nu stiu de ce de la o vreme ma simt foarte irascibil,nu ma pot intelege cu mai nimeni...parca sunt suparat pe toti si toate...
si nimic din toate lucrurile care imi asigurau un echilibru cat de cat stabil nu mai e de ajuns...nici un prieten nu ma poate ajuta...clipele cand ieseam in oras in weekend si ma bucuram de fiecare lucru..imi placea cand dadeam peste lautari romani pe aici si stateam si le ascultam muzica...de fiecare data mai stateam de vorba,ii mai inregistram ptr amintire...
Saxofon in Aalborg
Tzambal si Contrabas,o combinatie superba, Goteborg
Formatie tot in Goteborg in aceeasi zi..aici tipul le-a dat bani sa cante o melodie romantica,a oprit o fata si i-a oferit niste bani sa danseze impreuna..era tare haios
Aici la peste 2000 km de Goteborg in nordul indepartat din Norvegia...vulpea cea...nevicleana
[/url]
[/url]
Goteborg,la un parc de distractii..uff ce mi-a placut sa privesc aceste cupluri dansand..niste momente deosebite
Koblenz,eram intr-un centru comercial si faceau loby ptr campionatul mondial de dans ce urma sa fie in germania daca nu ma insel...frumos
Un carnaval in Strasbourg,mi-a placut la nebunie cum canta aceasta formatie..si tipa blonda care dansa fara nici o inhibitie...era o duminica ploioasa si mohorata,ma retrageam dupa ce vazusem parlamentul european cand am auzit muzica in apropiere...dintr-o zi sumbra a devenit una din cele mai frumoase...
toate aceste lucruri imi faceau placere...insa acum totul s-a schimbat dintr-odata...nimic nu mai e la fel...
si totusi parca ar fi o speranta...ieri ma gandeam Marea Rebeliune la care as vrea sa fie prima actiune SingleCamp...nu vreau sa mai fac revelionul singur,si mi-a venit o idee ce parca mi-a readus un zambet putin strengaresc pe buze...acela ca pe langa niste clipe frumoase petrecute..ar putea fi ocazia ideala ptr a scapa de inhibitii si poate as putea dansa ptr prima oara...stiti cum ma simt? ca un peste ce nu stie sa inoate

e total aiurea pfff
Asa ca fetele va anunt de acum sa rezervati cate un dans fiecare...poate cu ocazia asta si alaturi de voi voi putea scapa de povara asta...prea multa vreme m-am ascuns intr-o cochilie ....
Geta cum tu esti cu coregrafiile si toate cele..cred ca o sa ai ceva de munca