Scrise de noi > Articolele noastre
Unde gasim sufletul pereche?
dianna:
--- Citat din: aaaddd din Sâmbătă, 14 Martie 2015, 18:21 ---Cum se termina povestea?
--- Terminare citat ---
Intr-un final el divorteaza si ramane doar cu ea. In scurt timp unul din ei sau amandoi isi dau seama ca nu este ce-si doreau de la viata. Mai continua o relatie mizerabila inca un timp, in virtutea inertiei.
The end.
:P
Mari_a:
"El e indragostit nebuneste, lulea, nu poate trai fara ea" bla, bla, bla, ma leshi? :buck2: ---> Avantaj el!
Intr-un final ea realizeaza ca ♫♪♪♪ It's just an illusion, illusion, illusion ♫♪ , gaseste puterea sa-l lase si sa-si vada de viata ei! (nah, usor de zis, nu-i asa?) Mi-ar placea sa aflu si alte pareri, e interesant subiectul, din cate-mi amintesc nu a mai fost dezbatut pe forum. Numai acum vreo doi ani cineva a facut niste aluzii... dar nu i s-a raspuns ca, nah, noi nu! De curand am auzit pe altcineva spunand "As fi vrut sa fiu ea dar, daca nu se poate, traiesc si eu pe langa ei!" Wrong! Te irosesti si timpul asta nu ti-l mai da nimeni inapoi!
My two cents :buck2:
wonderland:
asa am zis si io. interesanta provocare. poate ca merita un topic special. Gigi, nu faci unul? propus de aaaddd, ca noi sa intram in dezbatere?
--- Citat din: aaaddd din Sâmbătă, 14 Martie 2015, 18:21 ---Prejudecati... da, trebuie eliminate dar cum? cum ati vedea finalul unei relatii de genul :ea divortata, el casatort. El indragostit nebuneste de ea. Ea se indragosteste de el dar cu retinere numai pentru simplu motiv ca e insurat. El, nu poate divorta-pozitie sociala, averi de impartit si mai ales o sotie fidela. Ea a incercat de cateva ori sa se desparta de el pt ca nu poate trai pe jumatate si nici sa faca pe altcineva sa sufere.
Dar el era indragostit lulea, nu putea trai fara ea si a determinat o sa ramana in relatie. Faptul ca era "prins" atat de rau, acasa, sotia a simtit, el nu a negat sentimentele, ea a inteles atata timp cat incearca sa si gestioneze sentimentele cat timp este acasa.
Cum se termina povestea? Care ar trebui sa fie atitudinea fiecaruia dintre ei?
--- Terminare citat ---
aaaddd, cand mai ai idei din astea, dezvolta-le un pic si intra cu ele direct pe http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1540.0.html ;)
silviu:
--- Citat din: aaaddd din Sâmbătă, 14 Martie 2015, 18:21 ---Cum se termina povestea?
--- Terminare citat ---
intr-un final el divorteaza si ramane cu niciuna :( ca cine alearga dupa 2 iepuri... mananca stevie :thumbdown:
aprilie:
happy end american: sotia il gaseste pe barbatul visurilor ei si divorteaza iar el cu ea raman impreuna fericiti si liberi de remuscari si sentimente de vinovatie .... nimeni nu sufera, toata lumea fericita :applause:
hmmm, ce frumos ar fi !!! dar de obieci se intampla ca el sa nu divorteze iar ea, desi profund nefericita si aflata intr-un vesnic conflict interior, sa mai ramana in relatia asta pana cand va fi suficient de puternica sa se desprinda ... Sotia a aflat, sufera dar il iubeste si il iarta ... la un moment dat totul reintra intr-un normal, pasiunile se sting,suferintele se cicatrizeaza, viata merge mai departe ... :(
--- Terminare citat ---
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă