Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tabara pentru cei nou intrati - Cisnadioara 26 - 28 aprilie 2013

<< < (17/25) > >>

lumiere:

--- Citat din: catalin.p din Marți, 09 Aprilie 2013, 18:54 ---    Adresa de e-mail Lumiere, catalin.pavlovici@yahoo.com, astept sa ne cunoastem !
            Toate cele bune  :)

--- Terminare citat ---
Multumesc, deja ti-am scris pe mail. Sa ne vedem cu bine!

Soare:
Buna tuturor,Sorin din Hunedoara sunt, cine vine din vest,adica Timisoara, poate trece pe la Deva?daca da tel. meu este:0747480129 MS.

LiaV:

--- Citat din: Soare din Joi, 11 Aprilie 2013, 13:27 ---Buna tuturor,Sorin din Hunedoara sunt, cine vine din vest,adica Timisoara, poate trece pe la Deva?daca da tel. meu este:0747480129 MS.

--- Terminare citat ---

"cine" fiind eu ;) Doar eu vin din Timisoara, Sorin.
Ce e acel MS din capatul numarului de telefon?

Si da, daca nu plec mai devreme, opresc sa te iau, desigur. Te tzin la curent.
Lia

admin:
Am promis ca revin cu lista celor inscrisi si confirmati. Inca nu pot posta pe cea definitiva, pentru ca inca se mai fac inscrieri. Dar orientativ, pentru ca o saptamana o sa fiu plecat in Ungaria si nu o sa am acces la baza de date de la agentie, postez ceva tot provizoriu. Cu litere bold, cei care au achitat si banii au intrat in cont. Verificarea incasarilor s-a facut azi, deci daca sunt dintre cei inscrisi care stiu ca au achitat si nu se regasesc in partea cu bold, va rog sa o contacteze pe Samiza, sa lamureasca situatia.

1   L Diana   Iasi
2   Iuliana    Sighisoara
3   V Lia   Timisoara
4   S Irina   Bucuresti
5   P George   Husi
6   Catalin P   Bucuresti
7   F Bogdan   Bucuresti
8   B Sorin   Hunedoara
9   B Cristian   Craiova
10   Doina S   Bucuresti
11   I Constantin   Bucuresti
12   Teodora M   Braila
13   M Melania   Pitesti
14   M Camelia   Bucuresti
15   P Georgian   Calarasi
16   A Dragos   Vilcea
17   Ramona M   Tg Mures
18   S Mioara   Cluj-Napoca
19   V Argentina   Cluj-Napoca
20   B Gabriela   Brasov
21   G Andi   Cluj-Napoca

Deci ca numar de inscrieri, s-a ajuns la plafon, la plati insa mai este un pic. Samiza mi-a spus ca este in contact cu cei de pe lista si ca cei pe care i-am trecut mai sus urmeaza sa achite. Am scos din tabel pe cei care nu au raspuns si pe cei care au declinat inscrierea.

catalin.p:
    Multumim Gigi, sejur placut in Ungaria ! 
 Mai discutam inainte de plecarea la Cisnadioara  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă