Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1578962 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #6300 : Marți, 23 Octombrie 2012, 22:36 »
ia uite, asta mi-a scapat aseara, my enemy. tu nu suporti sa-ti imparti nici atentia adversarilor (politici)?  ;D
stiu. te cheama Matei Othello, si-n varianta "merged": Mathello  ;D

stii cam multe! de fapt, pe zi ce trece, sunt convins ca le stii pe toate.

davai zdreanta desdemiha!
"Stay hungry, stay foolish"

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #6301 : Marți, 23 Octombrie 2012, 22:38 »
eh, guess....pana nu vad cu ochii mei, mi-e greu sa cred. :) ramane un graunte de speranta, dar care se face toooot mai mic. azi, cand i-am aruncat o privire, mi s-a parut cat o gamalie de bold.   ;D
buna si gamalia, mica....decat deloc  :D
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #6302 : Marți, 23 Octombrie 2012, 22:42 »
stii cam multe! de fapt, pe zi ce trece, sunt convins ca le stii pe toate.

davai zdreanta desdemiha!

tu te moques de moi, hein?  :P
 ;D Mathello, nu te lasa orbit, Iago i-a plasat zdreanta lui Cassio. (ma) jur.  ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #6303 : Marți, 23 Octombrie 2012, 22:45 »
buna si gamalia, mica....decat deloc  :D
Guess, gamalie si de plush e varianta letala.  ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #6304 : Marți, 23 Octombrie 2012, 22:49 »
vai, inca nu ti-a crescut barba nici pana acum?  ::)

nu, Pinocchio.  :P

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #6305 : Marți, 23 Octombrie 2012, 22:52 »
implinita  :)
am repurtat azi o serie de realizari care ma fac sa nu-mi mai incap in piele de satisfactie :thumbup: , cineva mi-a spus cu lacrimi in ochi ca ii sunt inger pazitor, la sedinta cu parintii mi s-a confirmat ca cresc o minune mica, inteligenta si cuminte :smitten: ce mi-as putea dori mai mult?

implinit/a! cred ca este unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care cineva poate sa-l spuna despre el/ea. ma bucur pentru tine.  te-am urmarit pe-aici pe forum si din felul cum scrii, acum ca povestesti ca ti-au spus la sedinta cu parintii ca cresti o minune mica, nu face decat sa-mi confirme impresia pe care mi-am creat-o despre tine.  :flori:

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #6306 : Marți, 23 Octombrie 2012, 22:54 »

exact! pumnul de fier in manusa de catifea.

LE am vazut doar textul asa, pe deasupra si de aceea am scris ce-am scris.  apoi mi-am dat seama ca intentia era alta.  varianta letala, prapastioasa mai esti mai micaela, doar n-o sa mori de la o simpla gamalie imbracata-n plus.  nici sa te gadile nu va reusi darmite sa te omoare.   ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #6307 : Marți, 23 Octombrie 2012, 22:56 »
implinit/a! cred ca este unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care cineva poate sa-l spuna despre el/ea. ma bucur pentru tine.  te-am urmarit pe-aici pe forum si din felul cum scrii, acum ca povestesti ca ti-au spus la sedinta cu parintii ca cresti o minune mica, nu face decat sa-mi confirme impresia pe care mi-am creat-o despre tine.  :flori:

extrapoland, daca te raportezi la impresia ta despre mine, te-ai astepta ca la sedintele cu parintii sa mi se spuna ca cresc "lighioane".  ;D

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #6308 : Marți, 23 Octombrie 2012, 22:58 »

:2funny:
oh, da! nici nu ma pot gandi  :faint:..... mai bine sa nu....ca ajung sa traiesc ce gandesc! doamne fere!
mie nu-mi plac plusurile  si nici gamaliile :blush: .marimea conteaza  ::)
vorbim despre speranta, da?   ;D

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #6309 : Marți, 23 Octombrie 2012, 22:59 »
extrapoland, daca te raportezi la impresia ta despre mine, te-ai astepta ca la sedintele cu parintii sa mi se spuna ca cresc "lighioane".  ;D

micaela e geloasa, micaela e geloasa! hai tu mica, fii serioasa, cum o sa cred eu asa ceva despre tine...  tu cresti doua minuni, una mai mare si una mai mica.  in postarea anterioara ii raspundeam lui guess.  ;)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #6310 : Marți, 23 Octombrie 2012, 22:59 »
exact! pumnul de fier in manusa de catifea.

LE am vazut doar textul asa, pe deasupra si de aceea am scris ce-am scris.  apoi mi-am dat seama ca intentia era alta.  varianta letala, prapastioasa mai esti mai micaela, doar n-o sa mori de la o simpla gamalie imbracata-n plus.  nici sa te gadile nu va reusi darmite sa te omoare.   ;D

ar putea sa ma omoare de ras.  ;D (glumesc, desigur...n-as vrea sa generez niscai complexe  ;D)

da, fix asa sunt: o mana de fier in manusa de catifea.  ;) numa' ca nu-mi place deloc cand sunt nevoita sa scot obiectu' metalic.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #6311 : Marți, 23 Octombrie 2012, 23:04 »
micaela e geloasa, micaela e geloasa! hai tu mica, fii serioasa, cum o sa cred eu asa ceva despre tine...  tu cresti doua minuni, una mai mare si una mai mica.  in postarea anterioara ii raspundeam lui guess.  ;)

glumeam, Mathello. mi-a trecut prin cap ca, la cat de uracios esti cu moi, impresia ta despre persoana-mi nu te-ar putea conduce decat la reprezentarea unor "lighioane" (una mai mare si una mai mica, desigur) ;D. mi-a venit sa rad si am postat "viziunea".

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #6312 : Marți, 23 Octombrie 2012, 23:05 »

:2funny:
oh, da! nici nu ma pot gandi  :faint:..... mai bine sa nu....ca ajung sa traiesc ce gandesc! doamne fere!
mie nu-mi plac plusurile  si nici gamaliile :blush: .marimea conteaza  ::)
vorbim despre speranta, da?   ;D

;D da. cum am putea "spera" o gamalie? ;D

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #6313 : Marți, 23 Octombrie 2012, 23:15 »
multumesc Matei, dar nu e nimic special, sunt un om normal, o mama singura care face tot ce poate pentru puiul ei....atata tot.

din ce am citit pe aici, mica, sunt convinsa ca esti un om extraordinar si o mama foarte buna :)

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #6314 : Marți, 23 Octombrie 2012, 23:22 »
tu te moques de moi, hein?  :P
 ;D Mathello, nu te lasa orbit, Iago i-a plasat zdreanta lui Cassio. (ma) jur.  ;D

non, je ne me moque pas de toi (guvernanta mea englezoaica m-a invatat ca nu-i proper sa fiu nepoliticos cu doamnele frumoase)

deci Iago i-a plasat-o...
"Cassius from bondage will deliver Cassius." c