Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1576579 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

NICOLAE

• Vizitator
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #6765 : Luni, 11 Februarie 2013, 04:04 »
Thailanda are peisaje mai frumoase decat Omanul, Nicolae!  :)
Spor la treaba si succes in noul job. Banuiesc ca tot pe un vas, ceva!
Cam asa ceva :).

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #6766 : Luni, 11 Februarie 2013, 14:52 »
Si eu. Tinand cont ca, de cateva saptamani, primesc ba cate-o veste rece ca gheata, ba cate una fierbinte ca focul, statistic, ar trebui sa ma declar in echilibru...  ;D

fix, echilibrul dualitatii! pei, si eu... am asteptat pana s-a instalat neasteptarea :D trialitate nu exista! :2funny:
nihil sine deo

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #6767 : Luni, 11 Februarie 2013, 23:58 »
Nici neutralitate! Ar fi plictisitor...  :whistle:

Offline ceccyll

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 42
« Răspuns #6768 : Marți, 12 Februarie 2013, 23:03 »

:) cine va opreste sa va insulati sau peninsulati,eu azi am facut cerere de incetare contract,intentionez sa merg in tailanda,incepind cu 6 martie,cine merge cu mine? sau daca cunoasteti pe cineva care are drum intr acolo sau este deja acolo,asa ca sa nu fiu singur.

Nicolae, o sa te umpli de scoici :))

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #6769 : Joi, 14 Februarie 2013, 08:57 »
invadata de reclame de reduceri, de  oferte de tot felul- parca m-as duce la un shopping azi  :D- mah, stiu comerciantii astia sa-si faca reclama !!  ;D

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #6770 : Joi, 14 Februarie 2013, 15:55 »
Single Valentine's Day, vreme inchisa, frig, febra si nas infundat... cum ma simt acum? Extraordinar! Un nou proiect a luat azi drumul Bucurestiului spre aprobare. Sarbatoresc... ziua indragostitilor de munca!  ;D

Online admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13803
« Răspuns #6771 : Joi, 14 Februarie 2013, 16:59 »
Azi m-am trezit atat de distrat si de plutitor, incat nu stiu cum de am reusit sa lucrez atat...
Primul lucru pe care-l fac cand ma trezesc, este  sa pun apa la fiert pentru cafea si ceai. Ma spal si ma imbrac in viteza, pana cand termin apa este numai buna pentru preparat. Asa am facut si azi pentru a cincisprezeceamiaoara, doar ca mi-am turnat cafeaua din ibric prin strecuratoare si ceaiul direct nestrecurat. Cred ca eram atat de departe cu gandul incat nici macar automatismele nu mai functionau. Si am continuat in aceiasi nota. Drept pentru care am votat azi pentru stat in casa si pentru lucruri pasnice. Sa nu cumva sa fac te miri ce...

Nici acum nu sunt altfel...

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #6772 : Joi, 14 Februarie 2013, 22:59 »
mi-am turnat cafeaua din ibric prin strecuratoare si ceaiul direct nestrecurat...

;D Eu uneori dau sa incui usa cu ochelarii si sa-mi pun cheile pe nas... Automatismele sunt cantonate in subconstient. Inseamna ca ceva deranjeaza pe moment inconstientul. Daca ma gandesc bine, de obicei reusesc sa-mi dau seama ce anume imi bloca gandurile in acel moment... desi atunci nu ma "gandeam" deloc la acel ceva... constient.

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #6773 : Vineri, 15 Februarie 2013, 14:34 »

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #6774 : Vineri, 15 Februarie 2013, 21:08 »
Grozav link!  :applause:
Nu stiu cum s-a nimerit coincidenta, da' cred ca de cele mai multe ori, cam asa ma simt, cand subcontientul meu incurca lucrurile!  :thumbup:

Un extras:

Cum se prepară o carte de călătorii. Rețeta lui Tomi Astikainen.

„Ingrediente:

2 cărți anterioare (home-made), 3 diplome inutile, 1 litru de ulei de măsline (alternativ se poate folosi diesel), 250 de litri de evenimente reale, o hartă a Europei (alternativ Atlasul Lumii), 5 date de importanță critică despre societate, 17 minciuni sfruntate, 198 de nume false, 385 de sticle de bere, 29 de sticle de tărie, 1 tigaie, 1 oală mică, 1 oală mare, 28 de grame de iarbă, 1-300 de linguri de ficțiune, un vârf de cuțit de intrigă, 5-200.000 de euro, 1 deget mare, 1 briceag, 1-2 rucsaci, 1 prosop, 30 de markere (cu vârf gros), 1 ceapă.

Timp de preparare: 28 de ani
Timp de gătit: 18 luni

Separați cu grijă bancnotele de monede. Aruncați monedele. Luați toate bancnotele și folosiți-le ca să aprindeți focul. Printați cele trei cărți pe care le-ați preparat înainte și folosiți-le la întreținerea focului. Încălziți uleiul de măsline (sau diesel) în tigaie. Adăugați diplomele și continuați să amestecați până când au ars de tot. Aruncați-le. Deschideți harta Europei și puneți degetul pe ea, la întâmplare. Mergeți acolo întinzând cu atenție degetul într-o poziție verticală.

În acest moment e încă important să păstrați degetul proaspăt, deci nu-l tăiați încă. Adunați întâmplări și continuați să le adăugați în oală. Folosiți markerele cu economie. Luați iarba și zvârliți-o în oală, în timp ce amestecați cu harta Europei (sau Atlasul Lumii), cu mișcări regulate. Nu intrați în panică. Scoateți cu o lingură spuma neinteresantă. Nu uitați niciodată să aduceți prosopul.

Deschideți sticlele de bere una după alta. Nu le lăsați să respire prea mult timp. Mutați evenimentele fierte deja din oala mică în oala mare. Mai fumați niște iarbă. Adăugați apă după gust. Continuați să adăugați nume false și minciuni sfruntate una câte una. Amestecați-le bine cu faptele. Condimentați cu puțină ficțiune. În cazul în care compoziția e prea slabă, adăugați niște tărie. Turnați intriga. Atenție, nu o faceți prea concisă. Amestecați în continuare.

Cartea e gata atunci când majoritatea lichidului s-a evaporat. Folosiți briceagul ca să tăiați degetul, pentru a preveni adăugarea în exces a evenimentelor reale. Serviți-o la liber, tocmai scoasă din rucsac. Decojirea cepei garantează întotdeauna niște lacrimi.”

(Extras din „Din The Sunhitcher”, de Tomi Astikainen, publicată la Berlin, 17 ianuarie 2012)

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #6775 : Vineri, 15 Februarie 2013, 21:18 »
Grozav link!  :applause:
Nu stiu cum s-a nimerit coincidenta, da' cred ca de cele mai multe ori, cam asa ma simt, cand subcontientul meu incurca lucrurile! 

Ma bucur ca ti place,am auzit de baiatu asta de la un amic din Urziceni care lucra la o terasa in Vama.Oricum aman renovarea casei pt la anul :) si o tai in Thailanda.Nu pot descrie locul unde ma aflu acum unde,exceptând personalul de servici toată lumea se ascunde in camere dupa ora 7pm.
Cred ca e o performanta ca am stat aici 10 luni oricum.Asta in speranta ca lucrurile vor lua o intorsatura intr o directie buna.Din pacatee a fost invers.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #6776 : Vineri, 15 Februarie 2013, 22:12 »
Bafta in Thailanda!  ;)

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #6777 : Vineri, 15 Februarie 2013, 22:20 »

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #6778 : Vineri, 15 Februarie 2013, 22:24 »
Pai, eu stiu? Fiecare stie cel mai bine ce vrea si pentru ce ia o decizie... :)

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #6779 : Vineri, 15 Februarie 2013, 22:30 »
Pai, eu stiu? Fiecare stie cel mai bine ce vrea si pentru ce ia o decizie... :)

Crezi ca e o decizie sau un moft,o dorinta?