Scrise de noi > Articolele noastre
Unde gasim sufletul pereche?
mihaela1961:
Ce draguti sunt!!! Da, numai ca astia se vede cu ochiul liber 'ca s-au gasit'!!! :) Ma intreb daca au facut atatea eforturi ca oamenii! Cred ca animalele isi gasesc mai repede jumatatea!Tu nu vezi cate solutii am propus pana acum si n-a ajutat la nimeni?Iit dai seama? Bite a facut deja un atac de panica(asa imi imaginez, nu stiu, deduc si eu)..daca a ajuns sa se gandeasca la pinguini si bosimani... :) Vad ca nici solutia cu OZN nu e buna!Am si dezarmat!!!Cu toate ca ma gandeam la o noua 'locatie'..LA INMORMANTARE!!! :-\..mai ales la ala vaduv/vaduva.Ca omu' are nevoie de un umar pe care sa planga, sufera, poate pica in depresie, are nevoie sa socializeze, eventual are nevoie de psihiatru!Vin pomenile, vizitele la cimitir...etc.Daca ai rabdare si ii esti mereu in preajma...pe la pensie(cam atunci preconizez ca uita de fosta/fostul)...nu se stie...tre' sa incerci!!E bun si la pensie..va faceti loc de veci impreuna, va cumparati cele necesare impreuna, va duceti lunar la doctor(nu mai repet impreuna, devina suparatoare si obsedanta repetitia), va sfatuiti ce proteze va cumparati, luati bilet la Olanesti la bai..de certat, nu mai aveti putere sa va certati..va domni linistea si armonia in cuplu!!! :) Cred ca pentru mine 'se contureaza' jumatatea pe la pensie!!! :angel:
collin_pow:
in ton cu cele spuse de Mihaela ar putea incepe discutia de la un schimb de retete pt coliva:). Si uite asa se leaga amorul salbatic cu valente gotice de cimitir balcanic!
Ca o alternativa la facebook etc pentru cei care nu au internet ma gandesc ca postasul ar putea fi cel mai bun agent matrimonial. Desi preotul ar trebui sa isi cunoasca parohia cel mai bine ma indoiesc ca este mai priceput ca postasul/postarita. Ar trebui apelat cu incredere si intrebat care cine cum e available si ar putea fi folosit chiar pe post de curier la tariful unui timbru doua...
Ti-am trimis like prin posta!
mihaela1961:
--- Citat din: collin_pow din Sâmbătă, 23 Martie 2013, 23:20 ---in ton cu cele spuse de Mihaela ar putea incepe discutia de la un schimb de retete pt coliva:). Si uite asa se leaga amorul salbatic cu valente gotice de cimitir balcanic!
Ca o alternativa la facebook etc pentru cei care nu au internet ma gandesc ca postasul ar putea fi cel mai bun agent matrimonial. Desi preotul ar trebui sa isi cunoasca parohia cel mai bine ma indoiesc ca este mai priceput ca postasul/postarita. Ar trebui apelat cu incredere si intrebat care cine cum e available si ar putea fi folosit chiar pe post de curier la tariful unui timbru doua...
Ti-am trimis like prin posta!
--- Terminare citat ---
Mister Pow!
Apreciez Like, dar daca citesti toate episoadele, ai sa vezi ca apare si trimitere la Biserica(ce-i drept, n-am insistat ca nu pot sa ma joc cu cele sfinte), am mers chiar pana la a sugera consultarea Parintelui Duhovnic intru desfacerea cununiilor!Dar apreciz faptul ca ai dezvoltat ideea, sau ideile! Sa inteleg ca ai facut un rezumat la cateva din sugestiile mele? Oricum la coliva nu m-am gandit!Circula un banc:disc utie intre barbati'mie imi plac ardelencele pt. ca, mie muntencele, ultimul barbat-mie imi plac moldovencele -fac moldovencele o coliva!!!La asta te refereai?
In alta ordine de idei, lasand cele sfinte la o parte, ori facebook, ori postasul...'nu suna intotdeaua de doua ori'-asta ca sa parafrazez cartea+filmul, la o adica poa' sa fie si prin porumbei voiajori!
Ma gandesc la ora asta(24,30 la laptopul meu) ca ar trebui premiata cea mai originala sugestie intru gasirea jumatatii! :)
collin_pow:
:) Nici o ora nu este prea tarzie cand este vorba despre batut campiile alizee:)Ok eu ma inscriu in concurs cu postasul /postarita!
Cat despre cele sfinte eu cred ca este ok sa glumim cat vrem, dar nu sa luam in deradere pentru ca personal cred ca ar fi o subestimare a inteligentei lui Dumnezeu sa ne imaginam ca nu are simtul umorului. O duminca frumoasa va doresc tuturor!
mihaela1961:
--- Citat din: collin_pow din Duminică, 24 Martie 2013, 07:13 ---:) Nici o ora nu este prea tarzie cand este vorba despre batut campiile alizee:)
--- Terminare citat ---
Intr-adevar, ai pus punctul pe 'i' de la campii!!
Cred ca ma opresc aici, chit ca e gaselinita mea!
Deja ma simt epuizata de atatea cautari fara folos..nu de altceva, dar se lungeste topicul asta, precum 'The young and the restless'!Sunt eu 'restless;, dar nici chiar asa! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă