Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1575586 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

nickescool

• Vizitator
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #6900 : Sâmbătă, 13 Aprilie 2013, 19:04 »
Stiu ca nu e corect tocmai ce fac ,dar in Thailanda am cunoscut o fata saraca care nu are cu cine sta de vorba si e putin deprimata,poate o mai tineti voi un pik de vorba ii dau id ul si parola mea si dupa aceea daca puteti sa i dati feed back in engleza pentru ca eu nu prea intru in ultima perioada ,cand sunt acasa trebuie aduse toate dandanalele la zi,deci daca e nickescool si e in engleza atunci este: Fareeya Chanontri

https://www.facebook.com/fareeya555

E o fata saracaaaaa si foarte deprimata 24 de ani un copil so an so,sper sa nu se supere Gigi

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #6901 : Sâmbătă, 13 Aprilie 2013, 20:56 »
Nicu, vrei sa faci din SC un net-center de asistenta? Nu cred ca trebue, fiindca este deja. Cred ca ar trebui doar s-o indrumi pe prietena ta aici. Suntem deja ceea ce ii trebuie.  ;)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #6902 : Duminică, 14 Aprilie 2013, 10:38 »
primavaratic :pleasantry:

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #6903 : Duminică, 14 Aprilie 2013, 11:08 »
ti-au dat mugurii? :giggle:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

nickescool

• Vizitator
« Răspuns #6904 : Duminică, 14 Aprilie 2013, 13:36 »
Nicu, vrei sa faci din SC un net-center de asistenta? Nu cred ca trebue, fiindca este deja. Cred ca ar trebui doar s-o indrumi pe prietena ta aici. Suntem deja ceea ce ii trebuie.  ;)
,,,am indrumat o dar se pare ca nu a reusit,,,:) sau poate vroia altceva :) dar oricum revin o idee cum este asta a SC poate deveni un brand international

Offline nuska

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 44
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #6905 : Sâmbătă, 20 Aprilie 2013, 20:05 »
Azi am primit asigurari de la doctorul mamei ca inima ei este bine,nu este grav.baiatul meu m-a anuntat ca a rezolvat cu rezervarea restaurantului pentru nunta lui iar fata ca o sa vina de Paste acasa(lucreaza in Spania). O zi buna va doresc si voua
fericire

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #6906 : Sâmbătă, 20 Aprilie 2013, 20:23 »
Hei, uite ce de-a vești bune într-o singură zi. Cine zice că viața nu e frumoasă!
Să păstrezi bucuria și dincolo de azi, nuska:)  :flori:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #6907 : Sâmbătă, 20 Aprilie 2013, 21:51 »
In sfarsit, simt ca e primavara: toate povestile iernii "la gura sobei" au facut schimb cu linistea de-afara. Adica zgomotele-au iesit in strada, iar linistea de-afara a trecut in interior.  :)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #6908 : Luni, 22 Aprilie 2013, 09:17 »
ca un vechi-nascut :( ba ma doare un genunchi...ba un sold, ba un umar... :'(

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #6909 : Luni, 22 Aprilie 2013, 09:39 »
Primăvara (vieții) bat-o vina. Nu te da bătut, silviu.
In afară de unguente și alte medicamente) încearcă și cu varză (pe exterior, dar și pe interior sub formă de suc), aloe, argilă...Și ceva mișcare...fie și sub formă de plimbare.

:strong:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #6910 : Luni, 22 Aprilie 2013, 09:44 »
de la miscare mi se trage.de la prea multa miscare.

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #6911 : Luni, 22 Aprilie 2013, 10:24 »
ihm....să-ți cunoști și să-ți accepti limitele, deci să nu le forțezi e un semn de înțelepciune, silviu. Zău, așa... :tomato:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #6912 : Luni, 22 Aprilie 2013, 10:59 »
ei bine, eu sunt mai putin intelept :) da' sunt usor ;D

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #6913 : Luni, 22 Aprilie 2013, 11:05 »
ușor, ușor da te miști greu (de durere) :angel:  :box:  :giggle:
on topic: mă simt ca la începutul unei noi săptămâni - încerc să așez jaloanele celor știute că  e musai să le fac și să las spațiu și suflu pentru cele neștiute ce se pot întâmpla :)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #6914 : Marți, 23 Aprilie 2013, 15:46 »
Consternata. Azi am aflat ca o familie tanara, (aparent) fericita, cu doi copii mici, se destrama. Pana aici nimic neobisnuit (in zilele noastre!). Insa motivul....   :o  EA si-a gasit pe altcineva. Pe o... EA!   :faint: