Scrise de noi > Articolele noastre

Singuratatea "alergatorului de cursa lunga"

<< < (2/8) > >>

Tania I:
mihaela1961 un articol foarte frumos! Eu una consider ca doar trecand prin anumite experiente capeti intelepciune! Sunt multe persoane care formeaza un cuplu si nu sunt fericite... sunt multe persoane care stau intr-o relatie facand foarte multe compromisuri de frica singuratatii... eu cred ca cel mai greu este atunci cand iesi din prima relatie de lunga durata... la mine au fost 7 ani, dupa, cand am mers singura pe strada pt prima data singura (fara cuplu) mi s-a parut ca sunt ciudata, ca se uita lumea la mine... dupa o perioada de timp am inceput sa traiesc din nou... trebuie intra-adevar sa te accepti asa cum esti...
Acum realizez ca nu eram fericita atunci si ma felicit pe mine ca am spus STOP si am persoane in jurul meu care sunt in situatia in care am fost eu si imi spun ca eu sunt puternica... ca am spus STOP... poate sunt...
Cred ca fiecare dintre noi am avut/avem iubirile noastre doar ca lumea/societatea nu mai este cea de acum 30 de ani... suntem intr-o continua schimbare...
Trebuie sa traim fiecare clipa a vietii cu adevarat chiar daca suntem singuri, sa ne bucuram de ceea ce ne ofera viata! Nu cred ca daca esti singur nu te poti bucura de frumusetile naturii, de calatorii, de muzica, ba dimpotriva, o poti face mai bine decat intr-o relatie bazata pe compromis....
Si daca va fi sa fie, va fi, persoana potrivita va aparea... Nu trebuie sa ne cuprinda disperarea ca suntem singuri si sa acceptam orice doar de dragul de a avea pe cineva!

adda:

--- Citat din: wonderland din Duminică, 17 Februarie 2013, 21:13 ---
Variante:
1.Când scrie pe invitație. Ați primit-o?
2.Stați fără grijă. Vă anunț eu.
3. Vă rog să nu mă mai întrebați. Prefer să mă concentrez la planificarea nunții.  :giggle:

--- Terminare citat ---

;D ;D da da...merci de idei wonderland...cred ca i-as baga in ceata cu totul  daca le-as raspunde cu varianta 1  :giggle: :thumbup:

mihaela1961:
 :D 1
;D ;D ;D ;D
Ultima varianta e dementiala! ..ma concentrez la planificarea nuntii!!
Da' sa nu ne bucuram prea mult, rudele in principiu sunt perseverente!Daca te intreaba, draga mea Wonderland, dupa 6 luni..'Pai ziceai ca te concentrezi la planificarea nuntii, mai dureaza mult planificarea aia?', sa te vad 'pe unde scoti camasa' Io zau daca stiu ce naiba le-as raspunde!Eventual ca am planificat una, da aia a cazut si acuma ma concentrez la planificarea altei nunti!!Numa' ca risc sa ma suspecteze de imoralitate!Oricum ai da-o, de rude nu scapi!Io zic ca tre' sa lasam diplomatia la o parte 'in extremis'(cand devin ingrozitor de perseverente' si sa le spunem ca ne-am descoperit vocatia!Ne concentram cum sa devenim maicute eventual! :applause: :applause: :applause:

Cory:
Multumesc mult Mihaela , adda si wonderland pentru sfaturi si pareri.
Le apreciez pentru ca stiu ca sunt sincere si vin din propria voastra experienta de viata.
Eu am 27 de ani si de aceea cred/ sper ca inca nu am ratat momentul sau persoana.... :tomato:
(asta cred eu, "binevoitorii" in schimb  imi zic ca daca nu ma marit pan la 30 nu s-ar putea sa nu mai gasesc apoi pe nimeni :idiot2:...
Cat despre actiuni , Mihaela sa stii ca m-am inscris deja la o actiune ce va avea loc in vara (Adriatica),... daca anul asta a adus ceva bun
pana acum este faptul ca parca mi s-a ridicat un "val de pe ochii" in ceea ce priveste conceptul  de single si socializarea in general , de cand
m-am alaturat si eu SC.
P.S. Wonderland optez si eu pt. varianta 1.Când scrie pe invitație. Ați primit-o? :magic:
Dar ce facem apoi :2funny:
O zi frumoasa sa aveti!!!

wonderland:
Cu drag, Cory, deși eu nu știu cum am ajuns pe lista de multumiri  :giggle:

Ce facem apoi, când? Când ne spun că nu au primit-o?
Simplu, le spunem - Așteptați-o în liniște! :whistle:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă