Scrise de noi > Articolele noastre
Cafeaua de dimineaţă pe la amiaz
wonderland:
Am mai spus, beau cafea doar dimineata. Sa ma trezesc.
Dar, iaca-ta, se pare ca unii au nevoie de cafea, cum au unii de alcool, ca sa prinda curaj. :giggle:
Nu m-am gandit ca persoanele introvertite au mai multe motive sa bea cafea decat cele extravertite.
https://www.inc.com/geoffrey-james/why-introverts-should-drink-more-coffee.html
Voi de ce beti cafea?
MAC:
De placere!!!!Iubesc cafeaua.Ma intreb cum e cafeaua Luwak.
''Kopi Luwak, cea mai scumpa cafea din lume, produsa de un animalut asiatic simpatic ce seamana cu o pisica, numita luwak.Daca sunteti curiosi ce tehnologie foloseste, bineinteles una bio:boabe inca verzide cafea sunt inghitite de Luwak, fermenteaza de-a lungul tubului digestiv si in momentul in care sunt eliminate datorita aromei speciale, ajung sa valoreze pana la 25 de dolari cupa de cafea"
Louie:
Cafeaua de dimineata pe la amiaza, dar spre seara ce are? ;D
De cate ori am drum prin Piata Rosetti din Bucuresti, ma opresc intotdeauna la magazinul de cafea al domnului Florescu si de fiecare data intalnesc acolo persoane din Bucuresti pasionate de cafea sau chiar venite din diferite puncte ale tarii in mod special pentru a cumpara cafea de la dansul.
Multi oameni vin personal sa cumpere mai mult pentru a conversa cu domnul Florescu, pentru ca de altfel se poate comanda cafea si online.
Da, are si cafea Luwak. N-am cumparat, insa am avut ocazia sa stau de vorba putin cu o doamna venita de pe undeva din tara, care cumpara astfel de cafea. Am indraznit s-o intreb daca a mai cumparat cafea Luwak si cum este. Mi-a zambit intr-un mod misterios si mi-a spus doar ca este deosebita si ca ar trebui s-o incerc macar o data in viata :) N-am incercat-o inca, este extrem de scumpa si mai ales nu cred ca pot bea o cafea facuta din boabe care au fost mancate inainte :giggle:
Acum cativa ani am cumparat si prima carte scrisa de dansul "Confesiunile unui cafegiu", pe care am citit-o cu mare placere. Dupa care am pus cartea in geanta si impreuna cu o prietena am plecat la magazin sa cumparam cafea.
Cum am intrat pe straduta, ne-a invaluit parfumul de cafea proaspat prajita, toata strada mirosea a cafea... nimerisem in momentul prajirii cafelei. Domnul Florescu, desi are o varsta inaintata, era acolo si trebaluia la masina de cafea.
Pe langa cafea, am primit si un autograf si am stat acolo mai mult de o ora, la povesti. Ba chiar ne-a servit din partea casei cu putin cogniac Ararat.
Este mult de povestit :), mai bine va las sa urmariti aceste doua filmulete:
Mic dejun cu un campion: Gheorghe Florescu (@TVR2)
www.youtube.com/watch?v=9VRvDvbR9OU
Cafea la ibric după rețeta lui Avedis CARABELAIAN
www.youtube.com/watch?v=Z2lTzvABW4g
wonderland:
Eu parca n-as vrea sa incerc aceasta cafea, procesata de pisica, civeta de plamier, mangusta, zibeta sau ce-o fi si cum s-o fi numind bietul animal. Dar, daca tot vrei sa incerci, MAC, trebuie sa cauti din cea mai scumpa, facuta din excremente produse de animale care traiesc in salbaticie. Cica, aia are aroma cea mai intensa.
https://travelzoom.ro/suferinta-dintr-o-ceasca-cu-cea-mai-scumpa-cafea-din-lume/
Dar, cand ajung la Bucuresti, poate fac o exceptie de la obiceiul meu de a bea cafea doar dimineata si calc pragul Domnului Florescu.
Deocamdata merg la cafeaua mea facuta la ibric. :) O zi aromata va doresc!
Navigare
Du-te la versiunea completă