Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tabara pentru cei nou intrati - Cisnadioara 26 - 28 aprilie 2013

<< < (18/25) > >>

Gaby:
Azi am platit avansul  :thumbup:, inca nu am primit mailul de confirmare...

admin:
Confirmarea de incasare se face prin postarea pe forum in lista de participanti.  Lista nu se actualizeaza in fiecare zi, ci la cateva zile, in momentul in care apar modificari mai mari. Asa cum anuntam cu cateva mesaje mai sus, eu sunt pe picior de plecare in Ungaria intr-o actiune Singles Camp si nu am acces la lista de agentie. Tot acolo va scriam ca daca stiti ca ati efectuat plati si nu va regasiti pe lista cu bold, va trebui sa luati legatura in agentie. In situatia ta Gaby, vad ca activezi in hospitality, deci stii cum se lucreaza intr-o agentie la nivel de incasari. Daca ai platit azi, incasarea se va vedea in extras doar luni, deci chiar daca ai suna n-ai putea primi o confirmare, pana luni. Lista am s-o modific cu completarile transmise de agentie doar in 22.04, cand ma intorc in tara.

Soare:
Buna, LiaV,MS-ul din capatul numarului este asa un fel de ''mersi'",un multumesc anticipat.
Eu ies de la servici la ora7 dimineata, de la Deva, si voi fi in locul pe care-l vom stabili impreuna.
Si sa nu uit,contra cost, bineinteles ,nici nu ma gandesc altfel,deci abia astept aceasta actiune.

admin:
Inainte de plecare, ultima lista cu cei inscrisi care au comunicat ca participa (pe restul care nu au raspuns, nu i-am mai trecut), completata la zi. Cu bold cei care au achitat.

1   L Diana   Iasi
2   Iuliana    Sighisoara
3   V Lia   Timisoara
4   S Irina   Bucuresti
5   P George   Husi
6   Catalin P   Bucuresti
7   F Bogdan   Bucuresti
8   B Sorin   Hunedoara
9   B Cristian   Craiova
10   Doina S   Bucuresti
11   B Gabriela   Brasov
12   Teodora M   Braila
13   M Melania   Pitesti
14   M Camelia   Bucuresti
15   P Georgian   Calarasi
16   A Dragos   Vilcea
17   Ramona M   Tg Mures
18   S Mioara   Cluj-Napoca
19   V Argentina   Cluj-Napoca
20   I Constantin   Bucuresti
21   G Andi   Cluj-Napoca
22.   Emil O.         Alexandria

Samiza este plecata si ea 3 zile la Szeged. Deci nu o veti gasi in agentie. Mentineti legatura cu ea pe Email, are laptop-ul si in fiecare zi isi va verifica activitatea din agentie si corespondenta.

Timp nu mai este foarte mult, doar 2 saptamani pana la tabara si chiar daca ati amanat platile avansurilor pana acum, pana lunea viitoare cei care sunteti intradevar decisi sa participati, va trebui sa virati banii. Cel tarziu marti, la randul nostru trebuie sa achitam toate avansurile si sa comunicam numarul de participanti, pentru ca si locatorul sa-si faca aprovizonarile si pregatirile necesare.

Pana atunci ar fi foarte bine sa continuati comunicarea online, aici pe topic, pt a stabili grupajele auto, astfel incat sa veniti impreuna. Si nu in ultimul rand sa stiti cu cine va veti petrece cele trei zile.

Gaby:
Buna tuturor, eu plec cu masina din Brasov, daca il ajuta pe careva traseul Brasov-Cisnadioara il iau cu placere!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă