Scrise de noi > Articolele noastre
Cafeaua de dimineaţă pe la amiaz
CristianT:
La mine cafeaua de dimineata e sfinta. Dimineata e cea mai linistita parte a zilei. Cafeaua se face la ibric dupa tipic si se bea pe indelte mai citind, mai spalind o farfurie ramasa de seara, mai facind niscai flotari. Sau matanii! :worthy:
wonderland:
De cafea cu matanii n-am mai auzit. Dar daca zici tu, CristianT...
Nu sar boabele din ea?
wonderland:
i-auzi
http://www.telegraph.co.uk/news/nhs/11444466/Three-to-five-cups-of-coffee-a-day-could-reduce-the-risk-of-heart-attack.html
Major study suggests that 'moderate' coffee drinking - three to five cups a day - could prevent the arteries from clogging, and stave off strokes and heart attacks.
Cu flotari sau cu matanii, oare? :whistle:
wonderland:
De când n-ați mai băut o cafea la ibric? Nu-i așa că pare magică?
wonderland:
Nu stiu cine e Anonyma, autoarea acestui articol (vedeti la pagina 1 a topicului), dar ne-a lasat pe forum cateva postari interesante, care au provocat dialoguri amuzante. Multumim!
O data ce ne-am obisnuit, nici nu ne mai putem da din pat fara cafeluta, nu? Ma rog, daca nu are cine sa o faca in timp ce inca dormim, sigur mergem cu ochii inchisi pana la ibric, cafetiera, expresor, fiecare dupa cum are sau prefera.
E un ritual al fiecarei dimineti, pentru multi dintre noi. Eu beau cafea doar dimineata. Nici nu deschid ochii, pana nu beau prima gurita de cafea. ;D
Imi place asa, nu prea fierbinte si mai amaruie, cum zice si Anonyma chiar la inceputul articolului, dar nu prea tare.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă