,,,ma simt naspa ,ma ciupesc tintarii in aeroport in Bombay

,in comparatie aeroportul din Bangkok e de o curatenie exemplara si imens ,mai mare decat Heatrhrow chiar,si ca tot veni vorba in Bangkok exista autostarzi suspendate mai multi km decat avem noi in toata tara,nemaipunand la socoteala cele nesuspendate si cele pentru metrou,,,da cica noi suntem Falang(foreign,folein,falang adica starini,rasa alba) dar imi este rusine cu infrastructura Romaniei ,in schimb ei nu au avut comunism si au rege dintotdeauna cred ,cea mai mare ofensa este sa zici ceva rau de casa regala.
Daca tot am inceput sa va spun si alte impresii ca am tragere acu:primul aspect este ca sunt o natie linistita si sigura pentru turisti,cum te uiti la ei cum incep sa rada(tara zambetelor),sunt foarte multi albi ,straini, turisti sau stabiliti acolo si au oferte turistice la greu,nu mananca in casa ,nici nu au bucatarie,si pe trotuar,la fiecare colt de starada sunt vanzatori ambulanti de mincare gatita pe loc,de obicei au o motocicleta cu atas si o butelie cu care gatesc.La fel si restaurantele sunt cu duiumul si saloanele de masaj unul linga altul

.Totusi au saracii lor dar nu au iarna deci nu platesc la caldura si au fructe din belsug deci nu mor de foame

).Totusi greutati corporale de 38 de kg le femei e ceva normal se inscrie in limite

))).