Scrise de noi > Articolele noastre

Unde gasim sufletul pereche?

<< < (12/27) > >>

wonderland:

--- Citat din: silviu din Vineri, 19 Aprilie 2013, 21:26 ---nu am pierdut iluzia pentru ca eu nu-mi fac iluzii. nu-mi fac iluzii si nu am deziluzii.simplu :bow:

--- Terminare citat ---

:thumbup:  :applause:

Totuși să nu confundăm resemnarea cu renunțarea la iluzie - granița e fragilă!

mihaela1961:
Buna draga mea Wonderand!
Afara miroase a primavara si a fluturi, iar eu stau in casa 'complet confuzata'...lumea SC a disparut cred ca la iarba verde... :(
Simt ca sunt  :offtopic:
Mai am nitel si 'ma tuflesc' de tot!
p.s. cat te admir eu pe tine, cred ca in afara de talent, acuratetea si curatenia scriiturii, ai si inspiratie cat cuprinde!
Primavara mi-a furat inspiratia! :'(
Vine Gigi 'din tari straine' si eu 'lancezesc'! :oops:

clara39:
fie ca te resemnezi sau renunti la  cautari eu vreau sa cred ca apare atunci cand e sortit sa apara...

wonderland:
Clara, sunt de acord cu tine.
--- Citat din: clara39 din Sâmbătă, 20 Aprilie 2013, 17:32 ---apare atunci cand e sortit sa apara...
--- Terminare citat ---

Eu pun resemnarea într-un raft separat, pentru că îmi sună nu a renunțare la așteptări, ci  a renunțare la speranță și bucuria de a trăi ceea ce îți este dat să trăiești.  :)

wonderland:

--- Citat din: mihaela1961 din Sâmbătă, 20 Aprilie 2013, 16:46 ---Vine Gigi 'din tari straine' si eu 'lancezesc'! :oops:

--- Terminare citat ---

Mihaela, nu mi-l imaginez pe Gigi, cât il cunosc și io, doar de pe forum, cu o vărguță în mână, luându-ne la întrebări despre ce și cum am făcut, scris în lipsa lui. Mai degrabă cu o sticlă de pălincuță, o căruță de povești și energie pozitivă cu caru, cât să ne molipsească și pe noi.

Multumesc pentru cuvintele frumoase.

Bucură-te de verde și fluturi. Primăvara nu ne fură inspirația. Ne cheamă să ne bucurăm de viață.  Pur și simplu. Eu mă bucur de orice moment când gândurile mele se liniștesc, când pot să rămân cu ochii zgâiți pe flori, pe cer, pe frunze, pe pietre, pe oameni. Caut să creez momente în care să îndepărtez orice gând care sună a cerință, urgență, nevoie să fac una sau alta. Uneori îmi reușește. Așa că...perseverez :magic:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă