Scrise de noi > Articolele noastre

Chiar trebuie să fiu trist/ă de Valentine`s Day?

<< < (8/14) > >>

mihaela1961:
Asta e revizuita!Greseala ca n-am revizuit-o inainte de postare imi apartine!Stergeti postarea dinainte, inclusiv foto care a fost si ea revizuita ;)!
p.s. n-am Word-ul acasa, sa pot insera imagini, de aceea n-am avut cum s-o fac! :'(

Caroline:

--- Citat din: mihaela1961 din Duminică, 17 Februarie 2013, 13:54 ---Sigur ca n-a fost usor, sigur ca uneori m-am simtit pierdura, dar au trecut anii peste mine, iar acum am ajuns-zic eu-sa gandesc intelept, cu un zambet care-mi aluneca mereu in coltul mintii!
Un pahar pe jumatate plin, in aceeasi masura este si pe jumatate gol, m-am autoeducat sa vad jumatatea plina a lui!Daca ar fi sa dau timpul inapoi, ma indoiesc ca as modifica ceva din conceptia mea despre 'cum ar trebui sa fie un cuplu'!
Nu lasa viata sa ti se scurga printre degete!

--- Terminare citat ---

Brava, subscriu... 99%! si asta, de la cineva care a spus totusi DA pentru 15 ani din viata. ::)
Restul de 1% se refera la remarca "un barbat te poate trada, o carte niciodata." Sunt de parerea ca femeile, ca si barbatii, pot trada. Cartile pot trada, familia te poate trada, prietenii, colegii, seful... orice. Singurul lucru care nu te poate trada (sau caruia nu ar trebui sa-i permiti sa te tradeze) este tu insati/insuti. Daca tu nu o faci, nimeni nu te poate trada, pentru ca mereu vei avea ceea ce-ti doresti, sincer, adica ceea ce atragi, prin tine, pentru tine insati/insuti. De cele mai multe ori, preferam sa ne simtit "tradati" si sa ne absolvim de partea noastra de vina. Repet: niciun barbat nu te tradeaza, pana cand tu insati nu ti-ai tradat propriile principii in a-ti alege jumatatea, propriul fel de a fi, disponibilitatea de a iubi si dorinta de a fi cu acel barbat. Cand ai inceput sa o faci - chiar si subconstient - nu are rost sa-l mai invinuiesti. TU te-ai tradat prima, si apoi, ca intr-o oglinda, toti ceilalti din jurul tau.

mihaela1961:
Multumesc Caroline,
Cred ca esti tu draguta si ma incurajezi in 'creativitate'.Un amendament.Tata spunea ca 'O carte nu te tradeaza....etc'Tu spui ca si o carte te poate trada.Cred ca intuiesc la ce te referi:daca traiesti prea mult in lumea cartilor, coborand in lumea reala, poti avea deziluzii pt. ca 'viata nu-i ca si cartea", asta parafrazandu-l pe Basescu cu celebra lui 'Iarna nu-i ca vara'.Asta era explicatia?

admin:
Bravo mihaela! M-ai surprins placut! Iti spun cinstit, eram obisnuit cu omiprezenta efervescenta ca reply-er, fara sa te subapreciez (sper ca nu s-a inteles asta), nu m-am asteptat la un astfel te text de articol! Titlu fain, metafora, super! Felicitari!  :flori:

Daca mai doresti sa publici, te rog posteaza textele pe Mozaic, la Publicare articole, acolo sunt abonat si le vad imediat. Eu nu am cum sa citesc tot ce se scrie pe forum si atunci imi poate scapa.

mihaela1961:
Mda. numai ca am repetat ceva cam suparator(cuvantul mereu, la foto am taiat o parte, stii tu de ce!Dar mie poza mi se pare superba!!
Multumesc de incurajari!
Daca 'dai mai departe', adica share si crezi ca am fost de folos comunitaii, promit sa mai scriu!!
Stii, tata-profesor de matematica-cel mai bun din orasul meu natal, ca si motto avea cuvintele lui Barbilian-matematician, acelasi Ion Barbu-poet 'NU poti sa fii matematician fara sa ai suflet de poet'.Cred ca sunt doar un om sensibil, nascut si crescut cu dragoste si respect pentru carti...e meritul tatalui meu!
Oricum, revenind la oile noastre, ma bucr imens ca ma indemni sa scriu, o voi mai face!PROMIT!!Incurajarile voastre mi-au facut ziua mai frumoasa!
Parca se spune 'you makes my day' daca nu ma insel!
Multumesc din tot sufletul meu pt. aprecieri!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă