Aici se discuta > Subiecte generale

Povestiri de seara. Noapte buna!

<< < (128/278) > >>

Saturnianul:

--- Citat din: EUGENIA110 din Joi, 03 Iunie 2010, 16:06 ---Carmen, Bogdan, nu vorbiti in numele lui, lasati-l pe el; am fost maritata zeci de ani cu un scorpion si am invatat sa parez atacurile lor.  ;)

--- Terminare citat ---

Eu vorbeam în numele nostru, nu al lui. În numele lui, cam ştiu eu ce şi cum o să spună dacă o să spună :)

Ayouni:
am inceput sa ma distrez copios, din nou ca acum cateva seri... este chiar ca in povesta aia cu aruncatul unei pietre in balta...

@saturnis, sa traiti am inteles, traiti-ar inelul!  tu nu vezi ca glumim?!
@pe_jumate, am si eu nevoie de o consultatie la cabinetul tau de avocatura, se poate?  ;)
@silviu, nu poza in sine mi-a atras atentia la momentul respectiv ci contextul si mesajul subliminal. dar nu e nici un bai.  nu trebuie sa justifici si nici sa-ti para rau de nimic.

Saturnianul:

--- Citat din: Ayouni din Joi, 03 Iunie 2010, 16:10 ---@saturnis, sa traiti am inteles, traiti-ar inelul!  tu nu vezi ca glumim?!

--- Terminare citat ---

Acuma sincer, trebuie să găsim ceva pe marginea căruia să discutăm. Nu d-aia ai aruncat piatra?  ;)

pe_jumate:
@ayouni: mama masii, ce m-ai ghicit! stiai ca am vrut sa ma fac avocat??? :-* :-* :-*

pe_jumate:

--- Citat din: Saturnianul din Joi, 03 Iunie 2010, 16:13 ---Acuma sincer, trebuie să găsim ceva pe marginea căruia să discutăm. Nu d-aia ai aruncat piatra?  ;)

--- Terminare citat ---

good point, @saturn! ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă