Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1579627 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #6120 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 21:24 »
Era o reclama candva... "Iubirea nu se poate cumpara. Pentru restul exista Master Card."  >:D

de fapt era un pic mai altfel:

"There are some things in life money can't buy! For the rest there's mastercard"

si vom exemplifica cu asta:
Blow Job Master-Card commercial
"Stay hungry, stay foolish"

Offline iana

• Full Member
  • Mesaje postate: 177
« Răspuns #6121 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 21:28 »

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #6122 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 21:32 »
Mai exista si ultima reclama BCR...

http://www.romaniinitalia.net/ro/forum/view-postlist/forum-19-reclame/topic-1296-reclama-bcr-basic-instinct-creditul-divers-3-acte-0-comisioane.html

scuze pt.  :offtopic:...dar m-a amuzat

corect! :)
n-ai de ce sa te scuzi, te simti bine si postezi o dovada a acestui fapt.  si-atunci automat devii on topic. :)

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #6123 : Sâmbătă, 06 Octombrie 2012, 09:37 »
ba da, ba da, esti buna de plata pentru motivele mai sus mentionate... stai asa, sau ai mai multa experienta decat mine? :o

cu siguranta esti muuult mai experimentat. si ce, se plateste uzura in profesie?  :buck2:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #6124 : Sâmbătă, 06 Octombrie 2012, 11:41 »
Weekendul asta ma distrez... fac planificari, corectez teste initiale... cu seninatate.  :angel:
Am ales un eseu si pentru voi... e tare de tot:

"Eu sunt un motan de 1 an si am culoarea alb cu negru.
Intr-o zi, o femeie m-a luat de pe strada. M-a dus intr-o curte imensa, cu multe flori, cu gradina mare si un patuc mic. Mi-a pus intr-o farfurioara lapte cu zahar. Mai intai, m-am lingusit pe langa stapana ca sa ma indrageasca si mai mult, apoi am lasat-o si m-am dus sa-mi caut de joaca. In curte mai era o pisica pe nume Lili. Ne-am facut prieteni si am facut distractie mare in gradina. Ne-am bagat prin balarii, ne-am urcat in pomi, dar am mai facut si prostioare: i-am rupt florile stapanei.
Intr-o noapte, a venit un caine si i-a rupt piciorul lui Lili. Eu am fugit si m-am ascuns pe casa.
Dupa cativa ani, Lili a murit, iar eu eram deja un babalac de 11 ani. In fiecare noapte cand vine cainele din vecini, eu il pandesc din timp si fug.
Eheee! Asta sunt eu, Tomica, pisicul!"

Paul, Cls. a V-a

:happy:

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #6125 : Sâmbătă, 06 Octombrie 2012, 19:54 »
Weekendul asta ma distrez... fac planificari, corectez teste initiale... cu seninatate.  :angel:

"Eu sunt un motan de 1 an si am culoarea alb cu negru.
Intr-o zi, o femeie m-a luat de pe strada. M-a dus intr-o curte imensa, cu multe flori, cu gradina mare si un patuc mic. Mi-a pus intr-o farfurioara lapte cu zahar. Mai intai, m-am lingusit pe langa stapana ca sa ma indrageasca si mai mult, apoi am lasat-o si m-am dus sa-mi caut de joaca. In curte mai era o pisica pe nume Lili. Ne-am facut prieteni si am facut distractie mare in gradina. Ne-am bagat prin balarii, ne-am urcat in pomi, dar am mai facut si prostioare: i-am rupt florile stapanei.
Intr-o noapte, a venit un caine si i-a rupt piciorul lui Lili. Eu am fugit si m-am ascuns pe casa.
Dupa cativa ani, Lili a murit, iar eu eram deja un babalac de 11 ani. In fiecare noapte cand vine cainele din vecini, eu il pandesc din timp si fug.

Paul, Cls. a V-a

asta inseamna ca nu ai timp de ele in timpul saptamanii? sau le-ai lasat pentru astazi ca sa te delectezi cu eseuri precum cel al lui Tomica-Paulica. :)

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #6126 : Sâmbătă, 06 Octombrie 2012, 21:51 »
cu siguranta esti muuult mai experimentat. si ce, se plateste uzura in profesie?  :buck2:

sigur ca da, mie mi-a trimis deja factura! ;)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #6127 : Sâmbătă, 06 Octombrie 2012, 22:07 »
cine? siguranta?

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #6128 : Sâmbătă, 06 Octombrie 2012, 22:21 »
"(...) Intr-o noapte, a venit un caine si i-a rupt piciorul lui Lili. Eu am fugit si m-am ascuns pe casa.

Paul, Cls. a V-a

simpatic, da' nush' ce semnifica in subconstientul lui acest caine atat de preocupant pentru el; ba i-o ologeste pe lili (pe care, de remarcat, nu o apara), ba revine in fiecare noapte sa-i strice linistea.... pare ca are o anxietate.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #6129 : Sâmbătă, 06 Octombrie 2012, 23:18 »
simpatic, da' nush' ce semnifica in subconstientul lui acest caine atat de preocupant pentru el; ba i-o ologeste pe lili (pe care, de remarcat, nu o apara), ba revine in fiecare noapte sa-i strice linistea.... pare ca are o anxietate.

O mentalitate de pisica vagaboanda?  :P

@ Matei. De obicei, am timp de ele in timpul saptamanii, da' acuma sunt peste 200 de teste.  |o

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #6130 : Duminică, 07 Octombrie 2012, 00:42 »

@ Matei. De obicei, am timp de ele in timpul saptamanii, da' acuma sunt peste 200 de teste.  |o

pacat ca nu te putem ajuta! altminteri, iti dai seama, 200 de teste impartite intre noi toti, le-am fi terminat imediat si-ai fi putut si tu sa mergi la joaca. :)

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #6131 : Duminică, 07 Octombrie 2012, 00:45 »

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #6132 : Duminică, 07 Octombrie 2012, 10:51 »
foarte bine. ma pregatesc de-o iesire la un gratar, s-ar parea ca e ultima pe anul asta, cica urmeaza ploi si frig, asa ca profit cat se mai poate.  :thumbup:
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #6133 : Duminică, 07 Octombrie 2012, 19:51 »
interogativa, ca de etapa cu uluiala am trecut demult. nu e prima oara cand mi se intampla ca cineva caruia i-am facut numai bine, sa intoarca rau. unii au impresia ca daca, in anumite situatii, esti mult mai intelegator decat ar fi majoritatea oamenilor, mai compasiv, pana la a accepta sa pierzi tu ca sa nu-i fie rau altuia, esti fraier. si in loc sa aprecieze cumsecadenia, se gandesc sa profite de "naivitatea" aceluia. surpriza e ca unii oameni pot fi pe cat de cumsecade in general, pe atat de hotarati cand se decid sa puna picorul in prag si sa puna lucrurile intr-un fagas normal.  din pacate pentru mine, intotdeauna iau masurile acestea ferme, desi corecte, cu o strangere de inima. insa le iau!
asadar, sunt cam amara. mi-am tot jurat ca nu mai interactionez "cu omenie", si nu ma invat minte.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #6134 : Duminică, 07 Octombrie 2012, 20:34 »
asadar, sunt cam amara. mi-am tot jurat ca nu mai interactionez "cu omenie", si nu ma invat minte.

Mica, nu te mai jura sa fii ceea ce nu esti. Eu, in locul tau, as spune asa: eu am facut tot ce-a tinut de mine, cum am putut mai bine. Daca altii considera altfel, ei trebuie sa traiasca cu asta, nu tu. Si eu am multe persoane in trecutul meu care trebuie sa invete sa traiasca cu raul pe care mi l-au facut. Dar asta e problema lor, nu a mea...  :whistle: