Arhiva > Arhiva

Cum ne alegem prietenii...virtuali?

(1/3) > >>

almi_gabi:
Cum ne alegem prietenii virtuali, cred ca ar fi interesant de aflat .

Ne invartim de cele mai multe ori in vederea consumarii unui timp, considerat a fi de prisos intr-o lume ireala, o lume in care ne aruncam orice masca si ne aratam adevarata fata in spatele anonimatului unui nick fara nici-o legatura cu propria persoana .
Dar nu poti evolua in aceasta lume fara a te atasa sau fara a simtii un sentiment aparte pentru cineva, pentru modul in care imparte cuvintele, sau in care le aduna spre deliciul sau frustrarea celor ce citesc .

Ce anume determina atractia sau respingerea in lumea virtuala ? Ar fi posibila o prietenie virtuala transformata in realitate ?

:D

noiembrie68:
Afinitatile descoperite prin comunicare deschisa . Ecranul in spatele careia ne ascundem ne da posibilitatea sa fim cine vrem , insa felul in care ne expunem ideile , chiar si felul in care scriem , ne individualizeaza , si ii da celuilalt informatia conform careia poate detecta daca avem potential pentru convorbiri virtuale ulterioare . Discutiile seci , de complezenta , nu-si au rostul atunci cand vrei sa iti dezvalui din personalitete .

marcutza:
am cunoscut o persoana printr-un prieten comun, la inceput am conversat virtual...mare dezamagire, nu reusea sa lege dialoguri, nu gasea subiecte.
am incercat tot felul de metode pt a reusi un dialog cat de cat coerent, cursiv si placut, nu am reusit. persoana nu reusea sa comunice. spunea ca virtualul este de vina. okkk
am stabilit o intalnire, o iesire din virtual...ce pot sa spun, esec total la dialog, aceeasi imposibilitate de se exprima...

dar, sunt persoane care sunt la fel in virtual cat si in real si asta e o mare reusita :) !

noiembrie68:
Exact ceea ce spuneam . Ma intreb ce te-a facut sa vrei sa il si intalnesti , daca virtual nu ati gasit subiecte comune de comunicare . Era clar ca nici fata in fata nu ar fi fost mai bine , data fiind si emotia intalnirii fata in fata .
Da , se intampla sa se gaseasca astfel si persoane compatibile d.p.d.v. al comunicarii , si sa se deschida astfel noi opotunitati , si nu stiu de ce am sentimentul ca pe acest forum procentul de astfel de intalniri va fi destul de ridicat . Probabil ca si unde il gasesc " mai altfel" , raspunzand si nevoilor persoanelor selective , dar si pentru ca  sunt o optimista .

marcutza:
de ce am dorit? pt ca pot acorda sansa si pt ca sustinea ca in real altfel vor sta lucrurile :)

totusi imi mentin parerea, o persoana care nu poate comunica virtual (nici la telefon nu reusea sa lege un dialog) nu o va putea face nici altfel. poate gresesc....

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă