Scrise de noi > Articolele noastre

Unde gasim sufletul pereche?

<< < (21/27) > >>

wonderland:
Si tot asa... si iar asa... Am putea sintetiza cam asa:
I: Unde gasim sufletul pereche?
R: Dupa divort. :crazy2:

aprilie:

--- Citat din: wonderland din Marți, 17 Martie 2015, 07:49 ---I: Unde gasim sufletul pereche?
R: Dupa divort. :crazy2:

--- Terminare citat ---

asta mie mi se pare ca raspunde mai degraba la intrebarea "cand", nu "unde"  :angel:

si ... adica cei care nu s-au casatorit niciodata si nu au avut "oportunitatea" sa divorteze nu au nicio sansa sa-si gaseasca sufletul pereche ?  >:D

Florin1968:

Daca nu exista un loc anume, e posibil sa-l gasesti oriunde, doar sa ai disponibilitatea de a-l vedea !

silviu:
primul suflet-pereche l-am gasit prin '77, cand eram mititel. sedea cam departe de mine si o conduceam in fiece zi de la scoala spre casa.mamaaa... ce-am mai inghetat in iarna aia :( cand eram cu ea nu prea simteam gerul, dar cand o luam spre casa, vorba poetului: mai lunga-mi pare calea acum la-ntors acasa,/ as vrea sa zbor, dar gerul din oase nu ma lasa :'(
ce ti-e si cu primul suflet-pereche ::)

cu al doilea SP am avut noroc. ne-am cunoscut primavara si sedea mai aproape si de scoala si de mine. mergeam la ea sa-mi fac lectiile. mai veneau vreo 2 colegi si incingeam un poker pe dezbracatelea de mama-mama. cine pierdea, facea lectiile :strong:

silviu:
voi nu ati avut niciun SP?  ??? ce nasol :( cu cine faceati temele?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă