Scrise de noi > Articolele noastre

Mana care invata!

<< < (2/4) > >>

wonderland:
Toate la un loc  :angel:

mihaela1961:

--- Citat din: CristianT din Duminică, 12 Ianuarie 2014, 00:17 ---Intrebarea e pina cind astepti Fat-Frumosul sau pe Ileana Cosinzeana?
Si mai exista o dilema sa fii realist si sa te opresti cind gasesti un om rezonabil cu care poti sa ai o relatie armonioasa sau sa fii romantic, dupa unii naiv daca nu prost :uglystupid2:, si sa vrei sa te indragostesti.
Cine sa hotarasca sufletul sau ratiunea? Sau hormonii? ;)

--- Terminare citat ---
Daca te raportezi la Fat Frumos sau Ileana Cosanzeana, hormonii.
Daca iti doresti pe cel care sta azi langa tine for ever, cred ca trebuie o analiza mai lucida...fluturii din stomac nu supravietuiesc multi ani, in consecinta feromonii actioneaza la inceputul relatiei, liantul unei relatii a la longue nu cred ca il formeaza feromonii, ci comunicarea.
Depinde si cat vrei sa dureze relatia.
Poate ma veti contrazice, dar cred ca depinde fundamental si varsta pe care o ai.
La 25 de ani, iti permiti sa dai rateuri si sa spui cand o relatie se termina 'next one'.La 45 cred ca nu 'te mai avantajeaza' postura 'carpe diem'

silviu:
datorita vecinei care m-a ingrasat cu sarmale si tuica fiarta, io o astept acum pe ileana osanzeana. haide, haide, fata!, ca deja simt cum fluturii din stomac se transforma in molii si hormonii se culca pe-o ureche :(

mihaela1961:

--- Citat din: silviu din Luni, 13 Ianuarie 2014, 16:15 ---datorita vecinei care m-a ingrasat cu sarmale si tuica fiarta, io o astept acum pe ileana osanzeana. haide, haide, fata!, ca deja simt cum fluturii din stomac se transforma in molii si hormonii se culca pe-o ureche :(

--- Terminare citat ---
Silviuleeeeee!!!!
Ilene Cosanzene din astea cu tuica si sarmale sunt cu sutele.Femei 'serioase', care vor 'sentimente sincere si nealterate', precum sarmalele si tuica din dotare, o relatie bazata pe 'respect reciporc obligatoriu in 'celula de baza a societatii' gasesti multe.Pana acum trebuia sa fii insurat si o armata de copii.Esti un mister pentru mine  :(  :crazy2:

CristianT:

--- Citat din: mihaela1961 din Luni, 13 Ianuarie 2014, 14:57 ---Poate ma veti contrazice, dar cred ca depinde fundamental si varsta pe care o ai.
La 25 de ani, iti permiti sa dai rateuri si sa spui cand o relatie se termina 'next one'.La 45 cred ca nu 'te mai avantajeaza' postura 'carpe diem'

--- Terminare citat ---

Tu ai dreptate. Dar doar rational. 40-45 este o virsta periculoasa mai ales pentru femei si mai ales daca arata bine. Chiar il asteapta pe Fat-Frumos fara sa isi dea seama ca in citiva ani situatia se poate schimba dramatic de la problemele de sanatate pina la disparitia celor dragi. Si ca asa cum spui de la o virsta nu mai iti permiti ratari, caci nu mai e timp de reparat lucrurile.Femeia devine mai sensibila cu trecerea timpului si barbatul mai nesimtit. Cel mai tare imi place cum o femeie rezonabila si desteapta justifica casatoria cu un golan cu "Lasa ca se schimba el". :uglystupid2: Am auzit-o de atitea ori...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă