Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1575181 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13800
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #7005 : Duminică, 04 August 2013, 08:02 »
Cum ma simt azi? Trezit la 6.00 dimineata, de zorii unei zile care se anunta a fi minunata... :dance: Pregatit si hotarat sa termin materialele pt Maramures, pt ca de maine, pentru doua zile sa pot fi cu mintea doar in Adriatica...
Mahnit ca sunt oameni pe care ti-i apropii si le areti incredere, pentru a-i descoperii falsi si doar interesati...Dar multumit ca mi se confirma inca o data ca sunt un intuitiv desavarsit...Calitatea asta m-a ajutat atat de mult (pana acum) in viata... Oricum nu-mi face nici o placere sa o folosesc in astfel de situatii. Si prefer sa cred ca toata lumea este extrordinar de buna!
O zi in care sunt fericit!  :thumbup:

Offline Geta D

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 331
« Răspuns #7006 : Duminică, 04 August 2013, 08:26 »
silviu, pai atunci ... ai grija cu cine sau pe langa cine bei ca sa nu ramai frustrat si neimplinit   >:D
e periculos Silviu... nu ai vazut ce poza are  :faint:

Offline Geta D

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 331
« Răspuns #7007 : Duminică, 04 August 2013, 08:28 »
Cum ma simt azi? Trezit la 6.00 dimineata, de zorii unei zile care se anunta a fi minunata... :dance: Pregatit si hotarat sa termin materialele pt Maramures, pt ca de maine, pentru doua zile sa pot fi cu mintea doar in Adriatica...
Mahnit ca oameni pe care ti i-ai apropiat si le-ai aratat incredere, ii simti falsi si doar interesati...Dar multumit ca mi se confirma inca o data ca sunt un intuitiv desavarsit...Calitatea asta m-a ajutat atat de mult (pana acum) in viata...

Ma bucur ca esti intr-o stare de zile mari. Oricum, cei care te cunosc, stiu ca esti un om de calitate.  :kissing:

lucian75

• Vizitator
« Răspuns #7008 : Duminică, 04 August 2013, 12:47 »
Inventia dragostei

Invention of Love (2010) - Animated Short Film

o parte din acest clip ma face sa ma gandesc la egoismul din noi...cand nu tinem cont de dorintele partenerului...inlocuim ceea ce conteaza cu adevarat cu lucruri ce aduc fericire amagitoare...si cand ne dam seama de acest lucru de multe ori este prea tarziu....

Offline aprilie

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 304
« Răspuns #7009 : Duminică, 04 August 2013, 13:44 »
Ma bucur ca avem si oameni fericiti printre noi  :thumbup:…
Pentru mine fericirea este o notiune din ce in ce mai abstracta si mai indepartatata … pot sa spun ca am momente vesele cand sunt cu SC sau cand … beau ceai de sunatoare  ;D… dar, pentru o stare de fericire, ma lupt sa “accept linistita ceea ce nu poate fi” si e nevoie de multa forta interioara pentru asta.
Dar tu, Gigi, chiar meriti sa fii fericit pentru ca esti un om deosebit si bucuri atatia oameni care au nevoie de tine si de actiunile pe care le gandesti pentru ei.

Offline aprilie

• Sr. Member
« Răspuns #7010 : Duminică, 04 August 2013, 23:38 »
Uda !!!! A sarit catelul pe mine si am varsat ceaiul pe mine  |o
 :2funny:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13800
« Răspuns #7011 : Luni, 05 August 2013, 06:54 »
Aprilie n-am conisderat niciodata starea fericirea ca pe o stare generalizata, totdeauna am cautat si asteptat momentul. Traiesc dintr-o insiruire de momente, diferite si oarecum pregatite. Imi creez starea si ma bucur cand o ating. Uite sunt lucruri atat de simple si de neinsemnate pentru multi altii, dar care pentru mine insa sunt mai mult decat generatoare de fericire: o poteca de padure, o floare pe care am sadit-o si careia ii merge bine, o dimineata ce prevesteste o zi insorita, un kilogram pierdut, un catel care da din coada si vine
sa-l mangai, as putea scrie aici un milion de chestii care par banale, dar care asa cum iti spuneam pt mine inseamna o clipa de fericire...
Bineinteles ca toate astea se intampla pe un fond bun, desi am o groaza de probleme si de lucruri care ma chiunuiesc, am o stare de multumire, peste care este foarte usor sa obtii momente de fericire. Ce incerc sa fac este ca lucrurile rele care mi se intampla sa nu afecteze starea asta, sa le consider inevitabile si chiar, poate o sa razi, cred ca sunt generatoare, prologuri pt lucrurile bune. 
Ieri de exemplu cand scriam ca sunt fericit, aveam si motive sa fiu cat nu se poate de trist si afectat. Cand un om hai sa nu-i zicem neaparat apropiat, mai degraba sa-i spui in sablon "in care ai investit incredere" te dezamageste profund si ireversibil, ai avea toate motivele sa fi chiar suparat. Dar eu, dupa ce mi-am calculat pentru cateva minute reactiile pe care o sa le am, dupa ce am inteles ca poate era inevitabil sa se intample asa si dupa ce am realizat ca asta poate da nastere unui pas in fata la care altfel nu m-as fi gandit si nu l-as fi planificat, am ras si am zis...ok sunt fericit. "Este o dimineata minunata, am o zi intreaga in fata in care vreau si pot sa ma bucur de copiii care vin pe la mine, de un vin rece din frigider, de plantele din gradina...".
Da, la starea de multumire generala am spus-o de multe ori contribuie si Singles Camp. Foarte mult si in mare proportie. Daca faci ceva care-ti place, daca te intalnesti cu oameni de care-ti place, daca le poti fi si vezi ca le esti util, daca poti sa-i bucuri si vezi rezultatul muncii tale, daca ai ocazia sa treci mereu prin locuri minunate, ce poate fi mai bine pe lumea asta? De asta va multumesc de multe ori, de asta mi se pare important sa va spun cat de mult ma bucur ca am petrecut cateva zile cu voi... O fac si aici pt multele lucruri bune care mi se intampla :flori:

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #7012 : Luni, 05 August 2013, 11:59 »
Eu sunt fericita si nerabdatoare ca o sa plec in vacantaaaaaa   *|*
sunt fericita ca in weekend o sa-mi vad nepotica, care e o dulceata, are numai 6 luni, dar cand o vad cum rade deja ma incarc pozitiv.... :D
eu zic ca fericirea intr-adevar vine din lucruri marunte, daca stim sa ne bucuram de ele ne fac viata mai frumoasa  :dance:

Offline aprilie

• Sr. Member
« Răspuns #7013 : Luni, 05 August 2013, 13:48 »
Asta se numeste lectie de ... fericire, admin  :) Si eu am multe astfel de clipe de fericire dar saptamana trecuta a fost una foarte proasta ... scuzati ineptiile pe care le-am debitat pe forum  :angel:
Va doresc o saptamana frumoasa, cu multe bucurii  :flori:

lucian75

• Vizitator
« Răspuns #7014 : Luni, 05 August 2013, 15:49 »
Mi-e urât şi sunt trist şi n-am cui să vin 'n-ajutor,
În ceasul când inima geme...
Dorinţe!... Ce rost ca zadarnic şi veşnic s-adori?...
Iar anii să treacă şi să te tot cheme!

Să iubeşti doar vremelnic îţi pare a fi mai uşor,
Mereu să iubeşti nu se poate.
Dacă-n tine priveşti, trecutul îţi pare un nor
În care plăcerea şi chinul sunt moarte.

La ce bun iubirea? Oricând suferinţa sa dulce
La glasul raţiunii dispare;
Iar viaţa, de-o priveşti cu-atenţie mută şi rece,
E-o glumă prostească şi fără culoare...

Mi-e urât şi sunt trist...
de Lermontov Mihail Iurievici

lucian75

• Vizitator
« Răspuns #7015 : Luni, 05 August 2013, 16:22 »
"Simt ca pur si simplu ma pierd de mine insumi. Ca alunec spre o lume straina. Ca mi-e din ce in ce mai greu sa respir. Sa iau decizii. Sa traiesc. Simt ca ma prabusesc si mi se face greu sa mai lupt cu propria-mi fiinta…cu altii… Privesc schimbarile din viata mea si nu pot sa ma obisnuiesc cu ele. Incep sa nu mai inteleg nimic din tot ce ma-nconjoara, din caderea mea si atunci ma las purtat de aripile intunericului, a confuziei,  pe un taram in care nu stiu sa ma descurc.

Insa mi se face teama. Si atunci caut ajutor….il cer…il strig…il implor…dar fiindca nu las pe nimeni sa se apropie cu adevarat de ce e inauntrul meu, astept in van o mana intinsa. Si-mi spun atunci ca sunt singurul care m-ar putea ajuta. Insa nu stiu cum…"

este preluat din alta parte insa nu cred ca poate oglindi altceva mai bine ceea ce simt acum decat randurile de mai sus...

Offline murandra

• Full Member
  • Mesaje postate: 110
« Răspuns #7016 : Marți, 06 August 2013, 16:17 »
Nu as putea spune dezamagita, ar fi prea mult, dar cu un "gust amar" cred ca ar fi potrivit.

Sa va povestesc o intamplare - zilele astea am fost plecata intr-un weekend prelungit la mare. La orele pranzului, trecand pe langa o terasa, am zarit o figura cunoscuta din una dintre actiunile SC la care am participat anul acesta (3 la numar), nu specific care, si nici numele persoanei ca nu e frumos. Dupa numai 5 min ne intersectam frontal. Persoana in cauza, insotita de o alta persoana, de sex opus, la care nu-i cunosc statutul si sincer nici nu ma intereseaza, a trecut pe langa mine fara un simplu salut, "BUNA", sau un alt apelativ, nu conteaza.

Mi s-a parut un gest ... fara comentarii sau replica  :oops:. Dupa 2 zile petrecute impreuna pe munte, dupa o petrecere placuta in ultima seara  :dance: dupa planuri de revedere etc (sa nu intelegeti ca era o chestiune particulara, ci comuna, cu toti participantii) sa ignori o persoana ... si sa nu spuneti ca nu m-a vazut pentru ca a trecut fix pe langa mine, mi se pare ca nu se incadreaza deloc in conceptul SC, cel putin asa cum l-am inteles eu din actiunile la care am participat, la discutiile de pe forum si la intalnirile din Bucuresti la care am fost si eu invitata  :D Gresesc cumva?

Nu sunt dezamagita, asa cum am zis la inceput, n-am de ce, dar a te face ca nu cunosti pe cineva, probabil pentru a nu fi pus in situatia de a da explicatii persoanei de langa tine  :crazy2: depaseste capacitatile mele de intelegere a comportamentului unor homo sapiens.  oO

silviu

• Vizitator
« Răspuns #7017 : Marți, 06 August 2013, 16:24 »
intelegator. adica inteleg gestul si nu-l dezaprob.

Offline murandra

• Full Member
  • Mesaje postate: 110
« Răspuns #7018 : Marți, 06 August 2013, 16:30 »
intelegator. adica inteleg gestul si nu-l dezaprob.

N-am vrut sa specific sexul persoanei respective, dar oare de ce nu ma mir ca voi barbatii totdeauna va tineti partea ???  :o

Si ca sa fac o  comparatie, sunt convinsa ca o femeie n-ar fi procedat la fel. Eu una nu, cu siguranta. N-am nimic de ascuns, de ce sa ma fofilez?  ::)
Fetele, voi ce ziceti?

silviu

• Vizitator
« Răspuns #7019 : Marți, 06 August 2013, 17:15 »
 ;D habar n-aveam ca era vorba de un barbat :2funny: