Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1577882 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

silviu

• Vizitator
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #6555 : Luni, 26 Noiembrie 2012, 21:50 »
irefutabil ::)

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
« Răspuns #6556 : Luni, 26 Noiembrie 2012, 22:17 »
o casa pe pamant e visul meu inca nematerializat

la casa ta pe pamnat, sa nu uiti si de...
http://www.stylisheve.com/luxury-swimming-pools-by-sicis/
 ;)
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #6557 : Marți, 27 Noiembrie 2012, 11:55 »
am o bubitica  :(
nihil sine deo

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #6558 : Marți, 27 Noiembrie 2012, 12:31 »
la casa ta pe pamnat, sa nu uiti si de...
http://www.stylisheve.com/luxury-swimming-pools-by-sicis/
 ;)

da, multumesc dauina, noroc cu ideea ta  :)
imi doresc o casuta normala, parter si etaj. la piscina nu ma gandisem...dar, printre poze am vazut una cu o ratusca galbena pe margine. avand in vedere ca ratusca o am  :D, implicit tre` sa fac si piscina.  :giggle:
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #6559 : Marți, 27 Noiembrie 2012, 15:16 »
da, multumesc dauina, noroc cu ideea ta  :)
imi doresc o casuta normala, parter si etaj. la piscina nu ma gandisem...dar, printre poze am vazut una cu o ratusca galbena pe margine. avand in vedere ca ratusca o am  :D, implicit tre` sa fac si piscina.  :giggle:

da,,,,trebuie sa  intru in normalitate si sa mi  fac  si eu piscina :))

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #6560 : Joi, 29 Noiembrie 2012, 21:30 »
Acum aproape bine, mi-a venit inima la loc! Dar pana acum... Stateam cu yahoo-ul deschis, cu facebook-ul, cu forumul, cu tz canale de stiri pe net, cu radioul, cu masina de spalat, cu cuptorul si cu castile pe urechi... Si ma sageteaza un gand: mah, dar pe mine nu ma mai suna nimeni? Daca o fi sunat aparatciku' si n-am auzit? Si ma apuc sa-l caut. Intai in locurile in care putea sa fie. P-orma in cele in care nu putea. Nimic. Ma gandesc ca in supermarket l-am avut in buzunarul de la blugi, dar daca mi-o fi cazut p-acolo... Aparatul e fara nici o valoare, dar de pe la 15,30 si pana acum ce s-o fi intamplat cu abonamentul meu? Neah, tre' sa fie prin geanta, prin vreun buzunar... Sa sun pe el, dar de pe ce? Am alte telefoane prin casa, dar cartelele au expirat de mult, telefon fix nu mai am de cativa ani... Sa pun pe cineva sa ma sune, poate e cazut pe undeva prin casa... Dar pe cine? Pe mess sunt logati asa: un prieten din Belgia, una din Kenya si un var care e Idle si nu-mi raspunde... Pe facebook e un prieten din Oman (  :) ) si inca vreo doua nume mai vechi, cu care nu m-am mai conversat de mult. Deci, n-are cine sa ma scoata rapid din impas... Sa dau mailuri, dar dureaza.... Mai caut... Nu si nu, nu e. Ar trebui sa blochez abonamentul, dar de pe ce? M-am hotarat sa ma duc la cel mai apropiat fix pe care-l stiu: la serviciu. Ma imbrac si ma duc la masina. Telefonul meu era cazut intre scaune... Si cel mai important apel pe care-l asteptam... il pierdusem.

Offline iana

• Full Member
  • Mesaje postate: 177
« Răspuns #6561 : Joi, 29 Noiembrie 2012, 22:41 »
Obosita...Saptamana asta am ajuns acasa in fiecare seara pe la ora 10 si cu cine am mai vorbit, toata lumea s-a plans de programul incarcat. In loc sa-si vada fiecare de sarbatorile care se apropie, acum s-au trezit sa modifice contracte, tarife, etc...de parca s-ar adeveri calendarul mayas. Am ajuns sa spun ca altadata...nici sa mor nu am timp :)
Si asta fara ca sa primim si noi ceva de sfarsit de an...ca asa-i cu firmele care se respecta  :(
Sa nu mint totusi...voi primi o jacheta sintetica, pe care din pacate, ametita cum am ajuns sa fiu, am comandat-o cand lucram pe contul unui coleg (restrictii soft) si la sfarsit am primit mesajul: "Bogdan, ai comandat jacheta"...doar ca este marimea M barbateasca  :)...si uite asa s-a facut fiu-meu cu un cadou de sfarsit de an... 

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #6562 : Joi, 29 Noiembrie 2012, 23:23 »
...... Telefonul meu era cazut intre scaune... Si cel mai important apel pe care-l asteptam... il pierdusem.

Bine ca ai gasit telefonul! Sa fie un semn ca Mosu' sa-ti mai aduca inca un telefon.  :)

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #6563 : Joi, 29 Noiembrie 2012, 23:26 »
Obosita...Saptamana asta am ajuns acasa in fiecare seara pe la ora 10 si cu cine am mai vorbit, toata lumea s-a plans de programul incarcat. In loc sa-si vada fiecare de sarbatorile care se apropie, acum s-au trezit sa modifice contracte, tarife, etc...de parca s-ar adeveri calendarul mayas. Am ajuns sa spun ca altadata...nici sa mor nu am timp :)
Si asta fara ca sa primim si noi ceva de sfarsit de an...ca asa-i cu firmele care se respecta  :(
Sa nu mint totusi...voi primi o jacheta sintetica, pe care din pacate, ametita cum am ajuns sa fiu, am comandat-o cand lucram pe contul unui coleg (restrictii soft) si la sfarsit am primit mesajul: "Bogdan, ai comandat jacheta"...doar ca este marimea M barbateasca  :)...si uite asa s-a facut fiu-meu cu un cadou de sfarsit de an...

cred ca-i un virus lipsa asta de timp. ??? eu am, in sfarsit, 2 zile sa-mi trag sufletul, dupa 2 luni in care n-am avut nici we. Astept sarbatorile de iarna sa ma relaxez trebaluind prin casa. Mi-e dor de activitati in care creierul sa joace rol secundar.  ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #6564 : Joi, 29 Noiembrie 2012, 23:27 »
Bine ca ai gasit telefonul! Sa fie un semn ca Mosu' sa-ti mai aduca inca un telefon.  :)
sau un telefonist.  ;)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #6565 : Joi, 29 Noiembrie 2012, 23:52 »
Musai! Si sa fie si cu net pe el, ca sa ma mai ridic si eu de la birou...
Telefonist nu stiu... ce sa fac cu el?!  ::)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #6566 : Joi, 29 Noiembrie 2012, 23:55 »
Musai! Si sa fie si cu net pe el, ca sa ma mai ridic si eu de la birou...
Telefonist nu stiu... ce sa fac cu el?!  ::)

sa-ti dea telefoane, de cate ori nu-ti gasesti telefonul.  :) cu putina imaginatie ii poti gasi si alte intrebuintari.  ;D

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
« Răspuns #6567 : Sâmbătă, 01 Decembrie 2012, 16:52 »
al naibii de bine.....dupa 2 sesiuni de shoping, obosita, dar in curs de pregatire pt un vin fiert la Rathaus....
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #6568 : Duminică, 02 Decembrie 2012, 10:01 »
calita! pentru a nu deveni murata!  :D
nihil sine deo

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #6569 : Duminică, 02 Decembrie 2012, 13:10 »
Traind... si asta imi ia tot timpul.