Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1596214 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #7020 : Marți, 06 August 2013, 17:40 »
Eu zic sa nu pui la suflet....
nu ii caut scuze si nici nu sunt in masura sa judec omul dar probabil are motivele lui sa se ascunda  :giggle:

Offline Geta D

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 331
« Răspuns #7021 : Marți, 06 August 2013, 17:41 »
N-am vrut sa specific sexul persoanei respective, dar oare de ce nu ma mir ca voi barbatii totdeauna va tineti partea ???  :o

Si ca sa fac o  comparatie, sunt convinsa ca o femeie n-ar fi procedat la fel. Eu una nu, cu siguranta. N-am nimic de ascuns, de ce sa ma fofilez?  ::)
Fetele, voi ce ziceti?

Da "ignor" la gestul persoanei respective. Important este ca astfel de comportament si mai ales relatie de cuplu sa nu se intample intr-o actiune SC.

Nici eu nu aprob astfel de comportamente. Pana la urma fiecare este liber sa faca ce vrea cu viata lui in timpul liber, cand nu este intr-o actiune SC, tinand cont de concept.

Din punctul meu de vedere, "a te saluta" este cel mai frumos gest pe care il poti face fata de oamenii pe care ii intalnesti. Iar de aici rezulta si respectul pe care il avem fata de aceea persoana. Pentru persoana respectiva  :thumbdown:

Eu cred ca te-a ignorat pentru a nu-i da explicatii persoanei care il/o sau o/il insotea.  :)  Este foarte frumos din partea ta ca nu ai dat numele persoanei din SC si chiar sa nu-l spui niciodata. E mai intelept asa.  ;)

lucian75

• Vizitator
« Răspuns #7022 : Marți, 06 August 2013, 18:20 »
nu stiu de ce de la o vreme ma simt foarte irascibil,nu ma pot intelege cu mai nimeni...parca sunt suparat pe toti si toate...
si nimic din toate lucrurile care imi asigurau un echilibru cat de cat stabil nu mai e de ajuns...nici un prieten nu ma poate ajuta...clipele cand ieseam in oras in weekend si ma bucuram de fiecare lucru..imi placea cand dadeam peste lautari romani pe aici si stateam si le ascultam muzica...de fiecare data mai stateam de vorba,ii mai inregistram ptr amintire...

Saxofon in Aalborg

Saxofon

Tzambal si Contrabas,o combinatie superba, Goteborg
Lautari Goteborg

Formatie tot in Goteborg in aceeasi zi..aici tipul le-a dat bani sa cante o melodie romantica,a oprit o fata si i-a oferit niste bani sa danseze impreuna..era tare haios

Hmm...dansati va rog?

Aici la peste 2000 km de Goteborg in nordul indepartat din Norvegia...vulpea cea...nevicleana

[/url]
Vulpea cea sireata :D
[/url]

Goteborg,la un parc de distractii..uff ce mi-a placut sa privesc aceste cupluri dansand..niste momente deosebite

Old times never die

Koblenz,eram intr-un centru comercial si faceau loby ptr campionatul mondial de dans ce urma sa fie in germania daca nu ma insel...frumos

Let's dance...

Un carnaval in Strasbourg,mi-a placut la nebunie cum canta aceasta formatie..si tipa blonda care dansa fara nici o inhibitie...era o duminica ploioasa si mohorata,ma retrageam dupa ce vazusem parlamentul european cand am auzit muzica in apropiere...dintr-o zi sumbra a devenit una din cele mai frumoase...

VIDO0018

toate aceste lucruri imi faceau placere...insa acum totul s-a schimbat dintr-odata...nimic nu mai e la fel...

si totusi parca ar fi o speranta...ieri ma gandeam Marea Rebeliune la care as vrea sa fie prima actiune SingleCamp...nu vreau sa mai fac revelionul singur,si mi-a venit o idee ce parca mi-a readus un zambet putin strengaresc pe buze...acela ca pe langa niste clipe frumoase petrecute..ar putea fi ocazia ideala ptr a scapa de inhibitii si poate as putea dansa ptr prima oara...stiti cum ma simt? ca un peste ce nu stie sa inoate :P e total aiurea pfff

Asa ca fetele va anunt de acum sa rezervati cate un dans fiecare...poate cu ocazia asta si alaturi de voi voi putea scapa de povara asta...prea multa vreme m-am ascuns intr-o cochilie ....

Geta cum tu esti cu coregrafiile si toate cele..cred ca o sa ai ceva de munca :D

Offline Geta D

• Sr. Member
« Răspuns #7023 : Marți, 06 August 2013, 18:35 »

Geta cum tu esti cu coregrafiile si toate cele..cred ca o sa ai ceva de munca :D

Lucian, eu nu merg la Marea Rebeliune. Stau acasa sau poate gasesc prin oras ceva, ceea ce ma indoiesc. Am animale carora le este frica de artificii si am grija lor. Nu le pot abandona asa cum nici ele nu ma abandoneaza tot timpul anului.  :)

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #7024 : Marți, 06 August 2013, 18:56 »
Stai linistit Lucian ca la revelion o sa ai cu cine sa dansezi numai sa vrei si sa te tina picioarele :)

lucian75

• Vizitator
« Răspuns #7025 : Marți, 06 August 2013, 19:01 »
La naiba Geta,s-au dus dreaq toate visele sa dansez si eu ca Shrek  :dance: :dance: :dance:

Offline Geta D

• Sr. Member
« Răspuns #7026 : Marți, 06 August 2013, 19:04 »
Lucian, o sa ai cu cine sa dansezi. Vor fii multe fete acolo. Asa ca, pregateste fizic si psihic pentru Marea Rebeliune.  :)

lucian75

• Vizitator
« Răspuns #7027 : Miercuri, 07 August 2013, 07:29 »

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #7028 : Miercuri, 07 August 2013, 09:39 »
Uite-asa ma simt acum. Vreau si eu la plaja Perisor!  :D  Am un dor de apaaaaaaa!

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #7029 : Miercuri, 07 August 2013, 12:22 »
nu stiu de ce de la o vreme ma simt foarte irascibil,nu ma pot intelege cu mai nimeni...parca sunt suparat pe toti si toate...
Si totusi parca ar fi o speranta...ieri ma gandeam Marea Rebeliune la care as vrea sa fie prima actiune SingleCamp...nu vreau sa mai fac revelionul singur,si mi-a venit o idee ce parca mi-a readus un zambet putin strengaresc pe buze...acela ca pe langa niste clipe frumoase petrecute..ar putea fi ocazia ideala ptr a scapa de inhibitii si poate as putea dansa ptr prima oara...stiti cum ma simt? ca un peste ce nu stie sa inoate :P e total aiurea pfff

Asa ca fetele va anunt de acum sa rezervati cate un dans fiecare...poate cu ocazia asta si alaturi de voi voi putea scapa de povara asta...prea multa vreme m-am ascuns intr-o cochilie ....

Prima actiune SC la care am participat a fost Revelion 2013 si am simiti ca din facultate n-am mai dansat asa mult.Din prima seara, de la cina, atmosfera 's-a incalzit' si topaiala a venit firesc si promt la nici 5-6 ore de cand ne-am intalnit cu totii.
Tot intr-o 'topaiala' am tinut-o pana in ultima seara.
N-are rost sa relatez aici o gramada de lucruri amuzante care ni s-au intamplat, le poti 'accesa' pe topicul Revelionului 2013.
Anul asta, nici n-am plecat in Adriatica si de abia astept Revelionul 2014. Mare ditanta Bacau-Sibiel, dar revelionul nu-l ratez sub nici o forma. :flori: :flori: *|* *|* *|*
P.S. asta special pentru tine:La Revelion 2013 m-am dus 'tragand dupa mine' o depresie datorata mortii tatalui meu si crede-ma ca 'am evadat si am reusit sa uit'.

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #7030 : Miercuri, 07 August 2013, 12:46 »
Nu as putea spune dezamagita, ar fi prea mult, dar cu un "gust amar" cred ca ar fi potrivit.

Sa va povestesc o intamplare - zilele astea am fost plecata intr-un weekend prelungit la mare. La orele pranzului, trecand pe langa o terasa, am zarit o figura cunoscuta din una dintre actiunile SC la care am participat anul acesta (3 la numar), nu specific care, si nici numele persoanei ca nu e frumos. Dupa numai 5 min ne intersectam frontal. Persoana in cauza, insotita de o alta persoana, de sex opus, la care nu-i cunosc statutul si sincer nici nu ma intereseaza, a trecut pe langa mine fara un simplu salut, "BUNA", sau un alt apelativ, nu conteaza.

De ce intuiesc ce s-ar fi putut intampla?
Scenariu: El(clar ai spus ca este un 'el') avea dubla viata: in actiunile Singlescamp era 'singur'...in rest se pare ca era sau este mai mult suai mai putin singur.
Daca te saluta, trebuia sa dea o explicatie...atata vreme cat nu era singur!Poate gresesc, dar mi se pare cel mai plauzibila ipoteza si explicatie a faptului ca 'nu te-a vazut' :offtopic:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #7031 : Miercuri, 07 August 2013, 13:56 »
alt scenariu: el merge singur la mare si acolo intalneste sufletul-pereche :love: orbit de dragoste, nu mai vede persoanele care trec pe langa el. sau le vede dar nu le mai recunoaste.
ce poa' sa faca dragostea din oameni :(

lucian75

• Vizitator
« Răspuns #7032 : Miercuri, 07 August 2013, 14:12 »
da de ce trebuie sa cautam zeci de explicatii si e posibil ca majoritatea sa fie gresite luate pe baza unor supozitii..atat timp cat nu este si cealalta persoana sa se apere..eu zic ca nu au rost aceste discutii...

nu iau apararea,e un gest reprobabil sa nu saluti pe cineva cunoscut indiferent de situatie...

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #7033 : Miercuri, 07 August 2013, 14:13 »
alt scenariu: el merge singur la mare si acolo intalneste sufletul-pereche :love: orbit de dragoste, nu mai vede persoanele care trec pe langa el. sau le vede dar nu le mai recunoaste.
ce poa' sa faca dragostea din oameni :(
Mare dreptate ai Silviule! :applause: :applause:
Si io care ma impedicam sistematic de 'espresia' 'Dragostea e oarba' , 'sintagma' de neinteles pentru mine, drept pentru care ma apuca panica...Doamne fereasca sa orbesti, mai bine fara dragoste daca adicatelea duce la orbire  :help:
Acuma m-am luminat cum sta treaba...omu fost din SC 'a orbit lovit cu leuca-n cap' de jumatatea intalnita in valurile marii pa post de sirena.Deci dragostea nu orbeste, cel mult tampeste(parerea mea)..m-am linistit :oops:

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #7034 : Miercuri, 07 August 2013, 14:20 »
da de ce trebuie sa cautam zeci de explicatii si e posibil ca majoritatea sa fie gresite luate pe baza unor supozitii..atat timp cat nu este si cealalta persoana sa se apere..eu zic ca nu au rost aceste discutii...
nu iau apararea,e un gest reprobabil sa nu saluti pe cineva cunoscut indiferent de situatie...
Da io nu-l condamn 'pa dansul'...eu enuntam doar o ipoteza.Nici Silviu nu mi se pare ca 'ar da cu barda-n el'.
Mai glumim si noi :D :D :D