Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1575055 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline aprilie

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 304
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #7035 : Miercuri, 07 August 2013, 14:42 »
Probabil a vrut doar sa evite sa dea niste explicatii persoanei de langa el ... nu pune la suflet, murandra!  :)

Offline aprilie

• Sr. Member
« Răspuns #7036 : Miercuri, 07 August 2013, 14:44 »
Uitati ce frumos gandeste Oana Pellea  :) : Chestie de optiune.

Ma uit in ‘sus’.
Sunt multi mai destepti, mai frumosi, mai curajosi, mai bogati, mai sanatosi, mai.... decit mine ...
Ma uit in ‘jos’... sunt multi mai prosti, mai urati, mai lasi, mai saraci, mai bolnavi, mai....decit mine.
Invat de ‘sus’, invat de ‘jos’.
Multumesc.
Tintesc in ‘sus’.
Ajut in ‘jos’.
Multumesc si mai ales ma bucur...ca pot alege sa multumesc si sa ma bucur....

Offline Geta D

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 331
« Răspuns #7037 : Miercuri, 07 August 2013, 14:45 »
Ma simt obosita psihic si din cauza asta nu prea mananc si nu prea dorm bine.  Stresul prelungit se aproape 1 an de zile cred ca isi spune cuvantul. Am devenit imuna la faptul ca sunt somera, nu ma mai doare si imi pare rau ca pierd niste intalniri frumoase cu voi.
 Voi recupera cu Tara Luanei.   :yeah: :dance:

lucian75

• Vizitator
« Răspuns #7038 : Miercuri, 07 August 2013, 14:48 »
ma intreb ce ar fi iesit daca murandra ii adresa un sarut...pardon salut dulce
as fi vrut un loc rezervat in randul din fata  >:D >:D >:D

Offline murandra

• Full Member
  • Mesaje postate: 110
« Răspuns #7039 : Miercuri, 07 August 2013, 15:12 »
N-am vrut sa fac eu niciun gest, pentru ca in situatii de genul asta, viata m-a invatat sa fiu invizibila, sa ma fac ca ploua. Si in cazul in care vad un amic/prieten, indiferent de sex, cu o alta persoana decat sotul/sotia, ma fac ca nu stiu, nu vad, nu cunosc, nu aud si niciodata n-as deschide gura  ;) dar de data asta am postat aceasta "intamplare" pentru a deschide o discutie, sa vad si eu daca modul meu de gandire e in ton cu majoritatea celor din comunitatea SC sau sunt eu o "defecta"  :help:.

Nu conteaza cine e persoana, si asa cum a zis Geta, nici n-o voi spune niciodata, nu sunt deceptionata si nici n-am pus la suflet aprilie, dar eu inca ma mai mir de mine de ce ma mai surprinde comportamentul unor homo sapiens pe care eu, in acceptiunea mea, il consider neadecvat, dar e doar opinia mea, si poate e gresita  ::)

Viata mi-a demonstrat a "n"-a mia oara ca aparentele inseala ingrozitor de tare, si nimic din ce pare azi real, maine e doar o fictiune  ;)

Offline murandra

• Full Member
« Răspuns #7040 : Miercuri, 07 August 2013, 15:16 »
Ma simt obosita psihic si din cauza asta nu prea mananc si nu prea dorm bine.  Stresul prelungit se aproape 1 an de zile cred ca isi spune cuvantul. Am devenit imuna la faptul ca sunt somera, nu ma mai doare si imi pare rau ca pierd niste intalniri frumoase cu voi.
 Voi recupera cu Tara Luanei.   :yeah: :dance:

Geta, capul sus, nu trebuie sa lasi ca nimeni si nimic pe lumea asta sa te doboare. Nu te vom lasa noi, prietenii tai din SC. Capul sus, si hai cu noi, la intalnirile din Bucuresti, si mai iesi din starea asta. Nu as putea sa spun ca imi dau seama prin ce treci, ca n-am trecut printr-o situatie similara, dar imi pare rau sa te stiu asa  :( Tu care erai plina de viata  *|*

Ne intalnim in Tara Luanei si poate exersam Pinguinul sau Lambada, mai vedem ce muzica ne-o pune Gigi  :yeah:  *|*

Offline Geta D

• Sr. Member
« Răspuns #7041 : Miercuri, 07 August 2013, 15:20 »
Geta, capul sus, nu trebuie sa lasi ca nimeni si nimic pe lumea asta sa te doboare. Nu te vom lasa noi, prietenii tai din SC. Capul sus, si hai cu noi, la intalnirile din Bucuresti, si mai iesi din starea asta. Nu as putea sa spun ca imi dau seama prin ce treci, ca n-am trecut printr-o situatie similara, dar imi pare rau sa te stiu asa  :( Tu care erai plina de viata  *|*

Ne intalnim in Tara Luanei si poate exersam Pinguinul sau Lambada, mai vedem ce muzica ne-o pune Gigi  :yeah:  *|*

Sunt plina de viata si acum , dar am o zi in care trebuie sa imi incarc bateriile.  :worthy:
Iar in oras nu pot veni. Pe mine ma convingeti greu sa ies seara in oras si sa ma intorc pe intuneric acasa. Ce sa faci, fiecare cu traumele si temerile sale.  :)

Offline Geta D

• Sr. Member
« Răspuns #7042 : Miercuri, 07 August 2013, 15:24 »
N-am vrut sa fac eu niciun gest, pentru ca in situatii de genul asta, viata m-a invatat sa fiu invizibila, sa ma fac ca ploua. Si in cazul in care vad un amic/prieten, indiferent de sex, cu o alta persoana decat sotul/sotia, ma fac ca nu stiu, nu vad, nu cunosc, nu aud si niciodata n-as deschide gura  ;) dar de data asta am postat aceasta "intamplare" pentru a deschide o discutie, sa vad si eu daca modul meu de gandire e in ton cu majoritatea celor din comunitatea SC sau sunt eu o "defecta"  :help:.

Nu conteaza cine e persoana, si asa cum a zis Geta, nici n-o voi spune niciodata, nu sunt deceptionata si nici n-am pus la suflet aprilie, dar eu inca ma mai mir de mine de ce ma mai surprinde comportamentul unor homo sapiens pe care eu, in acceptiunea mea, il consider neadecvat, dar e doar opinia mea, si poate e gresita  ::)

Viata mi-a demonstrat a "n"-a mia oara ca aparentele inseala ingrozitor de tare, si nimic din ce pare azi real, maine e doar o fictiune  ;)

Si cu asta, inchidem subiectul, da... ?! Sunteti de acord?  :)

Offline murandra

• Full Member
« Răspuns #7043 : Miercuri, 07 August 2013, 15:25 »
Pe mine ma convingeti greu sa ies seara in oras si sa ma intorc pe intuneric acasa.

Geta, te duc eu acasa cu masina, ca eu beau numai bere-limonad fara alcool  :giggle:
Asta era problema  :oops: Eu zic sa te mai gandesti  :-\

Offline murandra

• Full Member
« Răspuns #7044 : Miercuri, 07 August 2013, 15:27 »
Si cu asta, inchidem subiectul, da... ?! Sunteti de acord?  :)

Daca eu am deschis discutia, eu sunt de acord sa inchidem subiectul  :angel:

Offline Geta D

• Sr. Member
« Răspuns #7045 : Miercuri, 07 August 2013, 15:28 »

tema pentru participanti de la Tara Luanei de la Getaaaa ... invata-ti coregrafia de la melodia " (The video's owner prevents external embedding)" ;  informatie primita de la Lucian, se stie....  ;D
Codrin, noi venim, tu ce faci?!

lucian75

• Vizitator
« Răspuns #7046 : Miercuri, 07 August 2013, 15:54 »
eu aleg partea cea mai grea,a celui cu muzichia   :whistle: :whistle: :whistle:

restul va ocupati cu  :dance: *|* *|* *|* :dance:

:happy:

Offline aprilie

• Sr. Member
« Răspuns #7047 : Miercuri, 07 August 2013, 16:12 »
Fie aparentele inseala, fie vedem noi doar ceea ce dorim sa vedem, fie lucrurile se schimba cu o viteza mult mai mare decat suntem noi pregatiti sa acceptam.
In SC si eu sunt tentata sa consider ca aparentele inseala dar incerc sa consider o normalitate starea de spirit din timpul actiunilor si apoi starea care se instaleaza dupa incheierea acestora. C'est la vie !  ;D

Offline eEduard

• Full Member
  • Mesaje postate: 248
« Răspuns #7048 : Miercuri, 07 August 2013, 17:07 »
In SC si eu sunt tentata sa consider ca aparentele inseala dar incerc sa consider o normalitate starea de spirit din timpul actiunilor si apoi starea care se instaleaza dupa incheierea acestora. C'est la vie !  ;D

Și în SC?!! Nuuuu!  :faint:
„Between two evils, I always pick the one I never tried before.” - Mae West

Offline aprilie

• Sr. Member
« Răspuns #7049 : Miercuri, 07 August 2013, 19:57 »
Este doar perceptia mea, eEduard  ... limitata, de altfel  ;D Nu te descuraja! Probabil ca privesc eu acum dintr-un unghi prea ... ascutit  ;D Dar SC este un concept minunat, ce am gasit aici m-a incantat si mi-a depasit toate asteptarile. De aceea particip la actiuni si imi doresc sa castig la loto ca sa pot participa la TOATE actiunile SC  :D