Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1579823 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #6075 : Marți, 02 Octombrie 2012, 07:57 »
am visat-o pe Caro! ne ieseau flarari din palme si ne certam pentru culoarea si marimea lor  ;D
nihil sine deo

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #6076 : Marți, 02 Octombrie 2012, 08:50 »
nu neaparat.  persoanele despre care vorbeam eu sunt persoane care erau copii mici inca pe vremea lui ceasca.  sunt generatiile de dupa.  sunt tineri, in jur de 30 de ani, care muncesc pe unde apuca, ba in agricultura ba la un patron care-i munceste de luni pana luni; nu stiu decat de munca fizica dura, de lipsuri, saracie. pentru unii dintre ei, a merge la cules de ceva (vie, porumb, etc) este un fel de iesire, excursie, unde vor primi si papa bun si bauturica desigur.  si cand bautura se urca la cap, incep sa dispara retinerile, limbile se dezleaga, si mai se intrece si masura.

pentru foarte multi, viata nu constituie o intrecere; nu lupta, nu vrea respectul invingatorului, iar lipsa vointei ii desensibilizeaza. se multumesc cu "uniformitatea lor"  insa cand limbile se dezleaga, se intrec in "inclinatii spontane"
nihil sine deo

Offline iuli

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
  • Ofera ceea ce doresti sa primesti.
« Răspuns #6077 : Marți, 02 Octombrie 2012, 14:22 »
Sunt "down". Fericit pentru ceea ce am avut parte frumos, suparat pe mine ca nu pot trece peste jigniri nefondate, bucuros pentru ceea ce am oferit si am primit.
Da, dragostea si suferinta, vechile prietene, trebuie sa le primesti pe amandoua....
Fericit in suferinta, deoarece a fost suuuuper frumos. Multumesc.

iuli
Viata este frumoasa, noi o complicam inutil.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #6078 : Marți, 02 Octombrie 2012, 15:04 »
am visat-o pe Caro! ne ieseau flarari din palme si ne certam pentru culoarea si marimea lor  ;D

:happy: Eu, inainte sa plec la Sibiel, v-am visat pe toti petrecand la mine-acasa (care nu era la mine-acasa din realitate, ci un loc necunoscut, o mare gradina, cu mese din lemn, ostentativ de incarcate). Erati toti vampiri, da' v-am convins sa mancati placinte in loc de sange. Vorbesc serios... Bien dormir-ul asta, rar, cand il iau, imi da niste vise...  :slap:

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #6079 : Marți, 02 Octombrie 2012, 21:13 »
   Acum imi fac bagajul, deoarece voi pleca doua zile in delegatie la Craiova si Petrosani.  Tot pe drumuri...

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #6080 : Miercuri, 03 Octombrie 2012, 14:01 »
imparateasa! :)
nihil sine deo

Lili Zamfirescu

• Vizitator
« Răspuns #6081 : Joi, 04 Octombrie 2012, 13:48 »
alta zi rococo, cu capre plecate de nebune prin zari straine (si din cauza ca au fost lasate la spa fara supraveghere si fara sa mi se ceara voie....).. :sorry:

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #6082 : Joi, 04 Octombrie 2012, 14:10 »
alta zi rococo, ....).. :sorry:

arata-i un "gotic"  :)
nihil sine deo

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #6083 : Joi, 04 Octombrie 2012, 14:27 »
Happy with myself. Dupa prima ora de laborator la clasa a V-a, am primit... aplauze... :o ... tocmai cand ma asteptam mai putin.

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #6084 : Joi, 04 Octombrie 2012, 18:57 »
Foarte-ntr-un fel. Dupa un Sibiel ca o lingurita de dulceata de cirese amare (adica frumos rau. Dar repede, mult prea repede. Si cu un dinte nemernic. Asa a fost Sibielul meu) am redevenit om al muncii. Lucru pentru care ma mandresc maxim. De aia si tin departe de mine toate corpurile contondente, ascutite sau taioase.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #6085 : Joi, 04 Octombrie 2012, 19:02 »
funia nu-i contondenta, ascutita sau taioasa.   >:D (mi-a crescut agresivitatea de cand ma antrenez cu Matei ;D)
 :kissing:

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #6086 : Joi, 04 Octombrie 2012, 19:06 »
Ei, ca sa vezi cum ii lumea asta frate...dupa ce-am jurat pe rosu (bine, la mine e negru da` nu se pune) ca nu-mi mai bag nasu` pe topicu` ala cu razbelu`, imi calcai pe inima...ca sa ce? imi tradez planeta, da? si cand colo, fratili imi da la gioale pe un` ma prinde! Not fair. ..deloc... :sorry: Maaaaa duc pe coclauri! (poate-oi da si de caprele lu` Lili, cine stie...fin`ca vaz ca-s urmarit de flacara rozo-mov)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #6087 : Joi, 04 Octombrie 2012, 19:21 »
Ei, ca sa vezi cum ii lumea asta frate...dupa ce-am jurat pe rosu (bine, la mine e negru da` nu se pune) ca nu-mi mai bag nasu` pe topicu` ala cu razbelu`, imi calcai pe inima...ca sa ce? imi tradez planeta, da? si cand colo, fratili imi da la gioale pe un` ma prinde! Not fair. ..deloc... :sorry: Maaaaa duc pe coclauri! (poate-oi da si de caprele lu` Lili, cine stie...fin`ca vaz ca-s urmarit de flacara rozo-mov)

haidi mai bitule, ca am glumiiiit.  :kissing:
Iti dau cioco, sa nu mai fii suparat, da?  :love:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #6088 : Joi, 04 Octombrie 2012, 20:00 »
Happy with myself. Dupa prima ora de laborator la clasa a V-a, am primit... aplauze... :o ... tocmai cand ma asteptam mai putin.

:) asta e o bucurie mare, nu-i asa? :)
dupa vacanta mare, nemaifiind sigura ca pastrez un ritm suficient de domol cat sa intre informatia unde si cat trebuie  ;D, am intrebat auditoriul ce si cum?. Unul din raspunsuri a fost un deget mare in sus (e ok., e "marfa!", adica).  ;D Musteriul asta se joaca cu ludicu' si cu focul.  ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #6089 : Joi, 04 Octombrie 2012, 20:01 »
ca o invadatoare care a umplut forumu' cu postari stupizele, numai ca sa nu-si urneasca sistemul cuantic spre casa, de lene.  ;D