Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1575889 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

silviu

• Vizitator
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #6840 : Marți, 19 Martie 2013, 18:07 »
thailandez? ??? as vrea sa fiu si io mustrat ^-^

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #6841 : Miercuri, 20 Martie 2013, 14:30 »
Oops! Google Chrome could not connect to www. singlescamp
nervozata de mesajul asta !!  |o

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #6842 : Miercuri, 20 Martie 2013, 14:45 »
Nu te enerva, eu il vad de paishpe ori pe zi. Ori imi zice ca nu-i sigur, ori nu ma logheaza, ori raman logata, ori...  "E de la ei" si "asa face toate" ca sa zic asa.

Eu ma simt ca dreq. Am niste probleme personale care m-au demoralizat complet, insa... merg inainte! Ma tarai asa cu toate, le trag dupa mine, ce sa fac?! Numai ca... nu mai simt ca traiesc, ci doar... supravietuiesc. In clipa asta, sa nu mai aud pe cineva ca zice ca e bine sa fii singur ca... nush ce-s capabila/a fi in stare sa fac!

nickescool

• Vizitator
« Răspuns #6843 : Miercuri, 20 Martie 2013, 17:35 »
Nu te enerva, eu il vad de paishpe ori pe zi. Ori imi zice ca nu-i sigur, ori nu ma logheaza, ori raman logata, ori...  "E de la ei" si "asa face toate" ca sa zic asa.

Eu ma simt ca dreq. Am niste probleme personale care m-au demoralizat complet, insa... merg inainte! Ma tarai asa cu toate, le trag dupa mine, ce sa fac?! Numai ca... nu mai simt ca traiesc, ci doar... supravietuiesc. In clipa asta, sa nu mai aud pe cineva ca zice ca e bine sa fii singur ca... nush ce-s capabila/a fi in stare sa fac!
Am luat cateva lectii de hipnoza/yoga sa renunt si la cei 4 litri  de bere zilnic :),cica e bine sa te trezesti dimineata ( si nu numai) si sa repeti  :,,the positive things brings me what i wish''

nickescool

• Vizitator
« Răspuns #6844 : Miercuri, 20 Martie 2013, 17:55 »
,,,ma simt naspa ,ma ciupesc tintarii in aeroport in Bombay :) ,in comparatie aeroportul din Bangkok e de o curatenie exemplara si imens ,mai mare decat Heatrhrow chiar,si ca tot veni vorba in Bangkok exista autostarzi suspendate mai multi km decat avem noi in toata tara,nemaipunand la socoteala cele nesuspendate si cele pentru metrou,,,da cica noi suntem Falang(foreign,folein,falang adica starini,rasa alba) dar imi este rusine cu infrastructura Romaniei ,in schimb ei nu au avut comunism si au rege dintotdeauna cred ,cea mai mare ofensa este sa zici ceva rau de casa regala.
Daca tot am inceput sa va spun si alte impresii ca am tragere acu:primul aspect este ca sunt o natie linistita si sigura pentru turisti,cum te uiti la ei cum incep sa rada(tara zambetelor),sunt foarte multi albi ,straini, turisti sau stabiliti acolo si au oferte turistice la greu,nu mananca in casa ,nici nu au bucatarie,si pe trotuar,la fiecare colt de starada sunt vanzatori ambulanti de mincare gatita pe loc,de obicei au o motocicleta cu atas si o butelie cu care gatesc.La fel si restaurantele sunt cu duiumul si saloanele de masaj unul linga altul :).Totusi au saracii lor dar nu au iarna deci nu platesc la caldura si au fructe din belsug deci nu mor de foame :)).Totusi greutati corporale de 38 de kg le femei e ceva normal se inscrie in limite :)))).

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
« Răspuns #6845 : Miercuri, 20 Martie 2013, 18:44 »
i in aeroport in Bombay :)
haaaa :o
esti in india???? pai parca vb de thailanda??!!!!
si incotro te indrepti?
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

Offline meleia

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
  • Spulbera-mi mintile, Lumina ca sa raman doar Inima
« Răspuns #6846 : Miercuri, 20 Martie 2013, 22:11 »
curioasa....cum te poti acomoda cu statutul de "single" ? ce fel de persoana poate imbratisa zambind acest "loc" in fiinta sa !?!
Azi sunt pasare si cant la Poarta Sarutului.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13802
« Răspuns #6847 : Miercuri, 20 Martie 2013, 22:14 »
Nicu, tu ai luat globul la invartit! In India ce faci?

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
« Răspuns #6848 : Miercuri, 20 Martie 2013, 22:31 »
hai sa-i propunem sa ne vedem la jumatatea drumului :whistle: :-\....in peru??!!!! :coolsmiley: :magic:
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

nickescool

• Vizitator
« Răspuns #6849 : Miercuri, 20 Martie 2013, 23:57 »
hai sa-i propunem sa ne vedem la jumatatea drumului :whistle: :-\....in peru??!!!! :coolsmiley: :magic:

,,,eu ma gandeam la Cuba sau Dominicana ,dar daca spui tu ca mijlocul pica acolo,,,,,:))))

nickescool

• Vizitator
« Răspuns #6850 : Joi, 21 Martie 2013, 00:13 »

Decat in tranzit Gigi,acum sunt deja in Musqat,am luat bilete pe bucati mai ieftin ,adica in loc de Musqat-Bangkok-Bucuresti ma ducea cam 1200 de euro,am luat Musqat -Bangkok si retur via Mumbai,330 euro si Muscat -Bucuresti cu Turkish Airlines 300 si ceva de euro,in total 600 si.Deja alta lume aici in Musqat,daca in Bangkok am platit 195 de euro pentru doua saptamani(Hotel Nasa Vegas -Bangkok),aici 70 euro pt o noapte si mi a oprit garantie 30 de euro la receptie pe care ei se asteapta sa i las spaga :) maine.Conditiile de cazare sunt aproape similare,doar ca aici daca vrei sa iesi la ora asta,2am, cam totul este inchis pe cand acolo distractia e cam pe la jumate :))).Apropos,pt amatori, exista bilete spre Bangkok via Budapesta sub 600 de euro daca le iei asa mai din timp,cica.Maine stau 10 ore in Istanbul ,vreau sa vad Moscheea Albastra,au vopsit o de curand de cand a innegrit o petrolierul Independenta cand a luat foc pe Bosfor :)).NB.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #6851 : Joi, 21 Martie 2013, 07:56 »
Da mai Nicu, ca bine zice Doina! Hai sa ne intalnim anul viitor in Peru! Eu cred ca trebuie de pe acum sa dai din carma...  :)

nickescool

• Vizitator
« Răspuns #6852 : Joi, 21 Martie 2013, 09:06 »
Da mai Nicu, ca bine zice Doina! Hai sa ne intalnim anul viitor in Peru! Eu cred ca trebuie de pe acum sa dai din carma...  :)

Nu stiu prea multe despre Peru,doar ca stau mai bine decat noi la multe capitole curatenie,blocuri care nu se darama la cutremure de 8 grade,samd si ca au niste munti frumosi si ceva vestigii incase cred.Am avut si niste colegi,sunt oameni civilizati cu bun simt.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #6853 : Joi, 21 Martie 2013, 09:11 »
Deci ai carmit deja...da?  ;)

Offline Cory

• Hero Member
  • Mesaje postate: 550
« Răspuns #6854 : Vineri, 22 Martie 2013, 20:35 »
Cam obosita  :( , dupa o saptamana mult prea agitata...