Scrise de noi > Articolele noastre

Chiar trebuie să fiu trist/ă de Valentine`s Day?

<< < (7/14) > >>

wonderland:
Mihaela, știi câte cuvinte are (doar) ultimul tău comentariu? 286. Știi care e nr. minim cerut de Gigi pentru un articol? 150. :)

Uite așa transpare moț una dintre tendințele mele - centrarea pe obiectiv.
Mi-am amintit cum spunea Gigi, că unele comentarii au valoare sau potențial de articol. Și, am în minte și rugămintea/provocarea lui de a contribui cu articole pe forum.

Eu mă uitam la ultimele două comentarii, plus încă vreo două postate la alte articole.
Și mă gândeam, centrată pe obiectiv, cum spuneam, că dacă le pui la un loc, le scuturi puțin, le așezi pe una dintre idei...(cum să vezi partea plină a paharului, cum să umpli partea goală a paharului cu diverse preocupări; cum să nu mai visezi fluturi in stomac, vorba tatălui tau, sau despre tabieturi, D, știi tu mai bine) iaca ai material măcar pentru două articole.

Nu vreau să fiu insistentă, dar mi-am zis că, dacă aș fi in locul tău - mi-aș pune comentariile la un loc pe, m-aș uita la ele setată pe ideea de articole, aș extrage ideile și le-aș broda fiecare pe drumul ei :)

Dar, să mă opresc. Ia-o ca pe o părere despre ce aș face eu. Dar, dacă simți că te atrage provocarea....de ce nu?
Ce spun acum e valabil și pentru tine, dar și pentru alții interesați.
 :flori:

mihaela1961:
1.Informatia asta cu 150 de cuvinte nu o stiam(mea culpa) n-am citit eu cu atentie!
2. Eu ma gandeam ca tre' sa fie ceva ce merita postat mai departe('Pay it forward'-mama ce 'dasteapta' am devenit la ora asta  ::)
3. Accept provocarea!
Acuma-s 'centrata'?(adica succinta)?.Oricum, asta stim numai noi doua.. :crazy2: de felul meu sunt cam 'descantrata', drept pt. care 'bat campii cu gratie'!
4. nu stiu cand reusesc 'sa leg' tot ce am scris pana acum, chestie de inspiratie.Io scriu cum imi vine, adica sunt spontana!

wonderland:
Uite aici poti citi (cu atenție :) ) info privind cerințele de  formă a articolelor, sugestii pentru conținut și modalitatea de postare:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1540.0.html
 ;)

mihaela1961:
Draga Wonderland and Gigi!
Aveti articolul promis!!!
Daca acesti srticol trece de filtrul vostru, promit sa scriu si altele! :)

mihaela1961:
SINGURATATEA 'ALERGATORULUI DE CURSA LUNGA'

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă