Nici o stare de spirit rea nu poate dura mult atata timp cit prietenul Jack este tot timpul un prieten de nadejde
. Cheers everyone.
Nu mai stiu sigur cine spunea replica asta, dar mi-a placut la nebunie: "alcoolul nu te ajuta sa gasesti rezolvarea, ci te ajuta sa uiti problema"
vreau si eu un prieten Jack.

Am avut unul, acum foarte mult timp. Il chema (chiar) Jack si era un soricar aidoma lui Patrocle.

uite, la alcool nu m-am gandit.

tuturor fetelor carora le place viata in the fast lane: fiti barbate, rezistati! daca e nevoie, ma voi ruga alaturi de voi! desi, cred eu, daca luati usurel piciorul de pe acceleratie, nu se va mai rupe nimic. nici macar elasticul!
mie nu-mi place the fast lane, deloc, fiind destul de comoda din fire, numai ca viata mi-a dat branci acolo. Poate mi s-o trage de la perioada cand am facut atletism si fugeam, la 3000 de metri, ca iepurele.

exista perioade in viata, zice-se karmice, cand vin problemele buluc si depasesc capacitatea ta portanta.

am la un capat al elasticului treburile profesionale in care sunt angrenata si pe care chiar nu pot sa le las balta si, la celalalt capat, o serie uimitoare de probleme personale, venite din senin, toate odata, ca la un semnal (noroc ca nu sunt de sanatate, multumesc lui Dumnezeu). Creca universul vrea sa se convinga daca si cat pot sa duc. Si poate ca as mai intelege, da' cand trag in virtutea zicalei "nicio fapta buna nu ramane nepedepsita"...
pentru the hapiness of my enemy...ma doare capul rau si ard ca focul.