Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1579252 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Mari_a

• Vizitator
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #6225 : Joi, 18 Octombrie 2012, 23:25 »
Daaa, Mari_a, din pacate, stie. Si are si jante de iarna! Asta e unul din lucrurile pe care le urasc: sa ma duc la service! Cand ma jucam mai mult pe un forum auto, se mai duceau baietii pentru mine...
In fine... Acum ma simt revergorata! Am dormit toata dupa-amiaza! Ma duc sa citesc ceva. Si sa-mi pun un march...

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #6226 : Vineri, 19 Octombrie 2012, 09:17 »
bine! pentru ca pot gandi si simti la fel de bine, cat ma cunosc, bine!  :)
daca timpul mi-ar permite, as vorbi de bine, tot ce stiu despre ... bine!

concluzie (fugitiva): ma inclin in fata oamenilor de bine - care, cu totii sunteti - sa-mi transmiteti un gand de bine  :)

am simtit acum ceva timp " sincera nevoie" sa multumesc; a fost un astfel de topic la propunerea cuiva dar tot la propunerea altcuiva, nu mai exista ...

Gigi, crezi ca ai putea redeschide acel topic? poti crede ca "macar odata", fiecare dintre noi va simti nevoia sa multumeasca? crezi ca a ne arata - atunci cand simtim - recunostinta, face parte din ceea ce - unii dintre noi (?) - suntem?

sa auzim, de bine! :)
nihil sine deo

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #6227 : Sâmbătă, 20 Octombrie 2012, 10:24 »
racita cobza....cu tot ce deriva din asta  :(
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #6228 : Sâmbătă, 20 Octombrie 2012, 21:04 »
racita cobza....cu tot ce deriva din asta  :(

ai luat-o exact la o saptamana dupa mine, deci perioada de incubatie corecta.  daca iasi nu ar fi destul de departe de ploiesti, as intra la banuieli.  ;) exact asa eram eu acum o saptamana.  m-am dres cu aspirina, vitamina C si tuica fiarta. daca te consoleaza cu ceva, am inteles ca raceala tine 7 zile daca iei aspirina, etc etc si o saptamana daca nu iei nimic.
multa sanatate, moldoveanca noastra draga.  you have been missed! :)
"Stay hungry, stay foolish"

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #6229 : Duminică, 21 Octombrie 2012, 11:24 »
ai luat-o exact la o saptamana dupa mine, deci perioada de incubatie corecta.  daca iasi nu ar fi destul de departe de ploiesti, as intra la banuieli.  ;) exact asa eram eu acum o saptamana.  m-am dres cu aspirina, vitamina C si tuica fiarta. daca te consoleaza cu ceva, am inteles ca raceala tine 7 zile daca iei aspirina, etc etc si o saptamana daca nu iei nimic.
multa sanatate, moldoveanca noastra draga.  you have been missed! :)
multumesc, Matei  :)
imi revin in cateva zile...sper ca ce a fost mai rau a trecut.
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #6230 : Duminică, 21 Octombrie 2012, 18:37 »
Si eu, racita... Mai precis, terminata, fizic si psihic. Dupa o saptamana de trezit la 6, pus masa pentru oaspeti, plecat la 8, haladuit kilometri si dansat si jucat tot kilometri pana dupa miezul noptii, un training la Sibiu in weekend, o aniversare si o inmormantare in aceeasi zi, as fi numai buna... de-un concediu medical.  :(( Numai ca saptamana asta urmeaza de organizat un simpozion la scoala si saptamana cealalta, un botez...  ::)
Sper sa nu ma exmatriculati din SC pe motiv de absente nemotivate.  |o

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #6231 : Luni, 22 Octombrie 2012, 21:55 »
Caro, "la maxim" e si la mine. Sunt ca  un elastic intins pana la refuz. Ma rog sa nu se rupa.

Offline cocolino

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 64
« Răspuns #6232 : Luni, 22 Octombrie 2012, 22:09 »
Nici o stare de spirit rea nu poate dura mult atata timp cit prietenul Jack este tot timpul un prieten de nadejde :). Cheers everyone.

Nu mai stiu sigur cine spunea replica asta, dar mi-a placut la nebunie: "alcoolul nu te ajuta sa gasesti rezolvarea, ci te ajuta sa uiti problema"

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #6233 : Luni, 22 Octombrie 2012, 22:33 »
tuturor fetelor carora le place viata in the fast lane: fiti barbate, rezistati! daca e nevoie, ma voi ruga alaturi de voi! desi, cred eu, daca luati usurel piciorul de pe acceleratie, nu se va mai rupe nimic.  nici macar elasticul! :)
"Stay hungry, stay foolish"

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #6234 : Luni, 22 Octombrie 2012, 22:57 »
Nici o stare de spirit rea nu poate dura mult atata timp cit prietenul Jack este tot timpul un prieten de nadejde :). Cheers everyone.

Nu mai stiu sigur cine spunea replica asta, dar mi-a placut la nebunie: "alcoolul nu te ajuta sa gasesti rezolvarea, ci te ajuta sa uiti problema"
vreau si eu un prieten Jack.  :) Am avut unul, acum foarte mult timp. Il chema (chiar) Jack si era un soricar aidoma lui Patrocle.  :)
uite, la alcool nu m-am gandit.  :)

tuturor fetelor carora le place viata in the fast lane: fiti barbate, rezistati! daca e nevoie, ma voi ruga alaturi de voi! desi, cred eu, daca luati usurel piciorul de pe acceleratie, nu se va mai rupe nimic.  nici macar elasticul! :)
mie nu-mi place the fast lane, deloc, fiind destul de comoda din fire, numai ca viata mi-a dat branci acolo. Poate mi s-o trage de la perioada cand am facut atletism si fugeam, la 3000 de metri, ca iepurele.  ;D
exista perioade in viata, zice-se karmice, cand vin problemele buluc si depasesc capacitatea ta portanta.  :-[ am la un capat al elasticului treburile profesionale in care sunt angrenata si pe care chiar nu pot sa le las balta si, la celalalt capat, o serie uimitoare de probleme personale, venite din senin, toate odata, ca la un semnal (noroc ca nu sunt de sanatate, multumesc lui Dumnezeu). Creca universul vrea sa se convinga daca si cat pot sa duc. Si poate ca as mai intelege, da' cand trag in virtutea zicalei "nicio fapta buna nu ramane nepedepsita"...
pentru the hapiness of my enemy...ma doare capul rau si ard ca focul.  :-[

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #6235 : Luni, 22 Octombrie 2012, 23:01 »
Atunci eu trebuie sa rectific: eu nu de probleme ma plang... dimpotriva. Doar ca mi se intampla prea multe lucruri care-mi plac si pe care le asteptam de mult, in acelasi timp.  :angel:

Offline cocolino

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #6236 : Luni, 22 Octombrie 2012, 23:05 »
Adica si cu alte cuvinte, ca sa repet ceea ce postam zilele trecute pe fbk: "doua lucruri ma alina si ma vindeca de boala, damigeana cand e plina si mandruta cand e goala" :))

Sincer, cred ca terbuie sa fim extrem de multumiti ca suntem sanatosi ... restul vin si pleaca :) damn, a trecut luni, as putea spune ca a trecut deja saptamana.

Offline cocolino

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #6237 : Luni, 22 Octombrie 2012, 23:08 »
vreau si eu un prieten Jack.  :) Am avut unul, acum foarte mult timp. Il chema (chiar) Jack si era un soricar aidoma lui Patrocle.  :)
uite, la alcool nu m-am gandit.  :)

prietenul Jack (Daniel) si cu varul lui Jim (Beam) .... cei mai bun prieteni ai omului. Un amic de al meu spunea acum cativa ani, ca daca am reusi sa punem cap la cap toate sticlele de Jack pe care le-am golit sigur am ajunge pana la Bals :)) (aprox20km) ... adica si cu alte cuvinte da, cei mai buni prieteni.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #6238 : Luni, 22 Octombrie 2012, 23:09 »
Atunci eu trebuie sa rectific: eu nu de probleme ma plang... dimpotriva. Doar ca mi se intampla prea multe lucruri care-mi plac si pe care le asteptam de mult, in acelasi timp.  :angel:
bravo, caro.
Unele dintre "problemele" momentului sunt de fapt lucruri dorite si asteptate. problema devine faptul ca sunt prea multe, prea urgente si prea serioase pentru un buget de timp cotidian limitat. Muncesc 12 ore pe zi, inclusiv sambata si duminica. Nu prea mai pot fizic. Putinul timp pe care l-as fi putut rupe pentru odihna, relaxare etc. trebuie sa-l dedic rezolvarii celorlalte probleme. Si robinetul "cerintelor' pare ca nu se mai inchide. sie u sunt doar un (singur) om.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #6239 : Luni, 22 Octombrie 2012, 23:11 »
prietenul Jack (Daniel) si cu varul lui Jim (Beam) .... cei mai bun prieteni ai omului. Un amic de al meu spunea acum cativa ani, ca daca am reusi sa punem cap la cap toate sticlele de Jack pe care le-am golit sigur am ajunge pana la Bals :)) (aprox20km) ... adica si cu alte cuvinte da, cei mai buni prieteni.
m-am prins. esti in zodia lui Bachus.  ;D
daca gust pic din amicu' tau jack, ma turmentez pe loc. nu tin la amicitia asta.  ;D