Aici se discuta > Subiecte generale

Povestiri de seara. Noapte buna!

<< < (276/278) > >>

micaela:

--- Citat din: Caroline din Miercuri, 31 Octombrie 2012, 21:32 ---Nu sunt bloguri, sunt o colectie de site-uri cu baze de date de idei.  :)
Pentru tine, uite un programel freeware de constructii 3D, care spre deosebire de AutoCAD si SolidWorks, nu costa nimic si e conceput atat de intuitiv incat sa-l poata utiliza si un copil de clasa a VI-a:
http://sketchup.google.com/download/
Daca il descarci, nu alege versiunea Pro (care e un demo limitat), ci urmatoarea, SketchUp 8.  ;)

--- Terminare citat ---

Corel si Autocad. De 3D sa se ocupe altii.  ;)
Multumesc, oricum. E utila informatia.  :)

Matei:

--- Citat din: Caroline din Miercuri, 31 Octombrie 2012, 19:39 ---Asa cred si eu.  :thumbup:  Respectele mele, stimate domn, pentru interpretare.  :bow:

--- Terminare citat ---

:kissing:
 :flori:

deli_a:

--- Citat din: Caroline din Miercuri, 31 Octombrie 2012, 19:39 ---Asa cred si eu.  :thumbup:  Respectele mele, stimate domn, pentru interpretare.  :bow:

--- Terminare citat ---
Matei, ai exprimat excelent ceea ce gandesc si simt si eu.... :applause:  si imi da energie sa constat ca suntem mai multi cei care nu acceptam blazarea si care incurajam gandirea, actiunea si discernamantul noilor generatii... 

Matei:

--- Citat din: deli_a din Joi, 01 Noiembrie 2012, 14:56 ---Matei, ai exprimat excelent ceea ce gandesc si simt si eu.... :applause:  si imi da energie sa constat ca suntem mai multi cei care nu acceptam blazarea si care incurajam gandirea, actiunea si discernamantul noilor generatii...

--- Terminare citat ---

:kissing:
 :flori:
sa strangem randurile, asadar, si sa purcedem la lupta impotriva blazarii!

Caroline:

--- Citat din: Matei din Joi, 01 Noiembrie 2012, 16:57 ---sa strangem randurile, asadar, si sa purcedem la lupta impotriva blazarii!

--- Terminare citat ---

sau sa o continuam...  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă