Autor Subiect: Povestiri de seara. Noapte buna!  (Citit de 318646 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
Re: Povestiri de seara. Noapte buna!
« Răspuns #1260 : Miercuri, 31 August 2011, 23:07 »

va doresc o seara minunata de vara - atat cat a mai ramas din ea ( de vara vorbeam!  ;D)

croatia-opatia

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #1261 : Sâmbătă, 03 Septembrie 2011, 22:54 »
va doresc o seara faina - eu ma bag la un film - pe maine   :)

Offline francesca777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 793
  • after all...tomorrow is another day..:)
« Răspuns #1262 : Marți, 06 Septembrie 2011, 20:06 »
o seara asa cum o doriti...kiss!!

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #1263 : Marți, 06 Septembrie 2011, 21:18 »
si tie franci, si celorlalti - o seara agreabila  :)

julia

• Vizitator
« Răspuns #1264 : Marți, 06 Septembrie 2011, 21:33 »
`na seara !!!!!!!!!!

julia

• Vizitator
« Răspuns #1265 : Marți, 06 Septembrie 2011, 22:31 »
 ... si noapte buna !!!!!!!!!

daca visati ceva frumos va ofer si un fundal sonor

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/94HYEe1bOFU?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline Manfred

• Hero Member
  • Mesaje postate: 510
« Răspuns #1266 : Marți, 13 Septembrie 2011, 11:01 »
A fost odată ca niciodată. Au fost odată două ingheţate care s-au intilnit intimplător pe stradă. Deşi pînă în acel moment ele se purtaseră in viaţă mereu reci şi distante, aşa cum le şade bine de altfel unor îngheţate, ceva le-a făcut să se apropie una de cealaltă. Că o fi fost vorba de aromele lor diferite, ce se completau una pe cealaltă, că o fi fost vorba despre altceva, nu ştiu. Cert este că incepură să-şi vorbească una alteia cu din ce mai multă căldură, in ciuda inscripţiei ce o purtau amindoua cu mindrie la vedere ”a se păstra la temperaturi sub…”   şi asta pină cind una dintre ele băgă de seamă infiorată că începuse să se topească.
“Vai de mine, asta nu se poate, maine am serviciu  şi rate de plătit la banca” vru să spună dar in loc de asta mimă un căscat ce se dorea cit de cit politicos si spuse “Vai, ce somn mi s-a făcut deodată, trebuie neapărat să mă culc”. Şi o zbughi repede in congelatorul unde se refăcea noapte de noapte după căldura zilei ce trecuse şi pregătindu-se pentru cea care avea să urmeze.
Şi deşi somnul fusese doar un pretext, adormi incredibil de  rapid şi mulţumită, cu aroma celeilate stăruindu-i incă  in minte, “Hmm, ce ingheţată plăcută, or mai fi multe la fel?”
Otrava este un medicament mortal - Girolamo Mercuriale

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #1267 : Marți, 13 Septembrie 2011, 20:51 »
ce-mi facusi cu povestea asta  ;D - toata ziua nu m-am gandit la altceva decat la inghetata  :o - binenteles cum am descins de la servici - fuga la supermarket si "incarca" un cos cu tot felul de inghetate
asa ca savurez inghetata  ;D - si apoi ma retrag in "vastele apartamente" ( nu in congelator  :) ) - unde voi "sforai" pana dimineata cu gandul la aroma inghetatelor  ;D

seara buna !  :)

Offline Manfred

• Hero Member
  • Mesaje postate: 510
« Răspuns #1268 : Marți, 13 Septembrie 2011, 21:40 »
Seara si mai ales noapte buna si tie, si tuturor celor care citesc acest topic.
Sper ca in afara de citeva calorii in plus n-am produs alte daune si poate chiar daca e asa a meritat. Poate ca va fi si un episod II al inghetatelor prietenoase, sa vedem. :)
Otrava este un medicament mortal - Girolamo Mercuriale

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #1269 : Joi, 15 Septembrie 2011, 00:17 »
<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/dWHj8hFBlbc?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

vise placute   :)

julia

• Vizitator
« Răspuns #1270 : Duminică, 18 Septembrie 2011, 22:59 »
in loc de noapte buna ...

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/BiJv-0FC4Q4?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline giovis85

• Full Member
  • Mesaje postate: 149
« Răspuns #1271 : Sâmbătă, 24 Septembrie 2011, 00:30 »
sa aveti o noapte instelata
Daca un prieten te-a tradat nu regreta oricine oriunde peste tot este cineva care vrea sa iti faca rau dar tu nu trebe sa suporti o sa iti treaca nu regreta nu tia fost un prieten adevarat

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #1272 : Sâmbătă, 24 Septembrie 2011, 04:56 »
si tu giovi, o noapte linistita  :D - de fapt ii cam dimineata deja  ;D  8)

Offline lori

• Full Member
  • Mesaje postate: 106
« Răspuns #1273 : Duminică, 25 Septembrie 2011, 18:19 »
Seara ... intotdeauna cand se lasa seara, mai ales in serile de toamna, asa cum este acuma, am impresia de calm, liniste si mister...   Desi sunt nascuta intr-o luna de vara, im place mult toamna, cand se potoleste canicula si frunzele isi schimba culoarea. Iar seara ma simt incarcata de toate senzatiile pe care le-am trait peste zi, le rememorez si incerc sa-mi dau seama cu ce experiente noi m-a imbogatit ziua care tocmai a trecut. Si sper ca ziua care va veni va fi si mai buna decat cea de azi. Asa ca va doresc o noapte buna, linistita, fara incidente neplacute ...  :-*
"Eu merg incet, dar niciodata inapoi" (A. Lincoln)

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #1274 : Duminică, 25 Septembrie 2011, 18:58 »
pe mine toamna ma cuprinde nostalgia - dupa zilele lungi si calde de vara - dupa serile blande cu apusuri superbe si tarit de greieri -dupa noptile instelate , senine si clar de luna
o seara linistita si tie lori  :)