Autor Subiect: Povestiri de seara. Noapte buna!  (Citit de 318636 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

pe_jumate

• Vizitator
Răspuns: Povestiri de seara. Noapte buna!
« Răspuns #615 : Miercuri, 02 Iunie 2010, 22:26 »
noapte buna @silviu!

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #616 : Miercuri, 02 Iunie 2010, 22:29 »
noapte buna dragi prieteni si va promit ca ma voi scula si voi straluci din nou curand, desi nu in acelasi timp, vorba sosiei mele de mai jos:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #617 : Miercuri, 02 Iunie 2010, 23:17 »
noapte buna @silviu!
noapte buna! eu mai am putina treaba cu o pustoaica. am ramas in urma, la 2004 :(
 ::)

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #618 : Joi, 03 Iunie 2010, 00:29 »
cum anamama nu s-a manifestat in seara asta, incerc sa postez eu o poza de noapte buna... desi cred ca toata lumea face nani demult.

"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #619 : Joi, 03 Iunie 2010, 10:25 »
noapte buna @silviu!
noapte buna! eu mai am putina treaba cu o pustoaica. am ramas in urma, la 2004 :(
 ::)

@silviu: mda, te vad, esti in pozitie "pe jos" si ocupat cu pustoaica.. stii ceva? dintr-o data, vazandu-ti pustoaica, te privesc cu caldura si interes.. si sunt realmente curioasa cum ai sa fii asezat in 2014 ;)

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #620 : Joi, 03 Iunie 2010, 13:03 »
cateva cuvinte in legatura cu poza anterioara... gestul de a o publica sau a face haz pe seama ei, mi se pare sexist totusi, lasand la o parte ca este foarte putin galant.  nu inseamna ca nu este adevarata, asta se intampla aproape tuturor femeilor si nu este nici o rusine.  legea gravitatiei isi spune cuvantul, mai devreme sau mai tarziu, si pentru sora ta si sora mea, matusa ta si matusa mea, mama mea si mama ta! dar ce este mai interesant cu gravitatia si cu procesul de imbatranire, este faptul ca nu iarta pe nimeni, nici femeile dar nici barbatii nu scapa. si atunci... ma intreb ce rost are sa ne aratam cu degetul unii pe altii si sa radem de defectele noastre fizice... probabil face parte din acel bagaj traditional romanesc cu "sa moara si capra vecinului" sau alte chestii asemanatoare.  am avea tendinta sa credem uneori ca am depasit anumite faze cu iz de neanderthal dar se pare ca nu.

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #621 : Joi, 03 Iunie 2010, 13:35 »
@ayouni: reactia ta imi arata ca postarea pozei si comentariile de dupa aceea ti-au displacut.. imi pare rau pentru asta

eu ma uit la poza aia ca la o .. poza, pentru ca in realitate e o caricatura, si de fapt cred cu hotarare ca o astfel de forma si tinuta a sanilor unei femei, chiar fie ea de 175 de ani, nu exista decat desenata cu creionul (photoshopul, whatever) ..

mie mi se pare ca e vorba de o idee cumva comica si cu referire la amandoi in acelasi timp, nu doar la femeie!
in aceeasi caricatura, barbatul nu se mai poate apleca sa scrie pe tocul usii semnul de la nivelul lui 2004, pentru ca nu-l mai lasa spatele si probabil a ajuns in pozitia asezat pe podea pravalindu-se de sus..

dar nu situatia degradarii fizice progresive la batrani in sine face comicul situatiei, doamne fereste, iar poza nu e sexista ci autoironica

in plus, oricat de moshi am fi, nici @ayouni si nici @pe_jumate si nici @silviu nu suntem reprezentati acolo.. feel better? :)

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 482
« Răspuns #622 : Joi, 03 Iunie 2010, 13:43 »
   Sigur, poza nu e amuzanta, dar nici nu am luat-o in tragic; toti avem defecte fizice care se accentueaza cu virsta, iar eu am incercat intotdeauna sa le iau in ris pe ale mele, sa le ironizez inainte de a o face altii. Poate prin poze mai putin, dar prin bancuri sigur ne distram mult unii pe seama altora, aratindu-ne cu degetul, printre hohote de ris, tot felul de defecte legate de forme, marimi, lungimi etc.  :D  Mi se pare degradant sa comentezi un handicap fizic sau psihic, in rest........ Referitor la gravitatie, daca  noi, femeile, mai scapam ( o parte dintre noi ) neatinse de ea, ei bine, barbatii , cu timpul, n-au nicio sansa.  ;D

maria171

• Vizitator
« Răspuns #623 : Joi, 03 Iunie 2010, 13:46 »
nici mie nu mi s-a parut amuzant

silviu

• Vizitator
« Răspuns #624 : Joi, 03 Iunie 2010, 13:53 »
unii au simtul umorului mai putin dezvoltat.

maria171

• Vizitator
« Răspuns #625 : Joi, 03 Iunie 2010, 14:08 »
aici sunt de acord cu tine silviu

silviu

• Vizitator
« Răspuns #626 : Joi, 03 Iunie 2010, 14:13 »
poate imi prezinti o lista cu idiosincrasiile tale, iar eu promit sa tin cont de ele cand voi scrie ;D

maria171

• Vizitator
« Răspuns #627 : Joi, 03 Iunie 2010, 14:20 »
idiosincrasie= reacţie proprie unor indivizi, caracterizată prin sensibilitate sau intoleranţă la unele medicamente, alimente, mirosuri etc. si care se manifestă, de obicei, prin urticarie.

cand o sa ma manance o sa iti spun

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #628 : Joi, 03 Iunie 2010, 14:23 »
@pe_jumate... hold your horses, comentariile de dupa poza nu mi-au displacut, vorba eugeniei, si nici nu le-am luat in tragic.  traind noi intr-o lume libera si postand comentarii pe un forum liber, e normal sa intalnim lucruri care ne plac, altele mai putin iar altele de nici un fel.  asa ca nu trebuie sa-ti faci griji daca un comentariu displace cuiva sau nu!  ;)  fiecare e liber sa scrie ce vrea, fara sa aiba o lista cu preferintele cuiva sau nu; dar la fel, fiecre poate sa comenteze dupa bunul plac, fara sa-i fie teama ca va fi admonestat.

iar in legatura cu umorul, da, exista de toate felurile si de toate facturile.  fiecare cu ce poate si cu limitele lui.  8)
o zi buna si voua!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #629 : Joi, 03 Iunie 2010, 15:29 »
imi pare rau ca am pus poza... nu mi-am dat seama ca a pune o astfel de poza aici e ca si cum ai vorbi de funie in casa spanzuratului :'(