0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
guvernanta mea englezoaica m-a invatat ca nu-i proper sa fiu nepoliticos cu doamnele frumoase)
din ce am citit pe aici, mica, sunt convinsa ca esti un om extraordinar si o mama foarte buna
Matei - mi-ai ridicat mingea la fileu. Zici asa:----"ca tot nu inteleg de ce asa de putine persoane active pe forum, la scris vreau sa zic pentru ca la "privit de la fereastra" sunt destui.-----Multi prefera sa intre cu acel Guests. DA! Nu ma mir deloc! stii cauza? sau banuiesti macar o cauza??? Da-mi te rog o adresa ca as dori sa iti dau un raspuns, as prefera privat.Adresa mea e pentru toata lumea, deci win_gabriela@yahoo.com
12:11 .... chiar toata lumea a plecat la somn
spune-i guvernantei, daca n-a raposat intre timp, ca nu-i proper sa fii nepoliticos, punct. nici cu doamnele urate, nici cu domnii de toate formele, culorile, lungimile.
aici era vorba doar de tine, ca doamna frumoasa, nici n-as putea sa mi te inchipui altfel. inca ceva, pentru mine nu exista femei urate. in legatura cu domnii, prefer sa nu ma pronunt, nu este domeniul meu de expertiza.
) nu sunt up si on line de al draq de mult timp deja numai ca din pacate .... nu ma timp sa stau si pe asta si asa sunt conectat pe 4 medii de comunicare ) =)) Neatza matei
zau? arata-mi tu un romantic care a trait si mai traieste numai din iubire...
mmm ... cineva a terminat devreme azi
cunostem pauzele lungi si dese .... )