Autor Subiect: Povestiri de seara. Noapte buna!  (Citit de 319094 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 482
Răspuns: Povestiri de seara. Noapte buna!
« Răspuns #630 : Joi, 03 Iunie 2010, 15:48 »
De ce esti asa rautacios? Nici nu ne cunosti si nici nu stii cum aratam.  >:(
Cum te-ai simti daca noi am spune despre tine (asa, fara sa te cunoastem) ca esti un laudaros batrin, urit, stirb si cocosat care doar viseaza pustoaice si ne trateaza pe noi cu dispret pentru a ne demonstra ce trecere are el la altele?
Nu e frumos sa ne jignim, nu de-asta intram pr forum.  :(

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #631 : Joi, 03 Iunie 2010, 15:59 »
@eugenia110: @silviu nu e rautacios.. dar asa se distreaza el..
de asemenea, a fost corect de la inceput si a si anuntat ca el e ca scorpionul din fabula cu broasca care il trecea raul si pe care a omorat-o pentru ca asa ii era firea..
am fost cu alte cuvinte avertizati ca nu se poate abtine sa nu impunga verbal din placerea de a o face si a vedea ce reactii starneste.. asa cum el se joaca cu replicile lui, asa si noi ar trebui sa vedem doar jocul in ele.. nu e cazul ca nimeni sa se simta jignit, luat in colimator, ridiculizat sau mai stiu eu cum.. totul e un joc cu masti, in care @silviu si-o va purta in permanenta ..
@silviu, corecteaza-ma daca intre timp ai redevenit umanoid lasand acul de artropod in urma si ce am zis e gresit :-*

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #632 : Joi, 03 Iunie 2010, 16:01 »
Oook, ne revenim copii? Zău că nu-i frumos, vorba Eugeniei, şi nu are rost. Măcar de era un motiv mai serios. E doar o caricatură. De ce să ne simţim lezaţi sau să jignim numai de la aşa ceva? Să ne calmăm, că altfel fetele fac riduri şi băieţilor le creşte burta şi chelesc :P Şi nici unii nu vrem asta, nu?  ;)

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
« Răspuns #633 : Joi, 03 Iunie 2010, 16:06 »
Carmen, Bogdan, nu vorbiti in numele lui, lasati-l pe el; am fost maritata zeci de ani cu un scorpion si am invatat sa parez atacurile lor.  ;)

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #634 : Joi, 03 Iunie 2010, 16:08 »
@eugenia110: cum pot fi parate? invata-ne! poate merge si aici ;)

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #635 : Joi, 03 Iunie 2010, 16:09 »
Carmen, Bogdan, nu vorbiti in numele lui, lasati-l pe el; am fost maritata zeci de ani cu un scorpion si am invatat sa parez atacurile lor.  ;)

Eu vorbeam în numele nostru, nu al lui. În numele lui, cam ştiu eu ce şi cum o să spună dacă o să spună :)

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #636 : Joi, 03 Iunie 2010, 16:10 »
am inceput sa ma distrez copios, din nou ca acum cateva seri... este chiar ca in povesta aia cu aruncatul unei pietre in balta...

@saturnis, sa traiti am inteles, traiti-ar inelul!  tu nu vezi ca glumim?!
@pe_jumate, am si eu nevoie de o consultatie la cabinetul tau de avocatura, se poate?  ;)
@silviu, nu poza in sine mi-a atras atentia la momentul respectiv ci contextul si mesajul subliminal. dar nu e nici un bai.  nu trebuie sa justifici si nici sa-ti para rau de nimic.
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #637 : Joi, 03 Iunie 2010, 16:13 »
@saturnis, sa traiti am inteles, traiti-ar inelul!  tu nu vezi ca glumim?!

Acuma sincer, trebuie să găsim ceva pe marginea căruia să discutăm. Nu d-aia ai aruncat piatra?  ;)

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #638 : Joi, 03 Iunie 2010, 16:15 »
@ayouni: mama masii, ce m-ai ghicit! stiai ca am vrut sa ma fac avocat??? :-* :-* :-*

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #639 : Joi, 03 Iunie 2010, 16:16 »
Acuma sincer, trebuie să găsim ceva pe marginea căruia să discutăm. Nu d-aia ai aruncat piatra?  ;)

good point, @saturn! ;)

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #640 : Joi, 03 Iunie 2010, 16:30 »

[/quote]

[/quote]

cu a riscul de a parea ecoul cuiva de pe-aici, ai nimerit la tinta! fin dom'le, fin!
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Offline Manfred

• Hero Member
  • Mesaje postate: 510
« Răspuns #641 : Joi, 03 Iunie 2010, 16:31 »
"iz de neanderthal"....come on, Ayouni  :(

si nici capra vecinului nu se potriveste, daca vrei neaparat un proverb romanesc mai curind e un caz tipic de haz de necaz.
Otrava este un medicament mortal - Girolamo Mercuriale

silviu

• Vizitator
« Răspuns #642 : Joi, 03 Iunie 2010, 19:32 »
De ce esti asa rautacios? Nici nu ne cunosti si nici nu stii cum aratam.  >:(
nu, dar vad reactia voastra la o amarata de caricatura si-mi imaginez ca gravitatia a facut ravagii :D :D :D
Citat din: eugenia110
Cum te-ai simti daca noi am spune despre tine (asa, fara sa te cunoastem) ca esti un laudaros batrin, urit, stirb si cocosat care doar viseaza pustoaice si ne trateaza pe noi cu dispret pentru a ne demonstra ce trecere are el la altele?
dar unde am scris eu despre tine ca esti cocosata, stirba si urata? :-\ caricatura pe care am pus-o au vazut-o si pustoaicele alea cu care ma laud eu, dar nici macar una nu s-a simtit ofensata. au ras si mi-au zis ca sunt un nebun dulce. e clar ca la ele inca nu s-a simtit efectul gravitatiei ;D sau poseda un simt al umorului ceva mai sus de genunchiul broastei.
Citat din: eugenia110
Nu e frumos sa ne jignim, nu de-asta intram pr forum.  :(
hai ca asta le intrece pe toate :D carevasazica te-am jignit profund cu poza :D :D :D

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
« Răspuns #643 : Joi, 03 Iunie 2010, 20:02 »
  Sigur, poza nu e amuzanta, dar nici nu am luat-o in tragic; toti avem defecte fizice care se accentueaza cu virsta, iar eu am incercat intotdeauna sa le iau in ris pe ale mele, sa le ironizez inainte de a o face altii. Poate prin poze mai putin, dar prin bancuri sigur ne distram mult unii pe seama altora, aratindu-ne cu degetul, printre hohote de ris, tot felul de defecte legate de forme, marimi, lungimi etc.  :D  Mi se pare degradant sa comentezi un handicap fizic sau psihic, in rest........ Referitor la gravitatie, daca  noi, femeile, mai scapam ( o parte dintre noi ) neatinse de ea, ei bine, barbatii , cu timpul, n-au nicio sansa.  ;D
    Uite, daca ai fi citit cu atentie toate mesajele, ai fi vazut ca asta e primul mesaj scris de mine dupa ce ai pus acolo desenul acela. Simti tu o urma de suparare? Nici vorba. Eu fac haz de defectele mele si fizice si de comportament... n-am nicio problema cu asta. M-a deranjat ca ai continuat cu celelalte doamne pe un ton nu prea politicos. Nu ne purta de grija pentru cum sintem noi, ai grija de acul tau veninos in preajma pustoaicelor.  :P  ;D

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #644 : Joi, 03 Iunie 2010, 20:11 »
dragilor, hai sa facem o pauza pe tema caricaturii, ok? .. am vorbit suficient, zic eu, si fiecare a inteles ce a fost de inteles.. ca suntem baietei desteptutzi, right?

uite o caricatura neutra, fara conotatii sexuale si fara nici o trimitere la legile mecanicii statice sau ale dinamicii chestiunilor atarnatoare.. si.. good night my dear friends!  :-*