Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1575669 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline MAC

• Full Member
  • Mesaje postate: 180
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #6885 : Luni, 01 Aprilie 2013, 23:57 »
Azi au venit randunelele.Le-am vazut in cuiburile de la intrarea in bloc.Le-a vazut si Floricel,pisoiasul negru care a crescut pe langa scara blocului(are mai putin de un an),si nu-si mai dezlipeste ochii de la ele!!!Imi plac randunelele,imi place cand se pun pe ciripit dimineata si sper sa vesteasca venirea primaverii!!!

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #6886 : Joi, 04 Aprilie 2013, 08:18 »
Azi au venit randunelele.Le-am vazut in cuiburile de la intrarea in bloc.Le-a vazut si Floricel,pisoiasul negru care a crescut pe langa scara blocului(are mai putin de un an),si nu-si mai dezlipeste ochii de la ele!!!Imi plac randunelele,imi place cand se pun pe ciripit dimineata si sper sa vesteasca venirea primaverii!!!

Randunele nu le-am vazut inca. Dar am vazut ca au inflorit copacii! Imi plac mult copacii infloriti !   :)

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #6887 : Luni, 08 Aprilie 2013, 13:13 »
la colt! deci, incoltita ...
(sunt in dizgratia sefului)
nihil sine deo

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #6888 : Luni, 08 Aprilie 2013, 19:51 »
Eu n-am vazut nici randunele, nici copaci infloriti si nu-s nici in dizgratia sefului... dimpotriva, simt ca am intrat in gratia Sefului.
Ziua de azi mi-a trecut asa de repede ca nici nu stiu ce am facut si cand si cum. M-am trezit ca e 8 seara si-atat. Carpe diem!

Offline achile

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 37
  • Sincer,nu as fi vrut!Dar ,noi dam cu noi de pamant
« Răspuns #6889 : Miercuri, 10 Aprilie 2013, 22:09 »
Oare as putea avea....sef?.....Nu cred!....Si de aici toate......

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #6890 : Miercuri, 10 Aprilie 2013, 22:46 »
Atunci sa fii propriul tau sef... ai incercat? Eu cred ca asta e "proba" cea mai grea: sa fii la fel de exigent cu sine ca un sef, dar in acleasi timp sa te iubesti ca si cum ai fi propriul tau copil.

Offline achile

• Newbie
  • *
« Răspuns #6891 : Joi, 11 Aprilie 2013, 01:14 »
Sunt propriul meu sef...dar nu intotdeauna suntem in relatiile cele mai cordiale.Noroc ca am invatat ce este aia toleranta.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #6892 : Vineri, 12 Aprilie 2013, 12:28 »
Sunt siderata. Ma zbat din septembrie sa obtin niste acte. Azi, in sfarsit, le-am primit. Si, cand desfac plicul... surpriza: numele e bun, dar e o alta data de nastere si alt CNP... "Ah, da, s-a produs o confuzie! Veniti saptamana viitoare si vi le schimbam..."

Offline achile

• Newbie
  • *
« Răspuns #6893 : Vineri, 12 Aprilie 2013, 13:09 »
Te asteptai sa-ti iasa din prima?...sau tu postezi din U.K.? :angel:

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #6894 : Vineri, 12 Aprilie 2013, 13:24 »
Pai da, ziceam ca suntem si noi o tara ioropeana! Da de unde?! Nimeni nu mai e atent la nimic, nimeni nu mai verifica nimic, nimanui nu-i pasa de nimic!  :(

Offline achile

• Newbie
  • *
« Răspuns #6895 : Vineri, 12 Aprilie 2013, 13:29 »
Nimanui nu-i pasa de nimic.....cat despre ioropeana...de la stadiul declarativ...pana la a fi ceea ce trebuie( ca sa nu zic cum trebuie...ca nu-s de acord nici cu ce vrea CE in totalitatea cerintelor lor.....)mai curge apa pe Dunare.....imi aduc aminte ,acum, repede...auzi sa asomezi porcul acasa pentru uzul propriu...cu tot ceea ce implica termenul asomare.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #6896 : Sâmbătă, 13 Aprilie 2013, 01:51 »
Dragii mei... Este un non sens sa ne preocupam mintea si sufletul si capacitatea de actiune in favoarea justificarii lucrurilor pe care nu le putem schimba, adica acelea care nu sunt in cercul nostru de influenta si de care nu putem decat vorbi. Vorba lunga, saracia omului. Sau boala lunga, moarte sigura, cum se spune.

Ca sa nu fiu of-topic, azi am primit lista de copii castigatori ai unei tabere/excursii de educatie ecologica gratuita la vara (15 la numar). Cel putin pentru cateva ore m-am simtit fericita, dupa nu mai putin de 6 luni de munca. What can I ask more? Life is beautiful..:)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #6897 : Sâmbătă, 13 Aprilie 2013, 08:03 »
Dragii mei... Este un non sens sa ne preocupam mintea si sufletul si capacitatea de actiune in favoarea justificarii lucrurilor pe care nu le putem schimba, adica acelea care nu sunt in cercul nostru de influenta si de care nu putem decat vorbi. Vorba lunga, saracia omului. Sau boala lunga, moarte sigura, cum se spune.
Esti a doua persoana de la care aud lucrul asta, in decurs de cateva zile. Si... "cand doua persoane iti spun ca esti beat"... Cred ca e cazul sa ... ma duc sa ma culc!   :-\

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #6898 : Sâmbătă, 13 Aprilie 2013, 11:45 »
Mari_a, nu era "cu adresa", asta e conceptia mea, in general. D'aia nu ma uit la TV (adica nu la stiri, talk-show-uri etc.) Cred ca se poate si cunosc oameni care au facut-o, chiar si in tara asta: s-au oprit din vorbit, au renuntat la orice asteptari din partea Statului Roman si... s-au apucat sa faca ceva ei insisi, un ONG, un grup informal, un forum de promovat voluntar adevaratele valori, o scoala particulara sau o ferma ecologica... nu conteaza, ceva. In acest caz, poti depasi primul cerc de influenta, cel care depinde direct de persoana ta, si sa treci in al doilea, concentric. Daca vrei sa faci ceva si mai departe, atunci te straduiesti sa faci un ONG de utilitate publica, o asociatie internationala, sa creezi un partid sau un nou sistem. Atunci poti influenta in al 3-lea cerc. Si tot asa... pana se atinge masa critica necesara schimbarii. Dar sa vorbesti doar despre toate astea, inseamna vanare de vant... care, mai mult, se intoarce asupra nervilor tai si a starii tale de bine, in cercul propriu de influenta, ca un bumerang. Parerea mea.  ;)

Weekend placut... ca eu am inceput deja!  ;D

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #6899 : Sâmbătă, 13 Aprilie 2013, 12:48 »
Da, da, da, am inteles.  :) 

Weekend placut tuturor!