Acum aproape bine, mi-a venit inima la loc! Dar pana acum... Stateam cu yahoo-ul deschis, cu facebook-ul, cu forumul, cu tz canale de stiri pe net, cu radioul, cu masina de spalat, cu cuptorul si cu castile pe urechi... Si ma sageteaza un gand: mah, dar pe mine nu ma mai suna nimeni? Daca o fi sunat aparatciku' si n-am auzit? Si ma apuc sa-l caut. Intai in locurile in care putea sa fie. P-orma in cele in care nu putea. Nimic. Ma gandesc ca in supermarket l-am avut in buzunarul de la blugi, dar daca mi-o fi cazut p-acolo... Aparatul e fara nici o valoare, dar de pe la 15,30 si pana acum ce s-o fi intamplat cu abonamentul meu? Neah, tre' sa fie prin geanta, prin vreun buzunar... Sa sun pe el, dar de pe ce? Am alte telefoane prin casa, dar cartelele au expirat de mult, telefon fix nu mai am de cativa ani... Sa pun pe cineva sa ma sune, poate e cazut pe undeva prin casa... Dar pe cine? Pe mess sunt logati asa: un prieten din Belgia, una din Kenya si un var care e Idle si nu-mi raspunde... Pe facebook e un prieten din Oman (

) si inca vreo doua nume mai vechi, cu care nu m-am mai conversat de mult. Deci, n-are cine sa ma scoata rapid din impas... Sa dau mailuri, dar dureaza.... Mai caut... Nu si nu, nu e. Ar trebui sa blochez abonamentul, dar de pe ce? M-am hotarat sa ma duc la cel mai apropiat fix pe care-l stiu: la serviciu. Ma imbrac si ma duc la masina. Telefonul meu era cazut intre scaune... Si cel mai important apel pe care-l asteptam... il pierdusem.