Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tabara pentru cei nou intrati - Cisnadioara 26 - 28 aprilie 2013

<< < (24/25) > >>

admin:
Actiunea a fost centrata pe Cisnadioara, iar cand te gandesti la Michelsberg automat spui Cetatea. Am ajuns acolo dupa un mic dejun lungit cu povesti la malul raului ce curge pe langa pensiunea din Sibiel. I-am vazut pe toti atat de relaxati si de veseli acolo, incat nu am vrut sa grabesc  plecarea, dupa cum imi planificasem ca program. Pentru ca asta este in primul rand scopul acestui proiect Singles Camp: sa creeze niste punti de legatura, sa creeze si sa asigure cadrul pentru comunicare. Cea mai mare bucurie a mea este cand vad oameni care se intalnesc prima oara si care povestesc, rad si se distreaza ca si cand sunt prieteni vechi...

Am lasat deci pensiunea in spate in cateva minute am ajuns la Sibiu, am luat apoi drumul de Paltinis si dupa Muzeul de Etnografie unde urma sa intram la plecare, am luat-o in stanga prin padurile Dumbravii...Superb! Drumul serpuieste printre copaci, care tocmai isi luasera mantia d verde crud. Lumina difuza prin frunzisul crud, aruncand sageti si pete pe covorul de sub pomi. Nici n-am apucat bine s ne bucuram de imagine ca in fata ne-a aparut Cetatea. Construita pe o stanca, pentru a veghea tot hotarul din jur, fortareata din piatra a protejat sute de generatii de sasi. Impotriva mongolilor, turcilor, dar mai tarziu in timpul imperiului habsburgic si impotriva represiunii lansata de acesta impotriva celor care se rasculasera alaturi de curuti.

Locul din jurul cetatii si dinauntrul zidurilor este foarte bine conservat si intretinut. Si acolo se vede mana de sas....

admin:
Ar trebui sa va povestesc despre seara de la foc, in care ne-a cantat Bogdan, apoi despre micul nostru party, dar las si pe cei care au participat sa spuna cate ceva. Inainte de a ma retrage si a ma indrepta spre urmatoarea actiune, cea de la Cozia, cateva poze cu gazda acestei actiuni, pentru multi deja un loc cunoscut si  indragit: Pensiunea Sibiel.

Caroline:
Gigi, chiar azi-dimineata ma gandeam sa te intreb de pozele de la Cristian.  :)
Mai mult decat cultura si traditiile sasilor degust berea originala din Germania, luata de-acolo (abia acum, ca ieri am dormit toata dupa-amiaza   :crazy2: ), eu am "vazut" acolo exemplificari pentru orice gen de compozitie (picturala si/sau fotografica): peisaj, perspectiva cu turnuri, arta decorativa, pictura religioasa, natura statica in turnul slaninii, "portrete" de flori, perspective cu scari etc. Plus atmosfera, care "rupe" de obisnuitul cotidian, absolut necesara pentru un training, de orice gen ar fi acesta. Cred ca un loc mai potrivit nici ca se putea!  O0

admin:
Da, locul este de-a dreptul extraordinar, "manusa" pentru asa o actiune. Intimitate, incarcatura, cadre, atmosfera .... :thumbup:
Chiar acum astept un telefon pt a merge sa ma intalnesc cu Herr Krauss, cel care se ocupa de casa parohiala. Revin cu pozele si amanuntele legate de Art Camp. Deocamdata impreuna cu Caroline care se va ocupa de partea de pictura si organizare generala si Radu, cel care va coordona partea de workshop foto, am fixat perioada: 21 - 26 august.

Soare:
A fost o aciune de ACTIUNE...Satisfactie vizuala,auditiva si mai ales Spirituala.Nota maxima,la orice,organizare,locatie,distractie.etc.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă