Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1578401 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #6405 : Joi, 25 Octombrie 2012, 19:10 »
se aude o fanfara... ce-o fi?  :)

Offline cocolino

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 64
« Răspuns #6406 : Joi, 25 Octombrie 2012, 20:20 »
micaela, te-a tzantzat pishcaru ?? :))

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #6407 : Joi, 25 Octombrie 2012, 21:52 »
m-a tzantzat, da' sa stii ca nu am luat-o razna: chiar era un cortegiu nefunerar, care flutura niscai steaguri si-o fanfara. Nu m-am dumirit de ce.

Offline iana

• Full Member
  • Mesaje postate: 177
« Răspuns #6408 : Vineri, 26 Octombrie 2012, 00:07 »
Fericita, imi vine fata acasa, chiar daca pentru un week-end.  :dance:
O asteptam abia de Craciun. Vine sa-si mai incarce bateriile...nu ii este usor printre "insularii" astia reci.
M-a rugat sa mergem la un restaurant cu profil romanesc, sa manance de toate...ca mancarea englezeasca... :(

Offline cocolino

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 64
« Răspuns #6409 : Vineri, 26 Octombrie 2012, 08:48 »
m-a tzantzat, da' sa stii ca nu am luat-o razna: chiar era un cortegiu nefunerar, care flutura niscai steaguri si-o fanfara. Nu m-am dumirit de ce.
ajunul sf. Dumitru care e azi :) la noi a fost nebunie ... tot centrul blocat / inchis ... nu am reusit sa ajung decat pana la ai mei cu masina si de acolo pe jos :)) dupa care, ghici ... mici, bere, si multe alte bunatati :D

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13805
« Răspuns #6410 : Vineri, 26 Octombrie 2012, 08:52 »
In 90 cand am ajuns in Cambridge, dupa 3 zile nebune de mers cu trenul (ca de unde bani de avion?), am primit de mancare un strugure si cereale cu lapte rece. Si eu aveam o foame de lup, de fapt de o haita de lupi....
Am ros eu ce-am ros la cereale (pe vremea aceea nu prea stiam si intelegeam eu ce-s alea) am baut un litru de lapte, ca de strugure nu m-am atins, altfel.... :( dar in final am trecut peste rusine si i-am explicat gazdei, ca daca nu mananc ceva consistent, nu stiu daca apuc .....dimineata. Ne-am dus seara impreuna la o benzinarie, tin minte, de unde am cumparat sandviciuri si o cutie cu niste verdeturi mici, zicea ea ca sunt foarte bune....
Singurul loc in care am mancat bine cat am stat in Anglia, a fost la cantina studenteasca, de fapt un restaurant in toata regula. Acolo avea o autoservire cu meniuri diferite pt europeni si asiatici. Eu de regula eram abunat la pachistanezi, faceau aia o mancare grozava. Cu exceptia unor chiftele care nici acum nu stiu ce contineau...Nici acum nu sunt sigur daca nu cumva careva de acolo a vrut sa faca vreo gluma, altfel nu stiu cum s-ar putea digera o astfel de mancare... :thumbdown:
Asa ca o inteleg pe fiica ta Iana!

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #6411 : Sâmbătă, 27 Octombrie 2012, 08:44 »
Cred ca gradul de disperare al unei natii poate fi vazut de numarul oamenilor care au renuntat sa mai creada intr-o viata mai buna creata de mainile lor. Si care incep sa spere in minuni dumnezeiesti si castiguri la loto sau pariuri. Ma uitam de dimineata la numarul (urias!!!) de oameni inghesuiti bovin care asteptau sa-si ceara portia de izbaviri la comanda. Pe margini, cei pentru care aceasta treaba e chiar o mana dumnezeiasca: covrigarii si floraresele. Si cersetorii. Si sus in deal, bineinteles, mijlocitorii de minuni contra cost, carora statul roman nu le percepe taxe. Of, Romanie...

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #6412 : Sâmbătă, 27 Octombrie 2012, 09:35 »
... poate fi vazut de prin numarul oamenilor ...

Offline Emi 53

• Full Member
  • Mesaje postate: 176
« Răspuns #6413 : Sâmbătă, 27 Octombrie 2012, 10:03 »
Cred ca gradul de disperare al unei natii poate fi vazut de numarul oamenilor care au renuntat sa mai creada intr-o viata mai buna creata de mainile lor. Si care incep sa spere in minuni dumnezeiesti si castiguri la loto sau pariuri. Ma uitam de dimineata la numarul (urias!!!) de oameni inghesuiti bovin care asteptau sa-si ceara portia de izbaviri la comanda. Pe margini, cei pentru care aceasta treaba e chiar o mana dumnezeiasca: covrigarii si floraresele. Si cersetorii. Si sus in deal, bineinteles, mijlocitorii de minuni contra cost, carora statul roman nu le percepe taxe. Of, Romanie...
Of,Romanie....,cat adevar si cata tristete.

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #6414 : Sâmbătă, 27 Octombrie 2012, 11:05 »
In 90 cand am ajuns in Cambridge, dupa 3 zile nebune de mers cu trenul (ca de unde bani de avion?), am primit de mancare un strugure si cereale cu lapte rece. Si eu aveam o foame de lup, de fapt de o haita de lupi....
Am ros eu ce-am ros la cereale (pe vremea aceea nu prea stiam si intelegeam eu ce-s alea) am baut un litru de lapte, ca de strugure nu m-am atins, altfel.... :( dar in final am trecut peste rusine si i-am explicat gazdei, ca daca nu mananc ceva consistent, nu stiu daca apuc .....dimineata. Ne-am dus seara impreuna la o benzinarie, tin minte, de unde am cumparat sandviciuri si o cutie cu niste verdeturi mici, zicea ea ca sunt foarte bune....
Singurul loc in care am mancat bine cat am stat in Anglia, a fost la cantina studenteasca, de fapt un restaurant in toata regula. Acolo avea o autoservire cu meniuri diferite pt europeni si asiatici. Eu de regula eram abunat la pachistanezi, faceau aia o mancare grozava. Cu exceptia unor chiftele care nici acum nu stiu ce contineau...Nici acum nu sunt sigur daca nu cumva careva de acolo a vrut sa faca vreo gluma, altfel nu stiu cum s-ar putea digera o astfel de mancare... :thumbdown:
Asa ca o inteleg pe fiica ta Iana!

Apropos de mancare ,nu mai stiu gusturile la mancarurile romanesti,am bucatari indian si filipinez.Indienii toaca marunt cate 1 kg de chili si l arunca in toate mancarurile,filipinezii pun zahar in supe in toate sosurile la mancare de porc ,vita pui.Bucataria  araba se aseamana cu bucataria noastra pentru ca noi am imprumutat  multe lucruri de la turci;apropos de bucataria englezeasca este una din cele mai sarace din cate am  cunoscut.Mancarea japoneza,coreana chineza mi se pare sanatoasa.Va este foame cumva? :)) Pofta buna!

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #6415 : Sâmbătă, 27 Octombrie 2012, 18:09 »
rasfatata si relaxata. :dance:
mi-am facut cadou ziua de azi, a fost doar a mea si doar pentru mine, am facut doar ce-am vrut si ce mi-a facut placere.... de cand imi doream o astfel de zi! se pare ca mi-am dorit-o eficient pt ca am ajuns sa ma si bucur de ea in realitate.  :)
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #6416 : Sâmbătă, 27 Octombrie 2012, 19:11 »
rasfatata si relaxata. :dance:
mi-am facut cadou ziua de azi, a fost doar a mea si doar pentru mine, am facut doar ce-am vrut si ce mi-a facut placere.... de cand imi doream o astfel de zi! se pare ca mi-am dorit-o eficient pt ca am ajuns sa ma si bucur de ea in realitate.  :)

,,,,congratulations,,,pt momentele placute petrecute.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #6417 : Sâmbătă, 27 Octombrie 2012, 20:04 »
Bit.Cu asta mi-am inceput si eu ziua: cu uimirea si neintelegerea rabdarii acelor oameni care stau ore in sir la rand sa ajunga in dreptul unor moaste. Cu cata speranta, incredere, amestecate cu evalavie, asteapta sa aiba cateva clipe in fata raclei!
Tocmai ce ma gandeam intr-un amestec de mila si neintelegere la miile de oameni, cand anunta la stiri: Primaria Iasi a facut un profit de 200.000 RON iar Mitropolia de 2.000.000 EUR, de pe urma pelerinilor de la moastele Sf Paraschiva. Bani din pomelnice!!!! M-am socat si m-am cutremurat.

Singura revolta a mea e in scris. De mult mi-am dat seama ca nu mai are rost sa ma enervez, sa sper, sa astept. Stiu ca este fara rezultat! Si in politica si in biserica, cocotati pe picioroange de nesimtire, indiferenta si minciuna stau niste cocostarci carora nu le pasa. Decat de ei. Orice s-ar intampla jos nu conteaza. Degeaba strigi, degeaba te agiti, dai din maini, fluieri, te infometezi, bombani, te incrunti, ei pur si simplu nu vad; nu se uita in jos. Si atunci la cine sa ma plang: la ceilalti ca mine? Cu ce folos? Aah, da, alta ar fi fost si ar fi stat socoteala, daca am fi fost pe vremea batei si ciomagului, nu-ti placea de seful de trib sau de vraci, poc - poc si gata, altii la rand. Dar aici ce arme avem si impotriva cui? Ca toti sunt la fel! Dai jos pe unul si-l inlocuiesti cu altul poate si mai hot si mai ticalos decat celalalt.

Am scris ceva pt tema zilei, apoi mi-am zis insa ca e mai bine sa ies, sa mai lucrez cate ceva prin gradina, face mult mai bine la cap, decat enervarea pe niste borfasi in haine negre...

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #6418 : Sâmbătă, 27 Octombrie 2012, 20:07 »
Nicu, zi tu: nu este mai bun un balmos, sau o pastrama de aia buna de oaie, facuta in bait de cimbru, aruncata pe gratar. Sa sfarrraie si apoi s-o pui pe pita prajita peste care ai tras un catel de usturoi, asa doar de gust si miros...Hmmm! Maine ma duc sa caut asa ceva. Mi-am facut singur pofta!

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #6419 : Sâmbătă, 27 Octombrie 2012, 20:20 »
Cred ca gradul de disperare al unei natii poate fi vazut de numarul oamenilor care au renuntat sa mai creada intr-o viata mai buna creata de mainile lor.

Adevarat. Dar gradul de disperare al unei natii se mai masoara si in numarul celor care sunt disperati, oboditi si sictiriti de cei din jurul lor. Nu te poate obliga nimeni sa faci parte dintr-o natie, si astfel.
Ieri, de exemplu, l-am cunoscut in carne si oase si felicitat personal la o prezentare in Sibiu pe elevul de la Liceul Gh. Lazar din Sibiu care a luat medalia de argint la Olimpiada mondiala de Stiinte 2012, la Argentina. Nu cred ca a pupat moaste...  si nici nu s-a plans de altii care pupa moaste...  :P In schimb, a refuzat ofertele de burse la Harvard si Oxford si isi doreste sa faca medicina in Romania.

http://www.curier.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=40345&Itemid=377