Aici se discuta > Subiecte generale
Povestiri de seara. Noapte buna!
Ayouni:
[/quote]
Acuma sincer, trebuie să găsim ceva pe marginea căruia să discutăm. Nu d-aia ai aruncat piatra? ;)
[/quote]
cu a riscul de a parea ecoul cuiva de pe-aici, ai nimerit la tinta! fin dom'le, fin!
Manfred:
"iz de neanderthal"....come on, Ayouni :(
si nici capra vecinului nu se potriveste, daca vrei neaparat un proverb romanesc mai curind e un caz tipic de haz de necaz.
silviu:
--- Citat din: EUGENIA110 din Joi, 03 Iunie 2010, 15:48 ---De ce esti asa rautacios? Nici nu ne cunosti si nici nu stii cum aratam. >:(
--- Terminare citat ---
nu, dar vad reactia voastra la o amarata de caricatura si-mi imaginez ca gravitatia a facut ravagii :D :D :D
--- Citat din: eugenia110 ---Cum te-ai simti daca noi am spune despre tine (asa, fara sa te cunoastem) ca esti un laudaros batrin, urit, stirb si cocosat care doar viseaza pustoaice si ne trateaza pe noi cu dispret pentru a ne demonstra ce trecere are el la altele?
--- Terminare citat ---
dar unde am scris eu despre tine ca esti cocosata, stirba si urata? :-\ caricatura pe care am pus-o au vazut-o si pustoaicele alea cu care ma laud eu, dar nici macar una nu s-a simtit ofensata. au ras si mi-au zis ca sunt un nebun dulce. e clar ca la ele inca nu s-a simtit efectul gravitatiei ;D sau poseda un simt al umorului ceva mai sus de genunchiul broastei.
--- Citat din: eugenia110 ---Nu e frumos sa ne jignim, nu de-asta intram pr forum. :(
--- Terminare citat ---
hai ca asta le intrece pe toate :D carevasazica te-am jignit profund cu poza :D :D :D
EUGENIA110:
--- Citat din: EUGENIA110 din Joi, 03 Iunie 2010, 13:43 --- Sigur, poza nu e amuzanta, dar nici nu am luat-o in tragic; toti avem defecte fizice care se accentueaza cu virsta, iar eu am incercat intotdeauna sa le iau in ris pe ale mele, sa le ironizez inainte de a o face altii. Poate prin poze mai putin, dar prin bancuri sigur ne distram mult unii pe seama altora, aratindu-ne cu degetul, printre hohote de ris, tot felul de defecte legate de forme, marimi, lungimi etc. :D Mi se pare degradant sa comentezi un handicap fizic sau psihic, in rest........ Referitor la gravitatie, daca noi, femeile, mai scapam ( o parte dintre noi ) neatinse de ea, ei bine, barbatii , cu timpul, n-au nicio sansa. ;D
--- Terminare citat ---
Uite, daca ai fi citit cu atentie toate mesajele, ai fi vazut ca asta e primul mesaj scris de mine dupa ce ai pus acolo desenul acela. Simti tu o urma de suparare? Nici vorba. Eu fac haz de defectele mele si fizice si de comportament... n-am nicio problema cu asta. M-a deranjat ca ai continuat cu celelalte doamne pe un ton nu prea politicos. Nu ne purta de grija pentru cum sintem noi, ai grija de acul tau veninos in preajma pustoaicelor. :P ;D
pe_jumate:
dragilor, hai sa facem o pauza pe tema caricaturii, ok? .. am vorbit suficient, zic eu, si fiecare a inteles ce a fost de inteles.. ca suntem baietei desteptutzi, right?
uite o caricatura neutra, fara conotatii sexuale si fara nici o trimitere la legile mecanicii statice sau ale dinamicii chestiunilor atarnatoare.. si.. good night my dear friends! :-*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă