Scrise de noi > Articolele noastre

Cafeaua de dimineaţă… pe la amiaz’

<< < (3/15) > >>

mihaela1961:

--- Citat din: Sunrise din Marți, 21 Mai 2013, 17:42 ---asa imi place si mie sa-mi incep ziua, cu o cafea numai pentru mine si gandurile mele! :)

--- Terminare citat ---
Buna cafeaua..dar recunosc, la mine fara tigara nu merge!
Asterne-ti si tu 'trairile', 'durerile' chiar, propune subiecte-articole, nu e obligatoriu sa fii doar 'observator pasiv'! :)

mihaela1961:
O 'cafea motivationala'...merge si seara! :)

Sunrise:
Oh, sunt doar o newbie cu nici 50 postari:), mai am pana sa ma calific. Au trecut 3 saptamani de cand mi.am facut contul pana m.am hotarat sa incep sa postez... Cred ca am avansat la demi-pasiva, ma incurajez singura:)

mihaela1961:

--- Citat din: Sunrise din Vineri, 24 Mai 2013, 20:47 ---Oh, sunt doar o newbie cu nici 50 postari:), mai am pana sa ma calific. Au trecut 3 saptamani de cand mi.am facut contul pana m.am hotarat sa incep sa postez... Cred ca am avansat la demi-pasiva, ma incurajez singura:)

--- Terminare citat ---
Ai simtul umorului!! :)
Pai ai auzit de vreo norma de postari/saptamana?Postezi cand simti nevoia!
Dar revenind la cafea, tocmai am baut a treia cafea pe ziua de azi! :)
Stii cum faci tu acuma?Exact ca mine, care discutam cu Wonderland pe forum, ea are cu mult mai multe articole decat mine(n-am mai scris un articol de o caruta de ani) si voiam sa 'o ajung din urma'! :)
Numai ca Woanderland e 'de nestavilit', iar eu-vorba ta-'atitudine demi-pasiva'! :crazy2:

wonderland:
Mihaela, cele mai bune sfaturi sunt cele pe care le dăm...altora. :giggle:
Așa că îți spun si eu, preluând sfatul tău:
Ai auzit de vreo normă de articole? Scrie când simți nevoia...
Și nu cu gândul la forum sau la vreo competiție...

:oops: Cred că sunt  :offtopic: Scuze...

Eu beau cafea doar dimineața. Probabil că sunt dependentă, nu sar niciodată peste cafea și beau două căni - una să îmi limpezesc ochii și creierului, una să îmi adun gândurile pe firul zilei. Simplă, neagră, fără zahăr dacă e la filtru. Ușor îndulcită, dacă e la ibric.

Îmi place aroma cafelei. Leșin de plăcere dacă mă ajunge din urmă, mă întâmpină sau mă învăluie din întâmplare în timpul zilei. Dar știu că dacă beau mai mult de o un strop alunecat pe limbă, somnul din acea noapte e compromis total.
Eiii, poate doar un irish coffee, savurat pe îndelete într-o zi răcoroasă, pe vreo terasă umbroasă,  să anihlieze acest efect de insomnie. Dar și ăsta un răsfăț rar....

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă