Mari_a, nu era "cu adresa", asta e conceptia mea, in general. D'aia nu ma uit la TV (adica nu la stiri, talk-show-uri etc.) Cred ca se poate si cunosc oameni care au facut-o, chiar si in tara asta: s-au oprit din vorbit, au renuntat la orice asteptari din partea Statului Roman si... s-au apucat sa faca ceva ei insisi, un ONG, un grup informal, un forum de promovat voluntar adevaratele valori, o scoala particulara sau o ferma ecologica... nu conteaza, ceva. In acest caz, poti depasi primul cerc de influenta, cel care depinde direct de persoana ta, si sa treci in al doilea, concentric. Daca vrei sa faci ceva si mai departe, atunci te straduiesti sa faci un ONG de utilitate publica, o asociatie internationala, sa creezi un partid sau un nou sistem. Atunci poti influenta in al 3-lea cerc. Si tot asa... pana se atinge masa critica necesara schimbarii. Dar sa vorbesti doar despre toate astea, inseamna vanare de vant... care, mai mult, se intoarce asupra nervilor tai si a starii tale de bine, in cercul propriu de influenta, ca un bumerang. Parerea mea.

Weekend placut... ca eu am inceput deja!