Scrise de noi > Articolele noastre

Aerobic – oxigen pentru corp, minte și emoții!

<< < (13/17) > >>

wonderland:

si iubirea e cel mai bun medicament...

wonderland:
Mergea si la bancuri. Sa vedem beneficiile in orice:

wonderland:

--- Citat din: Cory din Duminică, 19 Ianuarie 2014, 11:54 ---Pe  www.7-min.com  fiecare isi poate crea setul de exercitii potrivit.

--- Terminare citat ---

Foarte tare, Cory.  :applause:Dar de ce figurina exemplificatoare e barbat? Sunt exercitii doar pentru ei?

Eu azi ma vad nevoita sa iau o pauza. M-am apucat de un alt hobby - gradinarit. Si mi s-a umflat talpa de la sapat, un stratulet  :o. De unde concluzia ca nu le poti avea pe toate in viata asta - ori la sala, ori la gradina  :crazy2:

Cory:

--- Citat din: wonderland din Duminică, 27 Aprilie 2014, 07:39 ---Dar de ce figurina exemplificatoare e barbat? Sunt exercitii doar pentru ei?

Eu azi ma vad nevoita sa iau o pauza. M-am apucat de un alt hobby - gradinarit. Si mi s-a umflat talpa de la sapat, un stratulet  :o. De unde concluzia ca nu le poti avea pe toate in viata asta - ori la sala, ori la gradina  :crazy2:

--- Terminare citat ---
Nu stiu de ce , ar trebui sa fie unisex  ;D, dar probabil cei care le acceseaza sunt in majoritate  barbati ???
 :offtopic:  intre noi  fie vorba mie mi-ar trebui ceva exercitii de ingrasare ( altele decat ciocolata  :D )
Gradinaritul suna bine macar e in aer liber, si abia a iesit soarele de cateva zile dupa atatea ploi, asa ca spor la sapat  :)

wonderland:
fiecare cu...problema lui :)

Sunt convinsa ca ai cautat...retete, dar am facut si io un search. Interesant, in afara de cresterea aportului de legume amidonoase, seamana cu dieta de slabit, respectiv de alimentatie sanatoasa :)))))

http://www.eva.ro/dietafitness/dieta/ingrasa-te-in-mod-sanatos-articol-31538.html
aici zice si ca: exercitiile care te ajuta sa iti cresti masa musculara, precum cele de ridicare a greutatilor, ar trebui incluse in regimul tau de ingrasare.
Si eu care credeam ca lenevitul in pat e mai eficient. >:D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă