0 Membri şi 12 Vizitatori vizualizează acest subiect.
eh .... da-mi voie sa nu cred chestia asta ) =)) =)) =)) =))
si-ai uitat sa spui si in numar cat mai mare: ca tot nu inteleg de ce asa de putine persoane active pe forum, la scris vreau sa zic pentru ca la "privit de la fereastra" sunt destui. pe unde-o fi umbland bit?!
) ) ). Deci ma innecai cu berea ) sunt la un vecin si sta saracu si se uita la mine cum rad ca dementu ) ) ) cheers !!!Si da .... Sunt sigur ca si tu tot la asta te gandeai ) ) )
de cand am vazut id-ul cu cocolino, primul banc de care mi-am adus aminte a fost chiar acela, emis de cocolino in persoana. ce minte dom'le, ce minte!micaela, tu vrei sa devin gelos? ia las-o mai moale cu cocolino! te rog frumos
) ) ) da da da ... Am eu o vorba .... "Uite-asa o barba avea ... " ) ) ) stii tu cum e cu raspunsul in 2 peri :d sau raspunsurile ambigue )
implinita am repurtat azi o serie de realizari care ma fac sa nu-mi mai incap in piele de satisfactie , cineva mi-a spus cu lacrimi in ochi ca ii sunt inger pazitor, la sedinta cu parintii mi s-a confirmat ca cresc o minune mica, inteligenta si cuminte ce mi-as putea dori mai mult?
Ca esti imberba ... Ce pot sa spun, aveam o vaga banuiala ) si banuiam ca si vremea plusirilor a trecut de mult )
Silviu, tu mai crezi in povestile cu suflete pereche?
un SP
... din fericire sunt imberba si nu ma mai omor dupa plushuri.