Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara pentru cei nou intrati - Cisnadioara 26 - 28 aprilie 2013
lumiere:
Salut, prieteni!
Pare ca va fi frumos si interesant! Am vorbit si cu Iuliana, asa ca amandoua suntem dornice sa venim.
Daca mai sunt locuri libere, contati pe noi!
admin:
Uite ca incep sa apar si ce vechi! Se lasa cu *|* *|* *|*
admin:
Pink si Iuliana (apropo, vii cu prajituri? - fetele te-au pomenit toate zilele....cu :flori:), luati direct legatura cu Samiza, voi deja stiti "poteca"... :)
wonderland:
--- Citat din: admin din Joi, 04 Aprilie 2013, 12:16 ---Barbatii sunt in general mai suspiciosi cu lucrurile noi, pe care nu le pot evalua cu usurinta, stau mai mult in expectativa, prefera sa tatoneze pana sa ia o decizie. Dar cu siguranta, mai devreme sau mai tarziu, fac pasul de a incerca si vedea despre ce este vorba.
--- Terminare citat ---
Adică mai prudenți, raționali, calculați sau mai rezistenți la nou, mai temători, mai risipitori cu timpul, că niciodată n-am înțeles prea bine, admin? :giggle:
--- Citat din: admin din Joi, 04 Aprilie 2013, 12:16 ---Si la celelalte actiuni, care urmeaza, prezenta celor noi se simte in lista de inscrieri. Zilnic, zilnic, vad in tabelulul colector care pleaca spre agentie, nume noi, semn ca fac pasul spre offline.
--- Terminare citat ---
Deci, care și cum mai avem vreun gând să ne și decidem mai repede?
--- Citat din: admin din Joi, 04 Aprilie 2013, 12:16 ---Ritmul de inscriere este de cca 5 - 10 persoane pe zi....
Oricum cresterea cu cca 1000 de noi inscrisi se simte de pe acum...
Apreciez in acest moment un numar de cca 600 - 800 activi! :thumbup:
--- Terminare citat ---
Cred că și mediatizarea pe tv, presă scrisă a contat mult.
:thumbup: :applause: :flori: Sunt roadele unei munci susținute. Felicitări!
lumiere:
--- Citat din: admin din Joi, 04 Aprilie 2013, 19:05 ---Pink si Iuliana (apropo, vii cu prajituri? - fetele te-au pomenit toate zilele....cu :flori:), luati direct legatura cu Samiza, voi deja stiti "poteca"... :)
--- Terminare citat ---
Servus, Gigi! Salutari, tuturor!
Multumim, o contactam pe Samiza si sa ne vedem cu bine!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă