Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara pentru cei nou intrati - Cisnadioara 26 - 28 aprilie 2013
admin:
Pana atunci fug sa fac o baie in Ungaria! :yeah: Abia astept sa ne revedem! Si cu Iuliana la fel! Pana sa schimb cateva vorbe cu ea, am vazut-o tusti pe usa si dusa a fost! Dupa aia am avut noi un program full si imprevizibil seara, asa ca nu ne-am mai putut intalni. In schimb prajiturile ei ne-au insotit peste tot! :)
admin:
Astept mult sa va cunosc pe cei noi! Ma bucur ca ati facut atat de repede si usor pasul offline, asta arata ca sunteti niste oameni deschisi si cu fara prea multe intrebari... :)
catalin.p:
Buna seara tuturor, multumesc Gigi pentru lista provizorie si "balaceala" placuta in Ungaria!
Am observat ca din Bucuresti suntem cinci inscrisi, cine merge la Cisnadioara si nu are mijloc de transport ... am locuri libere.
Toate cele bune va doresc, sa ne vedem cu bine :)
lumiere:
--- Citat din: catalin.p din Joi, 04 Aprilie 2013, 21:30 --- Buna seara tuturor, multumesc Gigi pentru lista provizorie si "balaceala" placuta in Ungaria!
Am observat ca din Bucuresti suntem cinci inscrisi, cine merge la Cisnadioara si nu are mijloc de transport ... am locuri libere.
Toate cele bune va doresc, sa ne vedem cu bine :)
--- Terminare citat ---
Salut!
Si eu vin tot din Bucuresti. Daca maine primesc ok-ul Samizei cu privire la inscriere si plata, vom lua legatura si vin si eu cu tine.
bog68:
Ihaa! Gata, am primit confirmarea că au intrat banii,
mi s-a cerut CNP-ul, l-am trimis agenției, acum pot că mă pup!
:yeah:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă