Scrise de noi > Articolele noastre

Scrisul poate fi un hobby?

<< < (2/6) > >>

wonderland:

--- Citat din: almi_gabi din Sâmbătă, 02 Martie 2013, 13:27 ---PS: eu sper sa scrii mai mult !  O0

--- Terminare citat ---

Sincer, eu sper să scrie mai mulți  ;)  Pe singlescamp și nu numai :dance:

almi_gabi:

--- Citat din: wonderland din Luni, 11 Martie 2013, 08:49 ---Sincer, eu sper să scrie mai mulți  ;)  Pe singlescamp și nu numai :dance:

--- Terminare citat ---

desigur! si mai multi!  :)

mihaela1961:

--- Citat din: wonderland din Luni, 11 Martie 2013, 08:49 ---Sincer, eu sper să scrie mai mulți  ;)  Pe singlescamp și nu numai :dance:

--- Terminare citat ---

Draga mea wonderland!
Ai punctat ce trebuia in ceea ce priveste scrisul!
Mai am ceva doar de adaugat la ce ai spus tu:pe mine scrisul ma echilibreaza si trebuie sa recunosc ca initiativa lui Gigi in a posta articole cu diferite tematici, pentru mine a fost cu mult mai mult decat o provocare! Tineam in tinerete un jurnal, in care 'vorbeam' cu iubirile mele, ganduri asternute pe foi, fara ca ei sa stie vreodata ce am scris!Incetasem demult cu 'ale scrisului'!Odata cu iubirile, s-a terminat si scrisul meu!
Revim dupa zeci de ani aici!
Va multumesc tuturor celor care 'ma cititi' si ma ingaduiti langa voi!
Daca nu postai tu articolul despre scris, poate ca as  refurmula si as pune ca articol 'Scrisul, o metoda de socializare?' Pentru mine, DA, este o metoda de a socializa! :) 'Alergatorul de cursa lunga' si-a redescoperit placerea de a scrie!

wonderland:
Ce să spun, Mihaela?
Important e că ai redescoperit plăcerea de a scrie, că îți oferă un mijloc de canalizare a energiei într-un mod care te face să te simți bine.
Pana la urmă face parte din...formula fericirii (ca sa mă folosesc și de sintagma care face titlul cărții lui Stefan Klein- o carte care merită citită): să descoperim și să practicăm  ceea ce ne crește starea de bine

Ține-o tot așa! :thumbup:

wonderland:
scrisul - hobby, artă, pasiune, profesie, dar și terapie

http://hyperliteratura.ro/cum-poate-vindeca-scrisul-traumele-psihice-si-fizice/

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă