Autor Subiect: Povestiri de seara. Noapte buna!  (Citit de 318438 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
Re: Povestiri de seara. Noapte buna!
« Răspuns #1290 : Sâmbătă, 05 Noiembrie 2011, 20:43 »
'"Bună seara, tu seară, tu clepsidră-lumină,
Ochii paşnici de toamna,
Ce coboară-n spirală de verb."

o seara buna celor cativa care petreceti acest week-end pe langa casa  ;D

julia

• Vizitator
« Răspuns #1291 : Miercuri, 16 Noiembrie 2011, 21:07 »
pentru o noapte lina si un somn invelit in vise va fac cadou putina muzica:

<a href="" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win"></a>

Offline pocama

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 310
  • Iubeste si fa ce vrei!
« Răspuns #1292 : Joi, 24 Noiembrie 2011, 23:09 »
Visati tot ce nu puteti avea. Iubiti tot ce nu puteti iubi. Atingeti tot ce nu puteti atinge. Priviti, mangaiati, sarutati tot ce nu va fost dat. In lumea somnului ne sunt permise toate.
O noapte cu daruri.

Offline francesca777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 793
  • after all...tomorrow is another day..:)
« Răspuns #1293 : Sâmbătă, 26 Noiembrie 2011, 22:12 »
Noapte buna tuturor..ingerii sa va fie aproape!

Offline valaura11

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 322
  • Socoteste fiecare zi o viata
« Răspuns #1294 : Luni, 05 Decembrie 2011, 19:18 »
         Julia, abia azi am ascultat melodia si e super pentru cand vrei sa te linistesti. Doresc tuturor pace in suflete si sa-l asteptam pe mosu" cu daruri sufletesti in raport cu ceea ce am daruit si noi!  :(

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #1295 : Miercuri, 14 Decembrie 2011, 22:12 »
nu spune nimeni o poveste de seara, nu de alta dar eu vorbesc deviat,  prin urechi cumva si cu un acompaniament profund nazal  ;D

sa aveti o seara buna!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1296 : Joi, 15 Decembrie 2011, 11:39 »
tot racita? najpa! si eu am fost racit... imi curgea si nasucu :(
o poveste de seara? vrei una cu alba ca zapada si cei 7 pitici?

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #1297 : Joi, 15 Decembrie 2011, 14:28 »
alba ca zapada ti-o las tie   8)
eu vreau una cu feti-frumosi   ;D

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1298 : Joi, 15 Decembrie 2011, 20:13 »
Visati tot ce nu puteti avea. Iubiti tot ce nu puteti iubi. Atingeti tot ce nu puteti atinge. Priviti, mangaiati, sarutati tot ce nu va fost dat. In lumea somnului ne sunt permise toate.
O noapte cu daruri.

Nu numai în lumea îngerilor, ci şi în mintea copiilor.  :)
Iată o "poveste de noapte bună", scrisă de o elevă de cls. a V-a, pentru un concurs de eseuri despre simetrie:

Viaţa de zi cu zi

"Nu după spusele prietenilor şi nici după vorbele oamenilor înţelepţi, ci după propria mea experienţă, viaţa poate fi considerată un joc în care poţi fi cel mai bun jucător, dacă cunoşti regulile: Dacă poţi să te ridici atunci când ai căzut, dacă poţi să zici gata atunci când e suficient şi dacă poţi să-l iubeşti chiar pe cel ce te urăşte, poţi fi unul dintre cei mai buni jucători.
Acest joc are milioane şi milioane de jucători, care trebuie să o ia pe acelaşi drum; nu mulţi reuşesc să îl găsească, dar aceia ce îl găsesc, o să trăiască fericiţi. Din acest drum se ramifică alte drumuri identice, care te pot deruta la un moment dat. Tot ce trebuie să faci, este să înveţi din greşeli şi să mergi înainte, cu spatele drept.
La un moment dat, o să dai de un copac care are toate fructele identice, dar doar unul nu e otrăvit. În acel moment, o să ţi se pară că totul se prăbuşeşte în jurul tău, căci tu nu ai cum sa ghiceşti acest fruct. În acest moment trebuie sa te gândeşti că nimic din ce e rău pe dinăuntru, nu poate fi geamăn cu ce e bun doar pe dinafară. Aşa că străduieşte-te să vezi ce e pe dinăuntru. Într-unul dintre fruct o să fie cu siguranţă ceva pur şi limpede, pe când în celălalt nu o să găseşti nimic din ceea ce ai tu nevoie.

