Arhiva > Arhiva

Cum ne alegem prietenii...virtuali?

<< < (2/3) > >>

noiembrie68:
Nu , nu gresesti !

Lunaintrestele:
Mda depinde si ce isi doreste persoana ....eu cand am descoperit internetul..acum ceva ani in urma ( va amintiti mirc-ul) mi s-a parut ceva fascinant sa pot comunica si cunoaste o persoana , credeam eu din interior si apoi din exterior...un timp a fost destula sinceritate ..apoi a devenit "hai sa ne agatam in seara asta" si mi-a lasat un gust amar.
Asa cum nu pot intelege in viata reala , nu pot intelege nici in cea virtuala cum de omenii nu pot fi sinceri...exista sitte-uri unde poti foarte fain frumos sa spui ce cauti si ce iti doresti...dar din pacate nu se mai respecta aceste reguli nescrise.

almi_gabi:
Pe acest forum am reusit sa-mi fac prieteni - intai virtual, apoi in realitate.
S-a dovedit ca asa cum erau pe forum la fel erau si in realitate.
Un prieten virtual iti poate fi alaturi chiar daca nu-l cunosti in realitate. Te incurajeaza, vorbeste cu tine si te ajuta astfel sa treci peste momentele tensionate.

marcutza:
prieteni am virtuali, prieteni am si in real, de pe acest forum. le multumesc pt ca au acceptat sa-mi fie prieteni :)

almi_gabi:

--- Citat din: marcutza din Sâmbătă, 03 Aprilie 2010, 18:25 ---prieteni am virtuali, prieteni am si in real, de pe acest forum. le multumesc pt ca au acceptat sa-mi fie prieteni :)

--- Terminare citat ---

Esti o prietena de mare ajutor pentru noi cei de aici. Te simpatizam , marcu!

;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă