mai putut intalni. In schimb prajiturile ei ne-au insotit peste tot!  :)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
Astept mult sa va cunosc pe cei noi! Ma bucur ca ati facut atat de repede si usor pasul offline, asta arata ca sunteti niste oameni deschisi si cu fara prea multe intrebari... :)

catalin.p

• Vizitator
    Buna seara tuturor, multumesc Gigi pentru lista provizorie si "balaceala" placuta in Ungaria!
Am observat ca din Bucuresti suntem cinci inscrisi, cine merge la Cisnadioara si nu are mijloc de transport ... am locuri libere.
             Toate cele bune va doresc, sa ne vedem cu bine   :)

Offline lumiere

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 67
    Buna seara tuturor, multumesc Gigi pentru lista provizorie si "balaceala" placuta in Ungaria!
Am observat ca din Bucuresti suntem cinci inscrisi, cine merge la Cisnadioara si nu are mijloc de transport ... am locuri libere.
             Toate cele bune va doresc, sa ne vedem cu bine   :)
Salut!
Si eu vin tot din Bucuresti. Daca maine primesc ok-ul Samizei cu privire la inscriere si plata, vom lua legatura si vin si eu cu tine.

Offline bog68

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 33
  • Sunt melancolic, dar mă tratez.
Re: Tabara pentru cei nou intrati - Cisnadioara 26 - 28 aprilie 2013/nou lansata
« Răspuns #64 : Vineri, 05 Aprilie 2013, 07:18 »
Ihaa! Gata, am primit confirmarea că au intrat banii,
mi s-a cerut CNP-ul, l-am trimis agenției, acum pot că mă pup!
:yeah:

catalin.p

• Vizitator
Re: Tabara pentru cei nou intrati - Cisnadioara 26 - 28 aprilie 2013/nou lansata
« Răspuns #65 : Vineri, 05 Aprilie 2013, 08:59 »
   Ok Lumiere, cand ai sigur rezervarea ma contactezi.
       Zi buna si weekend minunat tuturor  :)

LiaV

• Vizitator
« Răspuns #66 : Sâmbătă, 06 Aprilie 2013, 17:02 »
Gigi, da-mi, te rog, mai multe detalii despre casa saseasca unde ne vom caza, adresa sau coordonate geografice, ca sa bag in GPS.
Mersi!  :)

LiaV

• Vizitator
« Răspuns #67 : Sâmbătă, 06 Aprilie 2013, 17:04 »
Bogdan, vad la avatarul tau o chitara. O aduci ca sa ne canti ceva? Melancolic cum te prezinti, sunt convinsa ca ne vei delecta urechile cu o muzica frumoasa.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #68 : Sâmbătă, 06 Aprilie 2013, 17:06 »
Asta inseamna ca o sa avem si o vioara?

LiaV

• Vizitator
« Răspuns #69 : Sâmbătă, 06 Aprilie 2013, 17:09 »
Asta inseamna ca o sa avem si o vioara?

Nuuuu, nu, nu!!!  Eu nu mai cant la vioara de ani buni. Dar cred ca si tu canti la chitara...  ;) Sau ma insel? :))

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #70 : Sâmbătă, 06 Aprilie 2013, 17:12 »
Nu, nu, asta chiar nu stiu s-o fac! Samiza a studiat pianul, poate de aici confuzia...

LiaV

• Vizitator
« Răspuns #71 : Sâmbătă, 06 Aprilie 2013, 17:14 »
Nu, nu, asta chiar nu stiu s-o fac! Samiza a studiat pianul, poate de aici confuzia...

Daaa! Acum imi amintesc ca mi-a povestit Samiza ca a studiat pianul.
Nu-i bai. Avem totusi un chitarist. Daca si-a pus chitara la avatar, inseamna ca e updatat ;) si are un repertoriu al lui.

Offline meleia

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
  • Spulbera-mi mintile, Lumina ca sa raman doar Inima
Dragii mei, am deliberat.
 Vin si eu. Rog pe Gigi sa ma ajute cu tel contact Samiza.
Nu stiu ce am facut cu datele de contact.
Solicit suport  si suporteri  (telefon, cont bancar pentru virament, etc).
Va pup! Saptamana insorita si imbobocita!
Azi sunt pasare si cant la Poarta Sarutului.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
0745106526, Samiza. Datele se transmit pe Email. Trebuie insa mai intai sa o contactezi.

Offline clara39

• Full Member
  • Mesaje postate: 128
  • ..si maine va fi o noua zi.....
gata am achitat si eu..puteti reactualiza lista  sa ne orientam la drum?