Asemenea fructelor, există şi oameni frumoşi pe dinafară şi găunoşi pe dinăuntru.
Am norocul să am lângă mine o prietenă adevărată, însă ne-am regăsit foarte târziu. Amândouă am trăit mult timp cu impresia că drumurile pe care mergem noi sunt în totalitate diferite, însă când acestea s-au întâlnit, ne-am dat seama că eram ca două gemene: Amândouă avem o familie care ne iubeşte, multe daruri primite de la cei mai dragi prieteni ai noştri, părinţii, dar şi străvechile altare care vin de fiecare dată cu partea lor, bunicii. Mulţi copii şi-ar fi dorit să aibă o viaţa ca a noastră, dar poate că toate lucrurile în viaţă se întâmplă cu un scop... chiar şi această poveste de prietenie.
Aceasta este ceea ce cred eu despre simetria vieţii."

Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu am rămas fără cuvinte...

julia

• Vizitator
« Răspuns #1299 : Joi, 05 Ianuarie 2012, 21:58 »
hai sa va cint un cintec de leagan...

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/IE8dEXm8Fcs?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #1300 : Joi, 12 Ianuarie 2012, 22:23 »
acum vreo 2 zile am tot asculat si reascultat pe la muzica pana am dat de vocea lui  - inconfudabila si plina de amintiri ale tineretii 
sa aveti o seara buna !  :)

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/RoEbXhRFwAo?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1301 : Vineri, 20 Ianuarie 2012, 23:29 »
Noapte buna si Lumina!
(nu, nu-i nimic antinomic in urare  :) )

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1302 : Luni, 23 Ianuarie 2012, 00:30 »
Sa vedeti ce "povesti de seara" ma apuca pe mine:

În ziua în care m-am iubit cu adevărat
de Charlie Chaplin

În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am înteles că în toate împrejurările, mă aflam la locul potrivit, în momentul potrivit. Şi atunci, am putut să mă liniştesc. Astăzi, ştiu că aceasta se numeşte…Stimă de sine.

În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am realizat că neliniştea şi suferinţa mea emoţională, nu erau nimic altceva decât semnalul că merg împotriva convingerilor mele.
Astăzi, ştiu că aceasta se numeşte …Autenticitate.

În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am încetat să doresc o viaţă diferită şi am început să înteleg că tot ceea ce mi se întâmplă, contribuie la dezvoltarea mea personală.
Astăzi, ştiu că aceasta se numeşte … Maturitate.

În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am început să realizez că este o greşeală să forţez o situaţie sau o persoană, cu singurul scop de a obţine ceea ce doresc, ştiind foarte bine că nici acea persoană,
nici eu însumi nu suntem pregătiţi şi că nu este momentul …
Astăzi, ştiu că aceasta se numeşte … Respect.

În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am început să mă eliberez de tot ceea ce nu era benefic … Persoane, situaţii, tot ceea ce îmi consuma energia inutil. La început, raţiunea mea numea asta egoism.
Astăzi, ştiu că aceasta se numeşte … Amor propriu.

În ziua în care m-am iubit cu adevărat, a încetat să-mi mai fie teamă de timpul liber şi am renunţat să mai fac planuri mari, am abandonat mega-proiectele de viitor. Astăzi fac ceea ce este corect, ceea ce îmi place, când îmi place şi în ritmul meu.
Astăzi, ştiu că aceasta se numește … Simplitate.

În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am încetat să mai caut să am întotdeauna dreptate şi mi-am dat seama de cât de multe ori m-am înşelat.
Aşa am descoperit … Modestia.

În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am încetat să retrăiesc trecutul şi să mă preocup de viitor. Astăzi, trăiesc prezentul, acolo unde se petrece întreaga viaţă. Astăzi trăiesc clipa fiecărei zile.
Şi aceasta se numeşte …Plenitudine.

În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am înţeles că raţiunea mă poate înşela şi dezamăgi. Dar dacă o pun în slujba inimii mele, ea devine un aliat foarte prețios.
Şi astăzi ştiu că toate acestea înseamnă … să ştii să trăiesti cu adevărat.

Sper sa mi se-arate la noapte-n vis si cum sa ajung la toate astea... Noapte buna!  :angel:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1303 : Luni, 23 Ianuarie 2012, 00:32 »
da. interesant. noapte buna.  :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1304 : Luni, 23 Ianuarie 2012, 00:43 »
copii, e 42' trecut de midnight si maine este o noua zi care trebuie celebrata in stare de luciditate. hai la nani!  :)