Scrise de noi > Articolele noastre

Unde gasim sufletul pereche?

<< < (13/27) > >>

mihaela1961:
Da nici nu ma gandeam la Gigi cu nuielusa!De palinca stiu de la Carnaval!Am testat-o cu simt de raspundere!
Eu am un mic conflict cu mine insami vis-a-vis de articole, nu cu Gigi! :)..in rest ma accept asa cum sunt!
 :-\ :uglystupid2:

bog68:

--- Citat din: mihaela1961 din Sâmbătă, 20 Aprilie 2013, 16:46 ---Afara miroase a primavara si a fluturi, iar eu stau in casa 'complet confuzata'...lumea SC a disparut cred ca la iarba verde... :(

--- Terminare citat ---
Nu dispera mamă dragă! Ieri la mine acasă mirosea a flori de cireș, de măr, de corcoduș și de gutui. Fluturi încă n-am văzut, sau oi fi fost eu prea orb. În schimb am privit cum se hârjoneau veverițele și cântau privighetorile...Și era așa de cald și bine. Și mi-am zis să dispar...și am dispărut...pe pervazurile ferestrelor spălând geamurile...Și acum mirosea și a soluție de geam Ajax cu parfum de liliac (Uups, făcui reclamă)...Ce mai, o nebunie...
Deci cu ferestrele deschise privind acel minunat tablou de primăvară, oare nu pot spune că eram la iarbă verde?

mihaela1961:

--- Citat din: bog68 din Duminică, 21 Aprilie 2013, 08:51 ---Nu dispera mamă dragă! Ieri la mine acasă mirosea a flori de cireș, de măr, de corcoduș și de gutui. Fluturi încă n-am văzut, sau oi fi fost eu prea orb. În schimb am privit cum se hârjoneau veverițele și cântau privighetorile...Și era așa de cald și bine. Și mi-am zis să dispar...și am dispărut...pe pervazurile ferestrelor spălând geamurile...Și acum mirosea și a soluție de geam Ajax cu parfum de liliac (Uups, făcui reclamă)...Ce mai, o nebunie...
Deci cu ferestrele deschise privind acel minunat tablou de primăvară, oare nu pot spune că eram la iarbă verde?

--- Terminare citat ---
Da io nu disper pa motiv de negasire a sufletului pereche, io..am astenie de primavara!
Ce sa mai zic acuma, daca tot m-a pus ala cu cornite sa ma confesez pe aici?
p.s. o idee cu padurea, da io nu ma apuc, m-au lasat puterile:gasirea perechii ideale in padure, eventual hranind veveritele! :) :flori:

Geta D:
Iti poate inlocui sufletul pereche si animalele. Este o varianta pentru singuratatea din sufletul si din jurul tau. Cel putin ai cui sa-i daruiesti dragostea pe care o porti in suflet, iar animalele nu te tradeaza, nu te insala, nu te parasesc, etc., te accepta asa cum esti si tu le accepti pe ele asa cum sunt. Am 3 pisici si 2 caini  :smitten: dar locuiesc la casa de imi permit atatea animale. Le adun de pe strada mai ales pisicile. Ca sa iau metroul spre servici trec prin parc si am ocazia de a gasi animale parasite, iar acum cu venirea primaverii au aparut si veveritele. Pe ele nu le iau acasa. :)

mihaela1961:
Asa cum indulcitorii in foarte multe cauzri sunt recomandati ca inlocuitori ai zaharului alb(suprarafinat), asa de multe ori gasim ‘inlocuitori’ ai perechii - metode care sa ne faca sa ne simtim mai putin singuri!
Una dintre ele(si sunt perfect de acord cu ea) ai gasit-o chiar tu!
Sigur ca ar putea o gramada de voci sa-mi aduca contraargumente, precum ca nimeni si nimic nu il poate inlcui ‘pe celalat’.
Eu m-am referit in majoritatea articolelor mele, care postate ‘intru meditare’, care cu iz pamfletaresc, la acea perioada de tranzitie cand ai statut de single.In aceasta perioada, orice lucru, actiune, fiinta care iti aduc mici bucurii si satifactii sunt binevenite.Gandurile sunt canalizate intr-un mod pozitiv, iar oportunitatea ‘de a intalni’ poate sa apara oricand, fara sa construiesti scenarii, viata iti ofera si surprize placute de multe ori.
Am explicat de ce(cred ca s-a dedus asta din mai multe articole postate de mine), eu una ma exclud din categoria celor care mai vor sau mai cred.E o chestiune pur personala sa spunem. :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă